.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

ЛиПсВа Ми ....... (hug)

Първо ще започна с това,ч е с моя приятел сме заедно от 10 месеца... нО преди около 1 месец дойде неприятна новина,че трябва да замине да работи в чужбина...Имахме само 1 седмица за да бъдем заедно постоянно... За чувставата няма да говоря.. ОБичаме се спор няма..държа на него ..Той ми е първата любов,първото момче на което се отдадах..През тази седмица имаше куп разговори за това дали трябва да сме заедно... Страха в мен надделя и поисках да скъсаме без да се замисля колко ще го нараня.... но след продължителен разговор и от неговите думи разбрах,че не е трябвало да го правя...Исках да се разделим не защото не го обичам а ме беше страх дали няма да ми изневери... Замина..сега всеки ден се чуваме имам камери и по скайп говорим с часове... Сега разбрах,че няма как да е с друга просто работата не му позволява,аи той каза че никога няма да го направи... Аз му обещах същото и съм сиг в себе си...Боли ме това,че не знам колко време ще е там... Тези дни без него.. а всичките ми приятелки с апо двойки ..просто нзз.... Това време без него.... тези чувства. А като се сетя последните ни дни заедно.. денят в, който го изпратих на летището Искам да попитам някой имал ли е таква връзка? дали след това са продължили да сте заедно?

ПС Не съм се затворила в нас и в себе си.. излизам забавлявам се,но някак си празно ми е без нег0...Гледам да се прибера в норлани часове за да не с епретеснява,защото знам какво му е на нег0.. И тез тъпи намеци от момчетата като видят,че едно момиче е само толкова го изнервят... Тези тяхни базици към него за мене

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Спокойно, важното е, че се обичате Ако си имате доверие - няма да има проблеми Не се отчайвай, няма да го държат вечно там
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Преди известно време и най-близкият ми приятел замина в чужбина и знам как се чувстваш. Ако се обичате достатъчно ще успеете да поддържате връзка, ако ли не - не ви е било писано.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

с него преминахме през много неща..от клюките до това,че ни изкарах ,че сме си изневерявали... Да не говоря ,че всеки ден се виждам с родителите му...по принцип е за 3 месеца от които 1 мина... ,но ако не изкара достатъчно пари ще стои повечко...Исках да отида с него но бях на даскало... и всичко стана много бързо...Страх ме е да не загубу чувствата си към мен.. ;[[[[[ макар че виждам промяна и той ми каза,че осъзнава още повече колко съм му важна и ,че това е едно изпитание...

До края на учебната година остава още 1 седмица
    след това ,ако имаш възможност можеш да заминеш при него
    ще си прекарате много хубаво,като екскурзия
    докато той работи ти можеш да се разкарваш из града например ,а след като свърши ще сте заедно
    А щом сте преминали през толкова много трудности, спокойно можете да преодолеете и тази

така е ,но вече започнах работа... ако е за 3 месеца то не остана...1 мина вече.. поне съм благодарна,че се виждаме и говорим ..Явно няма хора преминали през такова препядствие ако мога да го нарека

Май и аз ще трябва да пиша...Има хора, това съм аз. Имал съм много дълга връзка от разстояние и беше много хубаво. Да тъжно ми беше, но правих всичко възможно да се видим, когато можем. Но внимавай, защото може да се обсебите така от разстояние, тоест в живота ви да има само скайпа, по който общувате. Ама ти каза, че си излизаш, така че явно я няма тази опасност.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    абе то и мойта така мислеше че ще и изневеря ама обратното стана

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ооо, милата! Аз имах такава връзка от разстояние и знам колко ти е трудно и колко много те боли. Няма да казвам как завърши моята история, дано твоята не е със същия край. Но ако се обичате наистина много и държите един на друг, то всичко ще е наред. Пък и при мен нямаше много шансове да сме заедно тък като момчето живееше там, а твоето отива само на работа Успех и не позволявайте на разстоянието да ви скара или пък да бъде пречка за любовта ви
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Take_that благодаря ти..... Да само за работа е там няма никави шансове да живее..просто Очи ,които не се виждат се забравят -това нахлува в главата ми........на мене ми е мнофо трудно ,но като знам на него какво му е.. без приятели семейство и просто нямам право да го предам ! много разчита на мене... но с времето се нагласям и за най-неприятното което може да стане..

