.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    varna

нормално ли е ....

здравейте от около 2 години съм забелязал че косата ми капе най много през лятото толкова се филмирах че дори почнах да броя косъм по косъм понякога съм стигал до над 150 на ден!!!!!!!!та въпроса ми е това нормално ли е предвид факта че сезоните за косопад са обикновено пролетта и есента?
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

На колко си?

Град
    varna
    19
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен
    Не е много нормално.Зависи дали е временно или постоянно.Суха коса ли имаш или мазна?Значи,първо не я мий повече от 2 пъти седмично и дори веднъж на 7-10 дни.Може се къпеш всеки ден,но без косата.След къпане в морето я измивай с минерална или чешмяна вода.Не я суши с гореща струя на сешоар.В летните жеги носи лека шапка от рехава материя,за да не изсушава слънцето корените на космите.Не вземай хормони,прохормони и анаболи.Изпий една опаковка витамини с микроелементи.

Цитирай Първоначално написано от redbul2
    Не е много нормално.Зависи дали е временно или постоянно.Суха коса ли имаш или мазна?Значи,първо не я мий повече от 2 пъти седмично и дори веднъж на 7-10 дни.Може се къпеш всеки ден,но без косата.След къпане в морето я измивай с минерална или чешмяна вода.Не я суши с гореща струя на сешоар.В летните жеги носи лека шапка от рехава материя,за да не изсушава слънцето корените на космите.Не вземай хормони,прохормони и анаболи.Изпий една опаковка витамини с микроелементи.
    На мен пък като ми е по-мръсна ми пада повече

Ако много ти капе си вземи шампоан за косопад.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Или си направи маска от яйчен жълтък
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Всеки ден от главата на всеки падат по 100ина косъма

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Всеки ден от главата на всеки падат по 100ина косъма

Да.Всеки ден,но не всяка сутрин.Денят е дълъг и може да падат по няколко косъма на час,които дори не забелязваме.Прекалено честото миене на косата заедно с хормоните могат да увредят косата.Която само ще пада без да се замества от нова на поразените места.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си