- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Течна кола маска |-(
Кажи ми поне една основателна причина, поради която не трябва. Ако е онази глупост за подкожните косъмчета - спести ми я, от сума ти време го прилагам тоя номер веднага след кола маската в банята и нищо ми няма досега. Аз и след епилация съм на бегом в банята.
roksana_1, май ти си тази, която не знае какво говори, така че не е нужно на мен да правиш забележки.Точно маската на Jankar ползвам и се отмива дори САМО с вода. И за информация на пътниците се пише "не можЕ". Частицата "не" е отделно от глагола.
Не трябва да се миеш,защото от косъмчетата които си махнала са останали малки дупчици,водата влиза вътре и се получава воден плевритПървоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе се маха много трудно,естествени ти ако си протъркваш кожата може и да се мажа лесно
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ Я, стига!И какво значи "ако си протъркваш кожата"? Съвсем нормално си махам косъмчетата с кола маска. Нищо не е протъркано, даже и червено не става. Това, че вие с огромни усилия си махате кола маската, не значи, че всички са така.
![]()
Ок, като не трябва да се измиваш с вода след това, какво трябва да се правиш?
Аз май се навих да пробвам та...
Днеска си взех тази маска, но искам да питам тя само за краката ли е подходяща ?
Тц, ама трябва да не са ти много къси космите, нито много дълги, че боли.
и аз това питам... как да разбера колко да я стопляПървоначално написано от Rowdy
![]()
Cruel Intentions
Просто я сложете малко на слънце.. или ддз
не е нужно да топлите вода !
Няма значение колко ще я топлите аз използвам водата от бойлера и за 1 мин се разтапя.Иначе и аз влизам после в банята и нищо ми няма.
summerche Кола Маската става за всяка част от човешкото тяло
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
значи на мойта опаковка пише. че трябва да се сгрее за няколко минути на 35 градуса, ако не е толко течна. Ако е пък мн ама мн течна трябва да се сложи в студена вода.
Anf3tamin4o мерси за инфото![]()
Кое е по- ефикасно- лентите или студената кола маска
Ей хора или аз бъркам някъде или съм дефектна?!
Днеска пробвах маската на част от крака ми. Стоплих я и сложих част от сместа и след това сложих от лентичките. Като дръпнах след 1-2 минутки се едно нищо не бях правила. Нищо нямаше по лентичката. Къде ми е грешката?
в вряла вода я слагаш.. а тези бели кърпички са за многократна употреба..![]()
Значи сложих го и то стана течно, но след като сложих лентичката отгоре и дръпнах нищо не стана.
Дърпай рязко,пък и няма нужда да си държиш лентичката 2 минути на крака![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз я пъхам в микровълновата за около половин минута да стане течна и после доста пари,ама поне е ефикасна![]()