.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    varna

относно ходенето на фитнес

наскоро ми пуснаха мухата че при натрупване на повече мускулна маса се покачвало нивото на тестостерона...до тук добре но ми казаха също че с тва се увеличава и рискът от косопад тъй като този мъжки хормон един вид атакувал клетките на косата!вярно ли е според вас???
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

В едно предаване на дискавъри за човешкото тяло се говореше за човека и там споменаха, че оплешивяването е знак, че мъжа има много тестостерон и едва ли не тези мъже да не се притесняват, защото това означавало, че били много плодовити. Успокояваха жените
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

tova sa pulni gluposti !to ako e taka vsichki v zalata shte sa s kosopad...nivoto na testosterona se poka4va do 18-20 godi6na vuzrast,sled koeto s vsqka godina zapo4va da spada s po 1-2%.nqma ot kakvo da se pritesnqva6.trenirai si,ka4vai si muskulna masa i raz4itai na dobro hranene za postigane na dobri rezultati.uspeh

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    В едно предаване на дискавъри за човешкото тяло се говореше за човека и там споменаха, че оплешивяването е знак, че мъжа има много тестостерон и едва ли не тези мъже да не се притесняват, защото това означавало, че били много плодовити. Успокояваха жените
    определено доста успокояващо....

Е не искам да те плаша сега Принципно ежедневно падат стотици косми от човешката коса и това е нормално, но ако ти намираш много, в смисъл като кичури или косата ти се отделя при дърпане може да има някакъв проблем. Не знам консултирай се с лекар, няма да те заболи.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Всичко си е генетично предопределено ,дали ще ти опада косата зависи на каква степен радио-активни лъчения си изложен и от това което си населдил от родителите си.
    Йога и мъдрост

Град
    varna
    fuckkk..нямаме плешивци не е късно да съм първият..

Спокойно . Не знам кой ти е казал тази глупост, че тестостеронът атакувал клетките на косата, но не се притеснявай, а си тринирай и стани здрав

Супер фен
    Зависи имаш ли близки роднини(баща,дядо,брат) с косопад.Ако имаш,си потенциално застрашен.Самия фитнес не вдига чак толкова хормона.Някои анаболи и хормони които някои момчета вземат,го повишават много и косата може да пострада зле.

Тялото си произвежда тестостерон колкото са му нуждите. Проблеми може да имаш при хорманален дисбаланс и в случай на неестественото му внасяне в тялото.

При повече мускулна маса е напълно нормално е да покачва нивото на тестостерон в кръвта. Но повишаването на количеството е колкото да се засили синтеза на белтъци в мускулите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си