.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    varna

проблем ли ще е...

случвало ли ви се е да се чувствате тъпо че сте още девствени пред приятели и познати и това били било мотив да го направите за първи път?
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    Таити
    За повечето това е сякаш някакъв проблем че не са си направили още първия път. За мен сякаш преди не беше проблем че не съм спал с момиче но сега като гледам подрастващите между 13-16 години. Та те се избиват да се хвалят кой с кого спал кога му било сефтето....! не трябва да се притеснява някой ако е на 18 и още не е правил секс... явно не е попаднал на точния човек и в това няма нищо срамно
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен
    Истината е, че ми се е случвало.
    Ужасно Е!!! Страшно неприятно.. Рабирам те!

На мен лично не ми се е случвало да го направя заради това, но съм се чувствал тъпо Иначе доста хора го правят под това обществено влияние, всички около тях не спират да приказват че правили секс, колко бил готин, къде го правили и това понякога кара човека да се чувства като смотаняк и да направи някоя глупост заради това
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен
    Sladurcho е напълно прав.

Не!Като не си намерил подходящия човек много ясно,че не трябва да правиш,дори и да си единствения.

Супер фен
    ОО...че те като започнат да си обясняват кой с кой и къде го правил и после ме погледнат тъжно и се сетят,че няма кво да им кажа по въпроса, аз съм усмивка до уши и им викам ''ооо на мен си ми е екстра,не ме гледайте така съжалително ''

Къв срам,кви 5 лева :P Околните ако ми бяха мотив...ехеее... много щеше да е зле положението

Така че не съветвам никой да се влияе от такива работи

Град
    Maina Town
    Ми като бях на 14 и по едно време ми беше криво че няма как да се включа в разговора. Сега разбирам че тъпото е да се сравняваш с другите. Въпреки всичко спах с момче когато аз реших и не съжалявам. Не се влияй от мнението на хората.. "Модата" да се е*еш наляво надясно няма да те направи по велик/а ако и ти я следваш...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Re: проблем ли ще е...

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    случвало ли ви се е да се чувствате тъпо че сте още девствени пред приятели и познати и това били било мотив да го направите за първи път?
    Не !!!

Re: проблем ли ще е...

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    И какво от това като са го направили да не би да им е пораснала пи*ката

e kato se pritesnqva6 samo nevijdam kade e pr da gi izluje6 4e ne si devstven i da si izmisli6 momi4e koeto e ot dr grad ,suotvetno nepoznavat ...
    6to trqq prosto taka da si legne6 s nqkoq.... vse pak nevqrvam da trugnat da proverqvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си