.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Не ми стига въздуха

От наколко дена сякаш ми е трудно да дишам Седя си на компа и нещо ме затруднява в гърдите и тряя да се изправя и да поема дълбоко въздух което също не ми е лесо за да ми мине и след пак ... ;| Ква става ?;]
    phah

Хм, не изглежда добре. Може да е невроплегия (ако водиш застоял начин на живот, в смисъл не се движиш много, ами цял ден си пред компа), но може и нещо да е с дробовете ти. По-добре отиди на лекар да те види, не чакай повече
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мерси за отговора ;] Не , спортувам си активно от малка ... от 1 год по не спортувам де хванаха ме дяволите и все пак не бих казала че водя застоял живот ...
    phah

Това че спортуваш не е гаранция, че може да няма някакъв проблем. Така наистина вземи и отиди на лекар
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Еми да ще ходя няма на къде Мерси \/
    phah

Град
    varna
    няма смисъл да се прайме на доктори проблемът може да е и от самата ти поза леко прегърбена пред компа аз например трудно дишам когато съм в легнало положение.супер щом спортуваш но ако толкова се тревожиш...лекар!
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Отиди на лекар!!!
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    в света на приключенията ..
    може да имаш сколиоза;демек гръбначно изкривяване;при което да ти е затруднено дишането
    може да си се депресирала нещо
    може да е от жегата
    може да имаш някакъв проблем с дробовете
    да те види ОПЛ-то ти
    успех!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Затруднено дишане може да има и когато човек е под стрес. Ако се притесняваш покрай края на учебната година, или имаш други належащи проблеми може да е от това.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си