- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Течна кола маска |-(
Ммм, преди малко си купих течна кола маска на Jankar. Има един проблем обаче. Не знам как да я използвам.Значи, в пакета има туба с кола маската, някакви бели парчета плат иии някакъв дълъг найлон.
И кърпичка за почистване, де.
А сега?
Едит: На опаковката не пише нещо, което би могло да ми помогне, а продавачката не ми каза нещо по-особено.
Сега топлиш вода и я слагаш вътре да се отпусне така ,че да може да се нанася лесно.Разнасяш кола маската по тялото с едно като ножче,което трябва да е вътреТези белите ги използваш като си намажеш желаното място и тях ги слагаш отгоре и после дърпаш,но ако искаш да си чистиш краката например ще ти трябват още,някакви парцалчета от стар чаршаф или нещо такова .. Ии един съвет викни си една приятелка да ти помага ,че сама ще се олепиш :P
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
А, да, и ножче има, забравих да спомена. А найлонът защо по-точно ми е?![]()
Ще викна майка ми.
Не знам и аз винаги съм се чудила,може би някои и него го използват за издърпване,но ми се струва глупаво ..
Бялото го режа на малки парчета, нали?![]()
Мерси за бързия отговор.
Обаче ме е страх, че тея работи няма да ми стигнат.![]()
Да ако е една цяла дълга лента аз го режа на 4 .. Много малко слагат в една опаковка и ще ти се наложи да намериш някакви парцалчета или нещо такова ..
Що се мъчите с тия кола маски...
Ако не ти стигнат белите работи, пробвай със стар чаршаф.
Иначе, ако си твърдо решила да действаш вкъщи, ти препоръчвам да си намериш пълнител за кола маска, подобен на тези в козм. салони, и да действаш с него. Както и ленти.
Но най-силно препоръчвам козметик.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Е едно е да си изчистиш краката за 1.20,друго е за 25 лева .. И аз бясна оня ден бях на козметик и е така си дадох парите нищо не ми изчисти като хората ..
Ако е за крака - да, въпреки че ми се вижда по-практично с епилатор, че много мацане.
Мислех си, че става въпрос за друго място...![]()
Е и аз не знам за какво става въпрос,ама повече боли с епилатор че усещаш всяко косъмче как се маха![]()
Крака и подмишници, но най-вероятно само краката ще са, защото под мишниците са супер къси и малко.
Пълнител е като на козметичките,ако си била .. Една тубичка отгоре с такова ролково като ролон за да се разнася по - лесно.Аз съм си купувала такава кола маска от Джъмбо,но не можеше да се пълни пак,т.е това отгоре не се махаше ..
Не съм била на козметичка.
Бе, ще видя. Дано само не остане кола маска по мен.
А ако засъхне, без да съм я махала, какво става?![]()
Bianca айде напиши дали има ефект от тази кола маска, 6от и аз съм се наканила да си взема за краката а не ми са дават 30 лв на козметик, доколкото разбрах това струва 1,20 къде са 1,20 къде 25-30 лева.
Мдаа и подкожните косми...Първоначално написано от j_adore2
![]()
Инак е такова нещо.
Затопляш го и направо си мажеш.Не ти трябва подгряващ апарат - може в микровълнова или на водна баня. Пак си е играчка, но за недъгави като мен, е добре дошло.
Ако все пак се оклепаш, сложи олио или нещо мазно на един тампон и търкай.
Ммм, няма кой да се разправя с такива работи. Чакам да дойде майка ми и почвам. Бе, преди да нанеса тая кола маска, трябва ли нещо да разтърквам, затоплям, бла-бла? Офффф, мразя да се занимавам с такива работи. Защо нищо не е бързо и удобноо...![]()
Начи мацка аз си правя кола маска и ето как се прави:Първоначално написано от Bianca
1- изваждаш тубичката и ако кола маската не може да излиза лесно от нея, тто тогава взимаш топла вода и слачаш вътре кола маската, като внимаваш да не я напълниш с вода.Седи в водата 3 мин и я вадиш.
2- полсле изкарваш малко кола маска, мажеш на желаното място, като мажеш по растежа на косъма.
3- след това взимаш парче /аз не използвам тези които са вътре, а използвам калъвка и си я режа/ и след като си взела парчето и си го отрязала залепваш върху намазаният очастък ,като пак непиш по растежа на косъм, притискаш хубаво и дърпаш обратно на разсежа на косъма.И така и накрая резултата е 6![]()
Абе спокойно нали майка ти ще се занимава с теб,няма начин тя да не знае как ставаИзобщо не е трудно
Но задължително гледай да се е втечнила повечко за да може да се нанася лесно и на тънки пластове,че иначе хем се губи много кола маска,хем от дебелия слой трудно се махат космите
![]()
някой ще ми каже ли колко струва тази кола маска ?
Аз си я взимам за 1.15![]()
Такам имам време за губене така,че ще ви кажа най-удобният начин за мен ...Такам взимам си една ролка (мноогоо дебела) ета такава - http://prikachi.com/images.php?files/934229n.jpg на живо в по дебела и ми стига за около 1 година без малко...Относно кола маската имам машинка ,която нагрява тубичките ето такава - http://prikachi.com/images.php?files/934230Z.jpg и пълнителите http://prikachi.com/images.php?files/934231M.jpg ... Имам много ,но тук съм снимала някой само... Иначе ако си вземеш 10 пълнителя (в Мола обаче) всеки става по 4 лв и излиза 40 лв, ролката е 36лв ,а машинката 80 лв...Иначе е много по изгодно отколкото да даваш сума пари всеки месец...Е разбира се ако си сръчен в ръцете...Досега съм нямала проблеми...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
И от къде казваш си ги взела ?
От Mall of Sofia ,точно до Esprit едно малко салонче и там се продават...Само ,че има един комплект които е 120лв (с машинка 2 пълнителя и малко ленти),но има мн малко пълнители и ленти така че не си взимаи комплекта а по отделно нещата...по изгодно е
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Аз и кола маска – НИКОГА ПОВЕЧЕ!
Все пак се справих, макар и след три часа, ТРИ ЧАСА. Сега всичко е в лепило, но важен е резултатът.
П. П. Останаха ми маалко косъмчета, ама то винаги остават, дори и с лентички да си ги правя.
Sweatkiss, мерси за съветите.![]()