- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Научете се да се целувате ;дд ..
такаа .. пиша темата , защото всеки ден изникват по 2-3 теми с невъобразимо тъпият въпрос " Как да се целувам с език ? ! " , " Имам гадже , ама не мога да се целувам с език " .. и тем подобни простотии ..
ми никой не е роден научен , не всичко го пише в учебника .. // във 5 клас наща си компанийка излизахме много често ( всички бяхме от класа ;д ) ии всеки ден играехме на шише с целувки с език ;д![]()
.. ии там имаше един двама дето горе долу знаят и ние всички по тях .. ии така лека полека му хванахме цакатa ;д .. тая игра на шише се оказа доста добра ;д .. помня идват да ме викат момчетата и момичетата да излизаме и винаги си носеха шише , и отиваме си ние отзад на стълбите , където винаги седим в даскало и почваме да си връткаме шишето и да се целуваме ;д .. голямо лигавене падна ;д , ама пък винаги беше весело ....
Друг път пък вече като станахме 6 клас и по рождените дни като ходехме ( тогава решавахме да се правим на гъзари и да пием водка ;д) и като се напием , пак с шишето или пък се хванем по двойки и пак почва лигавенето ;дд
.. и си беше много забавно , сега тая година като се сещаме и се смеем много ;д , кви сме били идиоти ;д
.. малко се отклоних , ама .. ;д
таа , по темата разрових се и намерих клип , за улеснение на хора , които ще пуснат горепосочените теми в бъдеще .. ето го и него
http://www.videojug.com/film/how-to-...e-passionately
Това беше от мен , лек ден на всички ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.