- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 7 неща :)
поне 5 пътиПървоначално написано от xoxi
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Първоначално написано от Goebbels
![]()
![]()
![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
1) да имаш поне една родителска среща на която да накараш родителите ти да се гордеят с теб
2) да направиш замък от пясък на брега на морето![]()
3) да се научиш да плуваш (или каквото и да е друго свързано със спорт )![]()
4) да заспиш със плюшена играчка...
5) да си хванеш гадже![]()
6) да започнеш да събираш картинките от покемон или чипикао и да си напълниш един цял албум с тях![]()
7) Да постави началото на дълготрайни приятелства или "приятелства за цял живот" (което го казаха преди мен)
абе нз ... не звучи много и нищо особено но не мисля че има някой човек които не е минал покрай този период![]()
Няма да чета отговорите на другите,първо ще отгожоря после ще ги видя,защото иначе има шанс да си "харесам нещо".Според мен седемте неща,които човек трябва да направи преди да стане на 18(или 20)са:
1.Да завърши средното си образование.(преди 20)
2.Да се налигави достатъчно,така че след това да е наистина пораснал.
3.Да се напие поне веднъж сериозно,за да разбере че не трябва да го повтаря или поне да усети последствията.
4.Да прави секс.
5.Да излиза с приятели и да се наслаждава на тези години (това не е 1 нещо ама е сборно на многократно извършване на 1 нещо).ДА трупа спомени.
6.Да се влюби.
7.Да усети загуба на нещо или някой,силна болка(вътрешна).Поне веднъж за да е подготвен за суровия живот.
![]()
кви са тея неща ... къф тоя стериотип
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....