.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Голям фен Аватара на Dollystar

Какво бихте направили ако.... ?

Какво бихте направили и как бихте се почувствали ако най-добрата ви приятелка и гаджето ви почнат да се лигават и да си флиртуват пред очите ви в продължение на няколко дни. И после късате с гаджето си и изведнъж приятелката ви ви изоставя и след 20мин. я виждате вече да се разхожда с вече бившето ви гадже. А на всичкото отгоре тя да ви е посъветвала и да ви е дала кураж да скъсате с него!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Ами, че не ти е била истинска приятелка и е действала зад гърба ти, като го е сваляла. Пък и той май не те е заслужавал особено щом се е вързал на приятелката ти и изобщо си е позволил да се държи така пред теб Спокойно момиче само не се отчайвай.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ами, че не ти е била истинска приятелка и е действала зад гърба ти, като го е сваляла. Пък и той май не те е заслужавал особено щом се е вързал на приятелката ти и изобщо си е позволил да се държи така пред теб Спокойно момиче само не се отчайвай.
    Няма и то точно напук и на двмата ще бъда с гордо вдигнат глава и повече няма да ги погледна и двамата, защото съм правила толкова много жертви и за двамата и накрая кфо? Fuck Off!

Ми нали точно това ти казвам. Просто прекратяваш отношенията си с тях, хора, които действат така не могат да бъдат приятели по никой параграф
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ми нали точно това ти казвам. Просто прекратяваш отношенията си с тях, хора, които действат така не могат да бъдат приятели по никой параграф
    Дам

Ще се правя, че вече не ги познавам. Такива хора не заслужават нищо.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не си струва дори да мислиш за тях, отвратителна постъпка е това... ако на мен ми се случи не бих ги погледнала никога повече...

Точно това, което казвате ще направя. Това ми беше добър урок да не се предоверявам на никой!

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Точно това, което казвате ще направя. Това ми беше добър урок да не се предоверявам на никой!
    Особено на "най-добра приятелка" ..
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Ти ако това го наричаш приятелка....
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Ти ако това го наричаш приятелка....
    Преди го наричах така, но вече определено не

Супер фен
    Странно ми е как се доверявате на такива хора и ги наричате ''приятели'' ''гаджета'' ... Едва ли са били светци и преди това Дано поне си разбрала да не се занимаваш с такива вече. Изобщо няма за какво да съжаляваш Има далеч по-добри приятелки и гаджета ,към които да се насочиш :P

Иначе и една моя приятелка и гаджето ми се лиготят пред мен,но ние си знаем поне до къде се простира бъзика

1-во приятелката не ти е истинска!
    2-ро зарежи ги!
    3-то с гордо дигната глава продължаваш напред!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Как бих реагирала...? Щях да я зарежа тотално. Та каква приятелка ти е тя? Никаква. Изобщо не се занимавай с нея, нито с него. Няма да видиш добро.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от pOleNcEtOy
    1-во приятелката не ти е истинска!
    2-ро зарежи ги!
    3-то с гордо дигната глава продължаваш напред!
    много точно! да не ти пука зае*и ги и да се спасяват! пък таз явно е мега простото момиче за да постъпи като к*чка
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на gabi_94
    1во - ще го убия
    2ро - ще я пребия и ще и взема нейното гадже

сега сериозно, еми направят ли нещо подобно, повече за мен не съществуват, нито ще ги поглеждам, нито ще говоря с тях, все едно никога не сме се познавали
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ще прекъсна всякакви взаимоотношения и с двамата..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Ще прекъсна всякакви взаимоотношения и с двамата..
    ++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на iiirish
    1во - значи не ми е била никаква приятелка
    2ро - оня изобщо не му е пукало за мен
    3то - "язък, че си загубих времето с тия двамата"

Няма да им покажа,че ми пука.Това ще е достатъчно за мен,за да не им доставя удоволствие,че са ме прецакали !

Град
    varna

Re: Какво бихте направили ако.... ?

Какво бихте направили и как бихте се почувствали ако най-добрата ви приятелка и гаджето ви почнат да се лигават и да си флиртуват пред очите ви в продължение на няколко дни. И после късате с гаджето си и изведнъж приятелката ви ви изоставя и след 20мин. я виждате вече да се разхожда с вече бившето ви гадже. А на всичкото отгоре тя да ви е посъветвала и да ви е дала кураж да скъсате с него!
    о човече тва са пълните лайна вече имал съм преди 2 години подобен случай и то с най добрия ми авер беще влюбен в мойта тя не го харесваше а той не предприе действия заради мен..разминах се кофти стана че тряаше да го разбера по късно...ако ти се е случило тва или по лошо мн мн съжалявам
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Re: Какво бихте направили ако.... ?

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    о човече тва са пълните лайна вече имал съм преди 2 години подобен случай и то с най добрия ми авер беще влюбен в мойта тя не го харесваше а той не предприе действия заради мен..разминах се кофти стана че тряаше да го разбера по късно...ако ти се е случило тва или по лошо мн мн съжалявам
    Тва е една малка част

Супер фен Аватара на Riot
    да я нападнеш в гръб с винкел, цели се в главата
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Riot
    да я нападнеш в гръб с винкел, цели се в главата
    Добра идея

Ами ще се почувствам адски зле,предадена и ще спра всякакъв контакт с въпросната "приятелка" ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си