.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Съвет

Съвет

Здравейте,
    от скоро приятелката ми ми прави намеци,с които показва,че иска да прави секс със мен.Аз до сега не съм правил,но не от това се притеснявам.Имам 2 главни проблема - Нямам терен . . . в нас непрекъснато има някой,пълна лудница е.Другия е,че не знам как да го поискам . . . някак си тъпо ще е да и кажа'искаш ли да се чукаме',поне според мен ще е тъпо де
    Благодаря за съветите,които ще ми дадете предварително.

Супер фен
    Ми когато се намирате на подходящо място в подходящо време едва ли ще е нужно да и го казваш ...щом и двамата го искате просто с действия и го покажи и тя предполагам ще отвърне
    А пък и щом сега нямате място,където да стане ,ако имате желалние защо първо не говорите по темата открито (просто останах с впечатление,че явно не говорите за тези неща) Така вече няма да си задаваш въпроси като ''как да и предложа'' и т.н. Пък и кой знае,може тя да има предвид някое място

Еми като ти прави намеци докато се натискате просто продължавате, близо е до акъла. А терен ако имате желание винаги ще намерите.

А какво ще рече подходящо място .. аз не мога например да се озова с момиче в леглото, а и не вярвам cvcvcv или който и да е друг да има свободен апартамент/къща, където да го направи.

ако имате желалние защо първо не говорите по темата открито
    Ами незнам. . . просто не ми удобно да говоря с момиче на тази тема дори и това да ми е приятелката,мове би защото още не съм го правил... незнам А иначе до терена . . . дали има подходящи места освен в нас/тях?

Цитирай Първоначално написано от cvcvcv
    Ами незнам. . . просто не ми удобно да говоря с момиче на тази тема дори и това да ми е приятелката,мове би защото още не съм го правил... незнам А иначе до терена . . . дали има подходящи места освен в нас/тях?
    хотелска стая, някой приятел ако има нещо свободно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wadafok
    да,нещо такова...зависи кое за теб спада към ''подходящо'' щото за някои хора и тоалетната е подходящо място ...
    А за това,че не ти е удобно да говориш на тая тема - то на всеки предполагам първо му е неудобно,но лека полека я подхващаш.. с повечко метафори действах аз например И с времето няма да ви пука,че говорите за това.Пък и аз мисля,че е важно да можеш да си открит с човека,с който ще го правиш.
    Не смятам,че това,че си девствен пречи

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Цитирай Първоначално написано от Wadafok
    да,нещо такова...зависи кое за теб спада към ''подходящо'' щото за някои хора и тоалетната е подходящо място ...
    А за това,че не ти е удобно да говориш на тая тема - то на всеки предполагам първо му е неудобно,но лека полека я подхващаш.. с повечко метафори действах аз например И с времето няма да ви пука,че говорите за това.Пък и аз мисля,че е важно да можеш да си открит с човека,с който ще го правиш.
    Не смятам,че това,че си девствен пречи
    мдаам ...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Таити
    щом ти прави намеци значи няма да е много трудно да я убедиш да го направите,а за другото говори с нея и и подхвърли че ти се иска ама незнаеш къде може да стане и така може тя да има някаква идея по въпроса
    There is no right or wrong, only fun or boring

Ако някой твой приятел/приятелка има местенце/таванска стая/стаичка,където примерно по принцип прави купончета,можеш да го/я помолиш да ти го даде за един ден :P и тамм да й подготвиш нещо романтично още от влизането й да я .. сграбчиш така да се каже и то оттам нататък няма нужда да говорите,тя ще е предразположена Успехченцее

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    Ако някой твой приятел/приятелка има местенце/таванска стая/стаичка,където примерно по принцип прави купончета,можеш да го/я помолиш да ти го даде за един ден :P и тамм да й подготвиш нещо романтично още от влизането й да я .. сграбчиш така да се каже и то оттам нататък няма нужда да говорите,тя ще е предразположена Успехченцее
    това със сграбчването много ми хареса
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Цитирай Първоначално написано от banbina
    Цитирай Първоначално написано от pLqmi92
    това със сграбчването много ми хареса
    .. Мерсиии ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си