- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен!!
Изпадал съм в такава ситуация..изпитвах привличане към най-добрата ми приятелка но не смеех да си призная..знаеш ли как постъпих..разбрахме се да се видим,ударих няколко шота преди срещата (колко да дойде куража а не да се размажа) и и признах всичко и също така изясних че това по никакъв начин нема да позвола да ни разваля приятелството и в крайна сметка минаха няколко години от тоя случай и все още продължава да ми е най-добра приятелка..но според мене не трябва да криеш чувстата си..тука много песимисти...може пък силното ви приятелство да помогне за изграждането на една хубава и стабилна връзка..
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Само жертваш приятелството![]()
ами аз бях в същата ситуация казах й чаках известно време щото тя каза че иска да помисли ама в крайна сметка само си развалихме приятелството ..
според мен и кажи един ден ще съжеляваш че не си и казъл...и не си пробвал,ако те отреже не съжалявай не е последната на земята... с времето всичко се лекува макар и трудно.Успех!![]()
Моят най-добър приятел беше в такава ситуация...и ми призна....аз мн държах на него..и го обичах ,но само като приятел....Поговорихме...на него му беше доста трудно...сигурно около половин година....,но си остнахме бфф..и даже до днес ....сме си така...всичко му споделям и не мога без него.Той казва ,че вече го е превъзмогнал....,но пък намрази сегашното ми гадже......поради факта ,че някога съм го отрязала....и не съм го оценила достатъчно....
.....I know better,because you said FOREVER....
Споко не си единтвения бъзикат теПървоначално написано от valdesbg
Сега по темата; според мен е най-добре да си траеш, въпреки че аз съм признавала на приятел такова нещо.. не сме си развалили приятелството заради това..Може би зависи и от човека.
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ами .. кажи и .. нооо не се надявай на същите взаимоотношения, които сте имали до сега ... но така или иначе откакто си го осъзнал за теб не са същите така, че ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Братле, аз ще ти кажа Действаи, защото при мен се получиБяхме най-добри приятели.. и също както теб започнах супер много да хлътвам по нея.Един ден рискувах и посегнах да я целуна и тя в първия момент се дръпна и каза най добри приятели сме не е редно ,после ми отвърна.Целувките се увеличаваха с времето, тя ми беше и първото момиче с което съм спал, накрая и тръгнахме
![]()