- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- прецакан
ами намери начин да разбереш дали и тя не изпитва същото към тебВсе пак може да излезе и нещо хубаво. Например пред няколко години имах двама най-добри приятели - момче и момиче, тримата бяхме заедно навсякъде, никога не съм имала по-добри приятели, но аз трябваше да се преместа да живея в друг град и сега се виждаме, 2,3 пъти в годината. Та, след като съм се преместила те двамата са станали гаджета и тогава даже са били малки - 12 годишни, до сега за заедно и не съм виждала по-здрава връзка от тяхната, момичето е на 16, момчето на 17г. Направо имам чувството и че ще се оженят един ден, толкова за свързани и неразделни. Освен това се познават от 2,3 годишни, били са заедно през целия си живот, първо като приятели, сега като гаджета. Не се знае дали и между вас няма да стане нещо такова. Първо трябва да се убедиш че и тя изпитва същото към теб, питай някоя нейна приятелка или нещо такова. Иначе може и да рискуваш и да и го кажеш. Но ако разбереш че не изпитва нищо към теб или че е влюбена в друго момче, изобщо не опитвай, да не се окаже накрая че сте на здравей, здрасти
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!