.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Драсканици . . .

Такаа... единственото което иска е да споделя с някои...за това реших да попиша малко тук.Преди няколко дни се замислих... колко гаден е животът ми.Момичето,което харесвам не ми обръща внимание ... мисля за нея по цял ден - кел файда.Приятелите ми ... вярно е,имам истински приятели,но имам чувството че искам не си допадаме с тях ... въпреки че висим с тях винаги заедно,незнам искам да си намеря истински приятели,с които да се чувствам на място.Да добавя,че нямам нито 1 приятелка...всичките момичета са ми 'познати'.Моят живот какъв е? Ами аз манипулирам хората,за да си извлека полза,винаги минавам леко,използвам хората (повечето) и отстрани всичко изглежда като по мед и масло.Всъщност аз дълбоко в себе си страдам,защото аз харесвах този начин на живот,но вече не ... искам да има някои приятел/ка,с които да споделям,да обичам ... искам момичето,което харесвам да ми обърне поне малко вниманийце колкото да ми стане кеф ... малко да си полафим ала бала.Искам ... но вече е късно да получа тези неща ... изиграх си грешно картите ... Чувствам се ужасно в момента.
    Пп. Знам че това е 'моментно състояние' и всичко ще се оправи скоро...
    Пп.2 Знам че можеше да е по-зле ... да съм куц,глух,сляп,сирак,циганин ,бездомник и т.н.

И според мен е моментно състояние

След като знаеш какво искаш - направи го.Спри да използваш и манипулираш хората на първо време.
    Само не можах да разбера това с приятелите
    Пишеш, че имаш истински, но искаш други или аз нещо не съм разбрала?

А за момичето, пробвай понякакъв начин да и привлечеш вниманието.
    Пробвай да излезеш с нея, да си пишете по скайп и т.н.
    Покажи и какъв човек си, а, ако не стане - просто не е била за теб.

Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на l0lz
    Тва е "моментно състояние" и всичко ще се оправи скоро...
    Можеше и да е по- зле.. Да си куц,глух,сляп,сирак,циганин ,бездомник и т.н.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Само с ИСКАМ не става нищо.
    Действай эа интересите си и може да има някаква промяна.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

След като знаеш какво искаш - направи го.Спри да използваш и манипулираш хората на първо време.

Благодаря че се опитвате да помагате Не го очаквах ... очаквах поредните 3-5 страници от критики.
    Това с приятелите-Имам приятели,които са готови на много неща за мен..за тях аз съм приятел,но за мен те не са чак 'приятели'.За мен приятел е доста повече от това да излизаш с някои, да си говориш с него и да си прекарвате добре.
    А колкото до момичето-вече съм се отказал от нея...просто ми е приятно когато си говоря с нея и изобщо осъществявам контакт с нея.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Radmo
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

Благодаря че се опитвате да помагате Не го очаквах ... очаквах поредните 3-5 страници от критики.
    Това с приятелите-Имам приятели,които са готови на много неща за мен..за тях аз съм приятел,но за мен те не са чак 'приятели'.За мен приятел е доста повече от това да излизаш с някои, да си говориш с него и да си прекарвате добре.
    можеш да останеш изненадан на колко малко неща всъщност са готови за теб, сигурна съм ;д
    иначе няма кво да ти кажа по темата, ти сам си знаеш отговорите.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Shashavaaa
    Само с ИСКАМ не става нищо.
    Действай эа интересите си и може да има някаква промяна.
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

За момичето...ами заговаряй я по-често, обръщай и повече внимание, покажи и по някакъв начин, че имаш някакви симпатии към нея. Ако не разбере по този начин, кажи и го направо, но по-деликатно, а не да и го изръсиш като гръм от ясно небе
    А относно приятелите..явно не си намерил своето място сред тях и не си ги почувствал като истински приятели. Нищо не ти пречи да търсиш запознанства с нови хора, с които може би ще си допаднете повече. Знам, че звучи не толкова лесно изпълнимо, но опитай...нищо не губиш
    Забранявам си да раздавам вече себе си !
    Забранявам си да повтарям грешки правeни !
    За един и за друг променяш се,
    на един и на друг раздаваш се напразно.

