- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- одобряват ли...
одобряват ли родителите ви начина ви на обличане особено ако тои е по разчупен?и ако не било ли е повод за сериозни разногласия между вас?![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
преди време имах проблеми с това но ги накарах да разберат че ще се обличам и нося така както на мен ми харесва и те не могат да направят нищо по въпроса и сега ми е много добре
There is no right or wrong, only fun or boring
Нищо не ми казват, но не съм убедена, че им харесва
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
По - разчупен ? Кво искаш да кажеш ? Дали ако се обличам като долна курва наще ще се намисят ?Еми не знам ... аз съм шиииирока хаха и само за панталоните са ми се заяждали ама 1-2 пъти абе кво ми и пука хаха
![]()
phah
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Мрънкали са, но принципно не ме интересува.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Обличам се нормалноХаресва им
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Обличам се нормално, не като няква курва, просто нося доста ярки цветове![]()
Ииии нямат нищо против
Обличам се както искам преди ми правиха проблеми,ама вече нищо не ми казват![]()
Да,одобряват гоВинаги сама съм избирала как да се обличам :P
не нямала съм проблеми с нащепо отношение на дрехите те нямат право на глас аз сама си ги купувам и си решавам как да сеубличам
) те само дават парите
![]()
аз не бих позволил на дъщеря си да се облича като ку*ва, а на сина си - като пе**раст... иначе наще нямат нищо против обличането ми, защото то е семпло... стига да не им бъркам дълбоко в джобовете, нямат проблеми с нищо...
Харесват го , с майка ми имаме почти еднакъв вкус за дрехите и нямам нищо против дори тя да ми купува дрехите понякога . А когато пазарувам обожавам да ходя с нея , определено знае какво ми харесва и би ми стояло добре![]()
Въпросът е ти какво разбираш под "доста добре"Първоначално написано от ToniStoraro
Баща ми и сега не ми се кефи особено, но вече взе да свиква. Майка ми си е стара рокерка и винаги ми се е радвала като тръгна метълската из града
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
никога не съм имала такива конфликти с нашите...и по-точно с майка,понеже баща ми изобщо не ми се бърка.
майка ми харесва как се обличам и никога не ми е правила проблем,даже напротив x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Апф , аз си се обличам съвсем нормално , никога не са ми правили забележки относно външния вид .
Всъщност , майка ми дори ми е казвала да се обличам малко по-така :Д (примерно да нося поли , рокли и т.н.)
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Дам, поне за това нямаме проблеми![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ми...майка ми не се кефи като нося смъкнати панталони, защото ги настъпвам с обуквите и се късат. Само това й е проблемът.
И аз си се обличам нормално, така че не ми прават проблеми.![]()
Не съм ги питала за мнението им, но сигурно нямат нищо против..
И спря да се върти за миг земята..
Майка ми ми мрънка за всякакви неща, но баш за това - не.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test