- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя-девствена,той-да не се усети?!
Днеска си мислих ако момичето е девствено, момчето с което спи 100% ли ще разбере или може и да не се усети ако няма кръв ?
Ами моя не се усетиПървоначално написано от miss_survivor
Обичам Андриан
При момичетата няма начин да не се усети,че е девствена,но при момчетата има.![]()
Ако си по-широка,няма да се усети![]()
Може и да не разбере.
зависи..
Първоначално написано от gabi7u
За 3-тото не всички охкат и пъшкат ... Все пак не при всеки болката е голяма...![]()
и при мен не разбра,пък и не ме болеше![]()
ако си някоя с мега затворения химен определено ще усети![]()
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
ако му е малък пак може да не усети
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
Ама ме съмнява![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
ами моя си знаеше но и до днес твърди че не ми е първия ... явно може и да не усети
Аве слагаш феса, нарамваш кирката и зимаш един фенер - е тъй се разбира дали е девствена![]()
![]()
+1 тряя да е глупавичък,да не усети притеснението,това че те боли и ,че му влиза по-трудно малкия,от обикновенноПървоначално написано от galkata
епа трябва да си някой супер заблуден че да не разбереш !!!
LIVERPOOL FOREVER !!!
Може да се усети , може да не се .. Но момичето трябва да е доста глупаво , за да не му каже , че той ще й е първия .. Все пак момче трябва да знае , за да внимава .. Не може още от първия път да го вкарва рязко .. Някое момиче може да не го заболи , но друго би умряло от болка ..И това не е нещо срамно , за да се крие , но ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
колко сте прости и какви тъпи теми, явно сте бая девствени- морално...
а що трябва да се крие???![]()
![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Ако е объркал дупката .... можеПървоначално написано от miss_survivor
![]()
![]()
![]()
на мене не ми текна кръв и моя не повярва че съм девствена
и мояПървоначално написано от baby2009
Що да не може?Аз не му бях казала,а и бях отворена.Нито ме е боляло,нито нищо.И до ден днешен не знае.