Цитирай Първоначално написано от CheRnoKosKaA
    За момичето...ами заговаряй я по-често, обръщай и повече внимание, покажи и по някакъв начин, че имаш някакви симпатии към нея. Ако не разбере по този начин, кажи и го направо, но по-деликатно, а не да и го изръсиш като гръм от ясно небе
    А относно приятелите..явно не си намерил своето място сред тях и не си ги почувствал като истински приятели. Нищо не ти пречи да търсиш запознанства с нови хора, с които може би ще си допаднете повече. Знам, че звучи не толкова лесно изпълнимо, но опитай...нищо не губиш
    Абе то аз от нея вече съм се отказал...няма смисъл.Незнам как работи женския мозък,но мисля че щом не ме харесва няма да се получи.А това за харесването е извод,които съм си извадил и е на 99% сигорен.А за приятелите ... хм звучи трудно и плашещо.Доста време ше ми трябва,абе ще се оправя някакси ... нали съм 'умен'.
    Пп. Мислех си ... момичето,което харесвам... да се сприятеля с него.Приятно ми е като си говорим ... поне това да имам,хаха.Сигорно ще ми е трудно да се сприятеля с нея на степен 'бфф' както обичат да казват много от моите набори,но мисля да опитам.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Малко са хората,на които наистина може да се разчита,да им вярваш и да се чувстваш добре с тях и трябва време за едно такова истинско приятелство.Иначе,както казаха,нищо не ти рпечи да излизаш и намираш нови

За момичето-изглеждаш супер умно момче и ако тя не те харесва заради визията ти примерно,или защото нямаш пари или някви измислени глупости,значи по-добре не се занимавай с нея..иначе нищо не ти пречи да се сприятелиш

За манипулирането-ако не го правиш ти-теб ще те..и все пак трябва да има хора,с които да си истински и да се отпускаш на макс,без приятели живота е наистина гаден... Малко по-весело,оптимистично гледай на нещата,като цяло и всичко ще се нареди

Голям фен Аватара на RaZzer
    А, какво си тръгнал да се предваш без бой?! Ако я харесваш - действай, опитай се да я спечелиш... няма смисъл да седиш и да се самосъжаляваш без дори да си пробвал (поне аз останах с впечатление, че не си)!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Т`ва звучи като оплакване и мрънкане.Като не харесваш живота си седни и се замисли-какво би идкал да промениш в него.Некога не е късно,но загубиш ли надежда-това е най-лошото.Какво си мислиш,че нещата ще се променят сами ли-грешиш.Не си ли помогнеш сам няма кой да ти помогне.Искаш нови приятели-хубаво излизай повече от вас,бъди по общителен.Не по цял ден пред компа да цъкаш CS да кажем и от време на време да удариш някоя чикия.И запомни-за да си намериш истински приятели трябва да бъдеш истински с тях,да бъдеш себе си, да бъдеш искрен.Иначе най-много да си навлечеш презрението им.Забрави за манипулациите.Сега е момента да се промениш и е хубаво че си го осъзнал,току виж си намерил и новата си любов.

Ае GL&HF от мене и умната.

Наистина е моментно, не ми изглеждаш глупав и на пръв поглед знаеш какво искаш.Следователно само остава да го постигнеш, което, вярвай, е по-лесната част.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Бургас
    Аа.. в един момент трябва да спреш да повтаряш, че ще се промениш, а просто да се промениш.Времето отмива всичко, нищо не е загубено, има много хора, които се чувстват точно като теб, но живота е такъв, какъвто си го направиш

Супер фен Аватара на vampirekiss
    За да стоят нещата по този начин явно трябва ти да се промениш.ако си разбрал,че стария ти начин на живот не е нещо,с което да се гордееш,то промени го.Само с приказки работите не стават.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Наистина е моментно, не ми изглеждаш глупав и на пръв поглед знаеш какво искаш.Следователно само остава да го постигнеш, което, вярвай, е по-лесната част.
    Лесна лесна,ама къде съм тръгнал на 16 години тепърва да си търся 'приятели'.Времето тече бавно,ама не се връща ... И въпреки голямата пропиляна част от съществуването ми(за мен това е пълна пропилявка,въпреки че съм постигнал нещо макар и мъничко в живота си) трябва да действам,за да се порадвам и аз на топлите чувства,които обвземат нормалните хора.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не мисля, че на 16 е късно да си намериш компания... Ти още малко ще тръгнеш на кални бани да свикваш с пръстта

