- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От фон дьо тена излизат ли пъпки
няма да коментирам факта че си слагаш фдт, а си момче. Вече Българското население от мъжки род... че и в цяла Европа са метросексуални, така че смятам дори че е напълно нормално.
По въпроса за Импала. Абе хора вие добре ли сте??? Как може толкова да се скрънзеете... вижте какво си докарвате на лицата. А после в някоя друга тема всички говорят колко мразели фдт-ени, всякакви гримове и как всяко момиче с грим изглеждало зле... ами как няма като си мажете такива лайна на лицата? Бива ли там за 10-20 лева да си обезобразите така лицата. Ами ако акнето стане много лошо? Ако останат белези... и така за цял живот, защото си си купил нещо си там уж да скрие "проблемите" които си имал преди, за 3-4 лева... и си си докарал по-големи на главата!!! Значи много ме дразнете като тръгнете да ми хвалите Импала. Добре... обяснете ми как го слагате под категорията "не лош фдт," визирам мнението по-горе??? Какви свойства има един добър фдт според вас?? И какви минуси имат "лошите"???
Според мен как да се справиш с проблема. Няма да ти предлагам различен фдт защото кожите ни са различни и това което е точно за моята кожа... може да не е подшодящо за твоята. Но ако решиш да си вземеш различен след като се справиш със акнето и тн... си вземи някой поне между 10-20 лева... на Мейбалийн, на Виши... много хубави има. Просто трябва да оцелиш точния продъкт за тебе и вярвай ми, няма да стане от първия път. Антибактериалните са много хубави.
Та, да кажа как да ги махнеш
1. хубав режим трябва да си подготвиш, който да спазваш. Лосиони, скръбс, маски, кремове, тоници, натурални сапуни.... каквото ти си решиш. И трябва да го спазваш. Поне, задължително си мий лицето сутрин и вечер. И без спирт! Гледай продуктите да не ти изсушават лицето, че от там може да стане още по-страшно
2. Ако ти излезе пъпка я намажи с нещо през ноща... има всякакви рецепти. Мая на прах и олио... крем за бръзнене, паста за зъби... всякакви такива
3. Задължително не ги стискай. Първо, че ще разраниш мястото и ще е още по-забележимо и второ, инфекцията може да се разпространи заради бактерии които са влязли в "раничката" и да ти излязат още пъпки наоколо. Може и белези да ти останат.
4. Остави кожата си да диша, поне за малко.. докото мине проблема.
5. Сменяй калъфката на възглавницата си поне веднъж на седмица!
6. Не пипай лицето си.
Ако ги спазваш, вярвай ми, акнето ще ти мине... и дори няма да имаш нужда от фдт.
пп: смятам, че всякакви лични нападки към дадена персона и към личните предпочитания на този човек, са напълно неуместни. Ако няма да отговорите на зададения въпрос и да се опитате да помогнете на автора, не пишете. Дразнещо е дори да се четат такива неща. Уважавайте съфорумниците си!![]()
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
На Manhattan има много хубав фдт антибактериален за проблемна кожа и прикрива перфектно
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олелелелле нене ненее не съм се смяла повече от тва.
Първоначално написано от bloodyF
нали
където ида, става война
![]()
Уффф много си зле брат, често ти казвам.![]()
Чисти си лицето и ползвай по-малко, че ще заприличаш баш на тоя от аватара ти.![]()
Ся ще ми е интересно дали ще пуснеш темичка за по-големи гърди или нщ такова.![]()
P.P. Токио хотел на сапун. :P
P.p. 2. Импала sux hard. Скръндзи такива... вземете си Афинитън, аз съм мн доволна.![]()
А ТИ СИ МОМЧЕ, ТАКА ЛИ?!![]()
![]()
ебаси майката ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кво ти искаш да приличаш на женичката от аватара ти ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нен енененне няма такъв смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ама... Вие сериозно ли?![]()
НЕЩОТО, което е пуснало темата, е от мъжки пол! (било е някога)
ТО казва, че не може да излезе без фондьотен, защото всичките му приятеЛИ са с него.
ТО не може да разбере, че когато перманентно подлагаш кожата си на излишни химии, тя се замърсява и възпалява.
ЧЕ пък му и отговаряте, да му се не види!
Е, не знам.
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Мен пък би ме било срам не да излизам без фон-дьо-тен, ако бях момче, а да вляза и да си купя. Старомодни разбирания...ти си мега и простата п****, с извинение към другите четящи.
е то това му е целта на момчето(или може би момичетоПървоначално написано от Luscious_Heart
)
Фон дю тен-а на Импала е най-големие боклук сред фн дю тен-ите...![]()
Това ми харесаПървоначално написано от Raybeez
![]()
По темата: антибактериалните не ме кефят щото ми седят много набрашнено, ама съм с Perfect Match na Loreal и не ми прави проблеми и е горе-долу на нормална цена -15 лева![]()
Ех аз преди как си мислех - мъжете какви са късметлии, не дават пари за гримове, епилатори и т.н....Ама май съм се объркала нещо.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Много си се объркала.. не виждаш ли момчетата на какво заприличаха последните години... ужасПървоначално написано от stefity
![]()
Първоначално написано от Raybeez
![]()
Наско, не ти се отдава да правиш теми в които хората да се навият да пишат смислени коментари.Затова по-добре попитай майка си![]()
![]()
А после пиши за изражението на лицето и след като си я питал![]()
Насе,нещо много си се издигнал,в Козметика и диети чак пишеш.слизай долу в Кофата и си стой там,далеч от нормалните хора![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
много го мразя![]()
фон дьо тена или Насето ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от kuklichka_bg
me 2
Push me and then just touch me so i can get my satisfaction .
Абе ти кой си да ни казваш дали да пишем или не?! Това е форум за тийнове, а не за гейовете миришещи от всякъде на боя..Първоначално написано от NaskoKaulitz