Град
    Таити
    Много интересно... 1во как реши че след като ти е казал че няма да ти изневери ще си го спази обещанието?2ро "работата му не го позволява" той да не работи в манастир не ми е ясно.... няма лошо че си говорите постоянно или че се гледате на камера... ама това са много километри пък и не се знае кога ще се върне.. няма нищо сигурно в този живот и да не стане така че само дето си го чакала. аз мн мн не разбрах ти на колко си години нито той на колко е,ако се обичате то е ясно че искате да сте заедно ама все пак си го има и съмнението дали няма някой да изневери на другия
    There is no right or wrong, only fun or boring

sladurcho.... това е така.. Незнам дали времето за което ще го чакам няма да е напразно и то точно лятото.... а относно изневярата... знам колко време може без секс колко издържа с мене... но не е това въпроса..той ако иска ще е с друга нито аз мога да разбера така че....както се казва времето ще покаже

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от babyliss0
    Take_that благодаря ти..... Да само за работа е там няма никави шансове да живее..просто Очи ,които не се виждат се забравят -това нахлува в главата ми........на мене ми е мнофо трудно ,но като знам на него какво му е.. без приятели семейство и просто нямам право да го предам ! много разчита на мене... но с времето се нагласям и за най-неприятното което може да стане..
    1-во Няма за какво Надявам се да съм ти вдъхнала надежда
    2-ро Не мисли тази поговорка "Очи, които не се виждат се забравят", ако си мислиш постоянно така, предизвикваш съдбата
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Гаджето ми от 5 години учи извън България и си идва само за през ваканцийте, за да сме си заедно. Страшно много ми липсва, много държа на него и го обичам повече от всичко. Едва издържам по 1/2 месеца без него, но какво да се прави трябва да търпим. Хубавото е, че сега си се връща завинаги да живее в България при мен.
    До сега никога не съм се замисляла да късам с него. Не мога без него. Имам чувствот, че без него ще съм празна-пълно нищо. Непрекъснато ме свалят други момчета и почти всеки ден ми предлагат да ми станат гаджета и то все хубави момчета, но аз си обичам само моя и само него искам.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Спокойно, важното е, че се обичате Ако си имате доверие - няма да има проблеми Не се отчайвай, няма да го държат вечно там
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

ам на въпроса на колко сме.. аз съм на 17 а той на 22 ..сигурно сега ще кажете ама тох е голям, ти си малка.. не е така 2 год се борехме с какви ли не пречки за да бъдем наистина заедно...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    разбирам те напълно,аз имам такава връзка в момента,само,4е и ние бяхме така,като вас,но вси4ко сега коренно се промени,ве4е не е съ6ото,просто 4увствам,4е не го оби4ам,както преди,въпреки,4е ся лятото 6е си дойде и естественно 6е сме заедно,но неиздържам и ако не си дойде сиг.6е го оставя
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Хах миличка и аз съм в същото положение и знам колко ти е трудно Аз също съм на 17, след някой друг месец 18, а той е на 22 Вече 2 месеца е в чужбина и принципно му оставаха още 2, но сега говори с фирми и шефове и много се надявам да го пуснат и да се прибере август месец [-o< Ние сме от по-малко време заедно, но сме супер влюбени един в друг иии абе много ми липсваа За изневери и такива глупости не си мисли, обича те, преминали сте през толкова неща, ако преминете и през това значи връзката ви е супер силна...не се притеснявай, всичко ще е ок Успех
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Само 6ти кажа вярвай в него и във вас.Защото ако покаже и най малко съмнение той ще рухне.

Град
    Maina Town
    Aз съм в подобно положение... С приятеля ми сме 7 месеца заедно иии наскоро бяхме скарани и преди седмица се оправиха нещата ( за което се радвам изключително много) обаче.. сега трябва да замине за Австрия.. Тъй като сме музиканти и двамата, той трябва да отиде лятото там на майсторски клас в едно закътано селце до Виена.. ии няма телефони няма интернет... там ще е месец и нещо но мисълта че няма да имаме никаква връзка ме побърква...
    А за това дали ще ти изневери - имай му доверие.. аз не се притеснявам за това (не отричам че е възможно) но вярвам на моя приятел. А и той като се прибере или сам ще ми каже (защото е такъв не може да крие нищо) или аз ще разбера по погледа му.. Наистина нашите случаи показват колко силна е връзката между двама души.. Успех с твоята! Дано като се прибере да сте си заедно и всичко да е идеално
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Бажното е че връзката ви е силна и вие се обичате.НЕка през това време да те крепи мислълта за него и колко щастлива ще бъдеш,когато отново се прибере.Успех ви желая

милички,много ви благодаря просто сте страхотни..... значи аз ако го оставя,защото и на мене не ми е хич лесно да съм с тая мисъл,той ще рухне..аз съм човека на когото може да си каже всичко... 1 ден не бях му званяла и вчера няма да ви казвам какво стана..ако искате ще разкажа ;[;[;[ и моя принципно щеше да е за 3 месеца сега ми говориии да се връща декември.... и направо нзз..дори и да се разделим аз няма да започна нова връзка..и просто се чувствам длъжна да съм с него да го покрепям..и аз се убедих,че тои ми е верен просто толкова еднообразно ежедневие не съм виждала..... А и най-лошото,ако се разделим ще е много кофти,защото сме (бяхме докато не замина) 4 двойки и постояно заедно..и как си представяте след това.нзз.. А на всички ви пожелавам да се приберат приятелите при вас п0-бързо и да се гушните... Няма да говоря колко го обичам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си