- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов в класа
какво мислите за връзка между съученици?имали рискове според вас?а добрите страни...![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Аз съм бил с моя съученичка и да ти кажа задушаващо си е отначало всичко е супер радвате се че сте нон стоп заедно.Но да минат няколко месеца и нещата стават други поне за мен беше така почнах да се чувствам като в клетка то не смееш да се базикнеш с някоя съученичка а ако го направех получавах укорителни погледи и цупения.Накрая се разделихме и наистина си беше ад пише ми из тетрадките колко искала да ме намрази и разни куплети от песни напрао сякаш бях във филма "Психо".Моето мнение е да не се захващаш с това не свършват добре нещата и после е кофти.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
не ми допадат тези връзки...
There is no right or wrong, only fun or boring
Има си и лошите и хубавите страни ... зависи коя ще надделее в последствие ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има си добрите и лошите страни,но според мен в повечето случаи лошите натделяват...Така в моя клас бяха една съученичка и един съученик.След 3-4 месец започнаха много да се карат и се разделиха...
И аз съм ходила с момче от моя клас. Хубаво ни беше ама после като скъсахме се скарахме и не си говорим вече ;дд (ох добре че смених класа)
А БТВ и сега ходя с момче от моя клас .. а бе яко е :P Понеже не съм в Бг ии нямам по цял ден уроци с него ии не сме си омръзнали![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Аз не мисля, че е особено подходящо..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Гадно е .. Един път съм правила тая грешка .. Кофти е,в повечето случаи като скъсат,спират да си говорят и само се нажежава обстановката ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
И аз така мисля...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не си е работа, после интриги, глупости, писания.. кофти истории се получават.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Твърдо нИе!![]()
![]()
nicolepcd
От много неща зависи .... аз съм имала и мои приятелки също, даже и в момента имат, не е невъзможно, но не винаги е най-добрият вариант :P
So free
тва напълно се припокрива с моето мнениеПървоначално написано от TheMaggie
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Никога не бих си фанал гадже от даскало.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
не е много добра идеяя .. не съм ходила с никой от класаа .. веднъж се забихх с един от моя класс и после беше адскиии тъпоако ще го правиш..прави го в 7 или 12 класс..после и да скусате няма да сте в един клас много дулго ; ]]
Уф, и аз не мисля, че е най-добрия вариант.. Не ми се е случвало, ноо имам представа какво е.. Тфаа цял ден да сте заедно.. Ше си омръзнете мн лесно..
Аз иначе.. май почвам да се влюбвам в едн съученик.. който живее и в моя блок.. Ноо едва ли нещата ще стигнат до някъде..![]()
С гаджето ми сме в един клас и ходим почти една година вече и още не сме си омръзнали...не знам зависи от човека!
Нов ник: Cassidy
ами кофти е като цяло.Много ревност,много нещо.Не си струва общо взето.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Не ти препоръчвам гадно е![]()
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан въпреки тебе." Виктор Юго
Аз даже искам, 'ма няма желаещи.
Че иначе трябва да се разкарвам след училище по срещи, кина, глупости...![]()
абе зависи си много...с приятелят ми сме от един клас и вс си е ок...при всеки е различно![]()
Don't lie yourself! Be real!