.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

алтернатива

Ако по някаква причина нямате мляко или олио или там каквото и да е с фактор, а искате на се попечете малко? Някакво нормално кремче или лосионче за тяло...или....? или не ?

Ако не ти е много бяла кожата можеш да се печеш и без,разбира се не и в часовете между 12 и 4.

Може да използваш и олио. нанасяш го с памуче и готово

Ами нормален лосион за тяло ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Ros
    Може да използваш и олио. нанасяш го с памуче и готово
    Да бе и се пържи като рибан в тиган.
    Едва ли го казваш с лоши мисли, но мисля, че не си даваш сметка до какво може да доведе съвета ти...

По темата-може с някакво кремче и лосион, но така само ще имаш някакъв слой и това е, защита никаква няма да е .

Та извода е купи си масло, парите дето ще ги дадеш после за мазила за изгорено и въобще болката-не си струва!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ми не... аз си имам тамън 2 ама мама ги е взела на морето, а сега ми идва да се попльосна малко на терасата за 1 час

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Ми не... аз си имам тамън 2 ама мама ги е взела на морето, а сега ми идва да се попльосна малко на терасата за 1 час
    И аз като се прибирам от училище (към 12) винаги си плъосвам на терасата без да се мажа със слънцезащитен лосион. Пръскам се от време на време с вода да се охлаждам, пък и се почернява по - бързо.
    Не съм горяла до сега, че да ме боли, при положение, че съм сравнително бяла и седя по час и нещо. Не знам, прецени си.

Град
    Пловдив
    Ее то зависи колко време ще стоиш.. ако е за 30 мин няма проблеми и да не слагаш нищо, просто не трябва да се застояваш твърде дълго
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

да... печете се без да се предпазвате, като станете на 50 ще си докарате някой рак на кожата. Все пак мислете и за последствията в далечен план. Доказан факт е! Така че, отиваш и си купуваш някой с хубав SPF и си готова... няма да се притесняваш после.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си