Не е късно за нищо, а ти знаеш какво искаш, така че - просто направи каквото трябва, за да го постигнеш!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Единственото,което мога да ти кажа е,че не си единствен.Едни 50 % от хората на твоята възраст имат сходните проблеми,аз смело мога да се сложа в това число.Но това не е най-голямото нещастие.Опитай се да не мислиш за проблемите,бъди по-позитивен и дано някой ден всичко се нареди.Желая ти искрено успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    На 16 си ,а разсаждаваш много добре Имаш време и за смяна н компанията и за всичко друго. А момичето - нито е епоследно ,нито е първото сам го знаеш и без да ти го казвам

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    На 16 си ,а разсаждаваш много добре Имаш време и за смяна н компанията и за всичко друго. А момичето - нито е епоследно ,нито е първото сам го знаеш и без да ти го казвам
    Знам ... ама в момента не искам нито по-хубави,нито по-печени...искам само нея.

На това аз му викам депресия. Имах я преди2 години...нямах гадже, приятелки или приятели, и най-лошото беше, че плачех всеки ден за това. Един съвет-всичко минава с времето си. Ще минат няколко месеца, ще се промениш като външност и характер и всичко ще си дойде на мястото. Поне с мен така стана, надявам се с теб да е същото. Времето лекува, знаеш.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    На това аз му викам депресия. Имах я преди2 години...нямах гадже, приятелки или приятели, и най-лошото беше, че плачех всеки ден за това. Един съвет-всичко минава с времето си. Ще минат няколко месеца, ще се промениш като външност и характер и всичко ще си дойде на мястото. Поне с мен така стана, надявам се с теб да е същото. Времето лекува, знаеш.
    Надявам се с времето да се оправи ( няма как да не се оправи де ... ).Но при мен ситуацията не е точно както е била при теб Аз имах гадже до преди 1 месец,имам доста познати и някои от тях ми се водят приятели.Характерът ми мисля,че е много добър.С различните типове хора се държа по различен начин,за да се харесам на всички,развеселявам компанията си и никога не се държа еднакви добре с всички.

@Radmo, имам същите проблеми като теб но съм с една година по-малък.

Не се чуствам така комфортно със сегашните ми приятели, немога така да се отпусна,да споделям и т.н.(друг е въпроса че си е проличавало дали са ми истински приятели когато съм имал нужда)А с момичето което харесвам сме на "Здравей...здрасти".Тази година (следващия месец всъщност– отивам в ново училище и ще видим какво ще направя.

Желая ти успех.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас

Re: Драсканици . . .

В живота има и много хубави моменти .. за които си струва да изтърпиш болката ..
    Такааа момичето .. ами опитай се да общуваш повече с нея .. излизайте по-често .. говорете си .. а ако се държи тъпо я зарежи .. явно не е за теб .. и друга ще си намериш
    приятелите .. не ги чувстваш истински, но замисли се по-добре ли ще ти е без тях ? .. недей да ги изоставяш и да търсиш други .. просто се опитай да намериш добрите им страни ..
    Също така се опитай да се поопознаеш и с момичетата .. освен гаджета те могат да ти бъдат и много добри приятелки .. така че не се затваряй в себе си ..

и аз мисля, че е моментно състояние и че скоро ще се оправиш ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Защо всички гледате от тази страна на нещата? Защо гледаш една чаша и смяташ, че тя е наполовина празна? Имаш ли представа, колко проблеми имам аз на главата и не само аз, а още много други хора. Няма човек без проблеми. Всички осъзнавате това, което сте имали чак като го загубите. Живота ми не е пефектен и няма да бъде, защото нищо не е префектно. Аз се радвам на това, което имам, имам гадже, което обичам (с което доста често се караме), но въпреки това ние сме заедно и сме щастливи. Имам приятели, имам семейство, което ме обича, сега съм кандитат-студент (надявам се студентка съвсем скоро), имам работа, пари не ми липсват. Важно е от къде гледаш нещата, ако тръга да се оплаквам нищо няма да спчеля, само ще загубя оптимизма си и усмивката си. Гледай по-ведро на нещата ти си едва на 16 и сега се жалваш, ами когато се сблъскаш със жестоката действителност, тогава какво ще правиш?!?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си