- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обаркан сам да му кажа ли ?
значи един мои приятел ходеше с едно момиче.. ,но тя го заряза..
след това на мен това ми беше хубаво защото я харесвах...
мина време и приятеля ми сподели че още е луд по нея..
един ден тои ми казва ,че си мисли че аз я харесвам.. то така и беше ,но отричах.. доиде момента когато това момиче е казало на моя фр ,че мисли ,че я харесвам ,но аз наистина харесвам това момиче..още от както я видях..,но не бях казвал на никого!
да кажа ли на момичето ,че го харесвам или не защото моят приятел го харесва още и ако трагна с нея или и кажа ,че я харесвам ще се скараме защото преди не сам му казвал и ако му кажа ще се разсърди![]()
помогнете да кажа или да не кажа? обаркан сам
![]()
![]()
Да му беше казал още в началото .
идиот.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква путка
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Казвай бе човек... какви са тия анкети. Аз съм правил така вече, даже наскоро един "приятел" го млатих с щангата на колата. Живей си живота и да не ти пука. Той е имал своя шанс, възползвай се и ти от твоя!
неможех защото ако му бях казал щяхме да се сазтезаваме кои ще траге с нея първи![]()
знам поправих го :PПървоначално написано от THeCheRry
А тя някакъв плужек без мнение ли се явява? Щели сте да се състезавате. Тя да не е награда бе! Другия вариант е - и двамата я вземете накуп!
не е награда много ястно..Първоначално написано от Xitap
незнам просто нямам смелост да му кажа и да кажа и на неяискам някои отговори за да се реша
![]()
Взимаш и бегаш. И се готвиш за бой. Това е положението!Първоначално написано от pitbullxx
не съм спала от 2 дена и ми е трудно да го прочета сори ... но ще ти дам съвет да действаш![]()
phah
какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срамПървоначално написано от Xitap
тя как ще реагира?
![]()
'' да кажа или да не и кажа ,че я харесвам?? '' КАЖИ!![]()
до модераторите! моляви не затваряите темата искам още мнение![]()
Първо говори с приятеля... Ако той няма нищо против - тогава действай, иначе е некоректно
аз незнам дали тя ме харесва дали изпитва сащото към мен..
незнам как да и кажа искам мнение на хора които са по попадали в такава ситоация плс![]()
Не бе, няма да ядеш ти бой... затова се готви. Може и да се стигне до там. Аз винаги стигам. В много от случайте ми аз взимам чужди, и се налага да се млатим после с някои. Затова, човек, не мисли а направо я грабвай!Първоначално написано от pitbullxx
На колко си години?
Е, ти си младо яре. И стига си кибичил тука в тоя форум, ми действай. Къш
незнам дали тя ме харесва това е лошотонякак си трябва да разбера защото ми беше писала по скаипа че обичала едно момче с което ходеше преди да срещне моя приятел
и щяла да пита това момче дали иска да ходят
![]()
Спри да МИСЛИШ! Карай по инстинкт! По-добре да се хвърлиш в огъня и да се опариш, отколкото винаги да съжаляваш, че си ШУБЕ!
тя щом е питала моя фр аз да не я харесвам това означава че се интересува и че ще ме пита по скаип като ме попита ще кажа да и каквото стане и после ще пиша![]()
Скайп... хмПървоначално написано от pitbullxx
Как ви харесва така, не ми е ясно! Аз скайп ползвам само за служебни нужди, а за хора, с които трябва да се видя, ползвам колите си и отивам при тях!
пфф ся моя приятел ми каза че ме е излагал за тваза такова сериозно нещо
![]()
сичко се развалии... но трябва да кажа на момичето
![]()
![]()
![]()
![]()
Каква обич на 15 годиниПървоначално написано от pitbullxx
![]()
Я вземи събери смелост и иди признай на момичето пък каквото стане! Дори и да те отреже поне ще знаеш, че си пробвал![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)
nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....