- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили ако.... ?
Какво бихте направили и как бихте се почувствали ако най-добрата ви приятелка и гаджето ви почнат да се лигават и да си флиртуват пред очите ви в продължение на няколко дни. И после късате с гаджето си и изведнъж приятелката ви ви изоставя и след 20мин. я виждате вече да се разхожда с вече бившето ви гадже. А на всичкото отгоре тя да ви е посъветвала и да ви е дала кураж да скъсате с него!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ами, че не ти е била истинска приятелка и е действала зад гърба ти, като го е сваляла. Пък и той май не те е заслужавал особено щом се е вързал на приятелката ти и изобщо си е позволил да се държи така пред теб![]()
Спокойно момиче само не се отчайвай.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Няма и то точно напук и на двмата ще бъда с гордо вдигнат глава и повече няма да ги погледна и двамата, защото съм правила толкова много жертви и за двамата и накрая кфо? Fuck Off!Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Ми нали точно това ти казвам. Просто прекратяваш отношенията си с тях, хора, които действат така не могат да бъдат приятели по никой параграф![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ДамПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Ще се правя, че вече не ги познавам. Такива хора не заслужават нищо.
Stay up all night with the stars *
Не си струва дори да мислиш за тях, отвратителна постъпка е това... ако на мен ми се случи не бих ги погледнала никога повече...
Точно това, което казвате ще направя. Това ми беше добър урок да не се предоверявам на никой!![]()
Особено на "най-добра приятелка" ..Първоначално написано от Dollystar
Stay up all night with the stars *
Преди го наричах така, но вече определено неПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Странно ми е как се доверявате на такива хора и ги наричате ''приятели'' ''гаджета'' ... Едва ли са били светци и преди товаДано поне си разбрала да не се занимаваш с такива вече. Изобщо няма за какво да съжаляваш
Има далеч по-добри приятелки и гаджета ,към които да се насочиш :P
Иначе и една моя приятелка и гаджето ми се лиготят пред мен,но ние си знаем поне до къде се простира бъзика![]()
![]()
1-во приятелката не ти е истинска!
2-ро зарежи ги!
3-то с гордо дигната глава продължаваш напред!
Как бих реагирала...? Щях да я зарежа тотално. Та каква приятелка ти е тя? Никаква. Изобщо не се занимавай с нея, нито с него. Няма да видиш добро.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
много точно! да не ти пука зае*и ги и да се спасяват! пък таз явно е мега простото момиче за да постъпи като к*чкаПървоначално написано от pOleNcEtOy
There is no right or wrong, only fun or boring
1во - ще го убия
2ро - ще я пребия и ще и взема нейното гадже![]()
![]()
![]()
сега сериозно, еми направят ли нещо подобно, повече за мен не съществуват, нито ще ги поглеждам, нито ще говоря с тях, все едно никога не сме се познавали
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ще прекъсна всякакви взаимоотношения и с двамата..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
++++Първоначално написано от ThePowerOfLove
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
1во - значи не ми е била никаква приятелка
2ро - оня изобщо не му е пукало за мен
3то - "язък, че си загубих времето с тия двамата"
о човече тва са пълните лайна вече имал съм преди 2 години подобен случай и то с най добрия ми авер беще влюбен в мойта тя не го харесваше а той не предприе действия заради мен..разминах се кофти стана че тряаше да го разбера по късно...ако ти се е случило тва или по лошо мн мн съжалявамПървоначално написано от Dollystar
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Тва е една малка частПървоначално написано от WhyNot
![]()
![]()
да я нападнеш в гръб с винкел, цели се в главата
Моля ?!
Първоначално написано от Riot
![]()
Добра идея
![]()
![]()
Ами ще се почувствам адски зле,предадена и ще спра всякакъв контакт с въпросната "приятелка" ...