- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Не ми стига въздуха
От наколко дена сякаш ми е трудно да дишам Седя си на компа и нещо ме затруднява в гърдите и тряя да се изправя и да поема дълбоко въздух което също не ми е лесо за да ми мине и след пак ... ;| Ква става ?;]
phah
Хм, не изглежда добре. Може да е невроплегия (ако водиш застоял начин на живот, в смисъл не се движиш много, ами цял ден си пред компа), но може и нещо да е с дробовете ти. По-добре отиди на лекар да те види, не чакай повече![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Мерси за отговора ;] Не , спортувам си активно от малка ... от 1 год по не спортувам де хванаха ме дяволитеи все пак не бих казала че водя застоял живот ...
phah
Това че спортуваш не е гаранция, че може да няма някакъв проблем. Така наистина вземи и отиди на лекар![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
няма смисъл да се прайме на доктори проблемът може да е и от самата ти поза леко прегърбена пред компа аз например трудно дишам когато съм в легнало положение.супер щом спортуваш но ако толкова се тревожиш...лекар!![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Отиди на лекар!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
може да имаш сколиоза;демек гръбначно изкривяване;при което да ти е затруднено дишането
може да си се депресирала нещо
може да е от жегата
може да имаш някакъв проблем с дробовете
да те види ОПЛ-то ти
успех!![]()
Затруднено дишане може да има и когато човек е под стрес. Ако се притесняваш покрай края на учебната година, или имаш други належащи проблеми може да е от това.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.