.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Съвет

Съвет

Снощи бях много разтроена от много неща и писах на приятел с който преди бяхме много добри приятели сега не чак толко но аз имам много силни чуства към него и му изпратих един смс, в които открито му казах какво чуствам. Толкова съм била глупава да го направя . Просто Искам съвет как бихте постапили.

Ами то пред свършен факт, какво можем да направим ние. Идеята тук е да дадеш повече инфо, ти искаш ли да си с този приятел на който си писала или под влияние на обстоятелства и неща, които са те разстроили си му писала и си му доверила чувствата си?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Aicken
    върна ли ти нещо ?
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Бях пила много и най вероятно заради това . Много пъти съм искала да му кажа всички тези неща, но понеже съм много срамежлива и никога не съм го правила. И да искам да съм с него ... Сега незнам дори какво да му кажа когато го видя .

Не беше много късно и съм сигорна че той си беше легнал

Голям фен Аватара на Aicken
    Върна ли ти некав смс ма оууу да не си още пияна че немоиш да видиш ко пиша
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Ммм да "добрия", стар алкохол е освободил това, което си потискала спрямо него (тоест в случая чувствата си), ами не знам аккво да ти кажа, изчакай да видиш неговата реакция, тогава пак пиши и ще видим.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    бълХаристан
    ей тука големи разбирачи бе да го ева

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Хич да не ти пука.Щом и без това си искала да му кажеш всичко това един вид даже добре е станало.Като го видиш ще се държиш както винаги,ако той ти каже нещо по въпроса просто му кажи как стоят нещата.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Голям фен Аватара на RaZzer
    Щом и без това си искала да му кажеш всичко това един вид даже добре е станало.
    Съгласен съм с цитираното мнение... Пък като го видиш въобще не се дръж все едно това е била някаква грешка, ти си стой зад позицията и продължавай да държиш на това, че го харесваш... Ако той не отвърне на чувствата ти - тогава ще трябва да го преживееш, но все още нищо не е станало

Благодаря много за съветите !!!

не съжелявай за нещата,които си направила,няма никакъв смисъл в това.Или те е помислил за откачена,или се е взел на сериозно...Здраве да е

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ейй и на мен ми се е случвало същото пак го имаше алкохола,ама нямаше смс-и направо му казах квото исках,ама не дочаках отговор след няколко дни си поговорихме и се разбрахме да сме си само познати ебаси не бях очаквала ттолкова скоро да говоря спокойно за тва,хм изглежда вече не ми пука да бе вярвам ли си ае аз май сама си говоря ...както и да е таааа по темата знам кво ти е,изчакай отговора ама не се впрягай много,ако не те харесва му кажи че си му пратила смс-а без да искаш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Съвет

Цитирай Първоначално написано от geri101
    Толкова съм била глупава да го направя . Просто Искам съвет как бихте постапили.
    Нещо не ми стана ясно - ти пращаш смс, и въпроса е как ние бихме постъпили? Кога, къде?

А иначе - пред свършен факт кво да направим...Освен да се свържеш с Хиро Накамура и да го помолиш да ти съдейства

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си