.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

за направление

някой може ли да ми каже какво става,ако си взел направление от личния лекар,но не го използваш в срок.После може ли да си вземеш пак веднага или не съвсем,или какво?

Ами май не можеш веднага, зависи и от това дали познаваш добре лекаря си. Доколкото си спомням си имаше някакво ограничение за брой направления на пациент за година. Ама ако сте добри познати може да ти даде пак направление без проблем
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ми по принцип ако е истекъл срока не можеш да го използваш, а само можеш да идеш и да и кажеш, че ти трябва друго направление-ако е точна ще ти даде, а ако е някоя тъпачка, като моята ще трябва с каране да си вземеш.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Ами доколкото си спомням трябва да са минали 30, за да ти даде друго направление личния...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Най-добре е да го върнеш на личния лекар... Мисля че срока беше 45 дни обаче, а не 30...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си