Харесвах всичко в него от момента в които се запознахме . Трябваше ми точно една целувка, за да се влюбя и ето че преди време и това стана . И двамата усетихме едно и също и беше прекрасно ,но сега не сме заедно .. Той не искаше връзка тогава , аз се направих , че не ми пука .. В момента сме си приятели .. но чувствата ми са все така плътни вече от 3 месеца и съм убедена и че ще си останат още дълго .. Измъчвам се ..Виждаме се веднъж ..два пъти седмично , заедно с други приятели и помня всеки кратък допир .. Боли ме да съм толкова близо и да не мога да кажа нищо или да покажа по някакъв начин чувствата си ..Защо?.. за да запазя неповторимо приятелство..което наистиня ценя ..А и да направя нещо вече съм почти 100 процента убедена , че няма да отвърне.. а и напоследък не сме чак толкова близки като преди .. в skype веднъж ми пише , a след няколко дена не ми отговаря дори ,.. стои си на линия ... До един момент го разбирах сега вече не .. С никoй до сега не съм изграждала такива уникални отношения... Не разбирам какво се разваля .. Имам чувството , че сама изпускам контрола над нещата .. Страх ме е от хората от предателството.. от апатията .. Само в него бях сигурна ... А сега и него губя и не знам какво да направя.. Благодаря за търпението ..Просто исках да споделя