- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- приятели,родители...
имали ли сте проблеми с вашите относно приятелите си?смисъл такъв да не ги харесват да ви дават акъл от сорта използват те не са за теб и как сте се справяли с подобен проблем?![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Не не съм имала, но все пак това са мойте приятели, а не на родителите ми, за да ги харесват.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да мама ми казва да се водя с по-учените,т.е които са адските зубари и не мислят за нищо др. освен учене.аз се водя с купонджий и за тфа мама ги мрази,а покрай нея и тати!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Хаха и мойта постоянно ми дудня,да ходя с зубарите та покрай тях и аз да почна да уча ... ама аз си хода с двойкаркитеПървоначално написано от mim4ety_sara
и тя само се ядосва,ама кво да се прави
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Нямала съм никога такива проблеми. Баща ми не обръща много внимание на приятелите ми(освен на най-добрия ми приятел, пият бири двамата), майка им обръща даже доста внимание, като са ми на гости, винаги идва при нас, говори си 10-15 минути с тях, държи се супер мило.![]()
Попринцип не обръщат голямо внимание на приятелите ми.. Майка ми все пак се държи мило, докато баща ми въобще не им обръща внимание.. Все едно ги няма![]()
Миналата година само ми правиха проблеми за една, но сега нямат ядове.. С нея се скарахме![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не, нямам.
Като много малка съм имала, защото не можех много да си ги подбирам.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Преди 2-3 месеца имах 1 най-добра приятелка, която се оказа мърша(без извинение) и родителите ми не я харесваха както и нейните менАма тя си получи заслуженото.....
[i]Eми отскоро баща ми не харесва 2-ма мой приятели и постоянно ми мърмори за компанията,ама сякаш много го слуша някой. :P
ОПРЕДЕЛЕНО,но зависи към кои!Понеже аз съм 8 клас,а повечето ми пrиятели 10-11 клас и родителите ми мислят,че повечето пушат и т.н,но в интересн на иситната те са спортистчета,ходят на фитнес и изобщо не пушат,другите от компанията които са 8-9 клас те обаче пушат и по едно време и аз се бях подвела,но вече всичко е наред...много ми е интересно как малките пушат,а големите не?!
![]()
до сега никога но веднъж майка ми ми каза:виж сега това не е твоя приятелка какво стана после:онази дето уй ми беше голямата приятелка ми направи огромни мръсотии.и тогава съжалявах че не бях послушала майка си но няма значение : )) вече не ми се случват такива неща : )) но едно сам запомнила от майа ми винаги ми еказвала следните думи:подбирай внимателно компанията си с която се движиш ! <~![]()
Нямала съм такива проблеми и сама мога достатъчно добре да си преценя с кой да дружа .