И да го тръсиш,и да не го търсиш не губиш нищо от достойнството си,повярвай ми..Зависи от теб!Ако си такъв човек,който иска веднага да си оправи сметките звънни му,и му кажи,че трябва да си поговорите.Ако се направи на ударен и каже нещо тъпо от сорта : "За кво ще говорим?" , "Кажи ми ся по телефона.." а у .. Пак си повтаряш твоето - трябва да си поговорим..И ако пак се направи на идиот,е*и му майката и го зарежи ( за такъв човек няма и смисъл да си губиш времето.. ).Ако приеме предложението ти-кажи му всичко направо,какво те дразни,какво трябва да се промени..Ако каже ОК,пробвайте как ще тръгнат нещата,ако ли не се получи нищо с разговора той губи - кажи му : " Айде мн ти здраве..Адиоссс.. " Та това е вариантът,според мен,ако му се обадиш..Аз лично,ако бях на твое място нямаше ( впрочем мн пъти съм била на твое място,и аз имам един лигльо на 20г. ) .. Ако го интересуваш и не е някакъв сууупер идиот,който да те зареже за такива глупости,ще се обади,изчакай..Но ако минат 5-6 дена,седмица,и нещо..Мани го..
Пфф,така е лесно да се говори отстрани,но ддзнм дано да стане това,което ще е най-добре за теб ( с него или без.. ) .. Но не оставяй нещата така - изясни си всичко...