- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- по повод 2-рия гей парад
Днес си говорехме с баба ми и дядо ми по тази тема. Бройте ги за мои родители, защото с майка ми и баща ми не поддържаме особени отношения.
Ние с баба ми не сме против гейовете и лезбийките. Тоест не сме против хората, които обичат някого...Аз не се смятам за достатъчно достойна, за да мога да кажа на някого в кого да се влюби. Но пък сме против всякакви парадирания на хомосексуализма, против сме афиширането на гейщината. Това е все едно да направя парад на хората, които обичаме кюфтета.
Дядо ми е строго против. Той дори не би говорил с гей.Първоначално написано от hardball
Срамно е да принизяваш някого, нехуманно е да малтретираш, унижаваш, срамиш, деформираш, съсипваш някого, независимо кого.
Но, ако приемем, че всичко се корени в природата ни.
То и хомосексуализма можем да оправдаем с нея. "Харесва" е едно, в смисъл на "привлича", това е едно първично, плоско, чисто физическо взаимодействие(нека не е "общуване"). Какво се случва, ако искаш нещо повече от търкане на епидермиси, нещо смислено? Как го получаваш от индивиди, които независимо от възпитанието и образованието си, без значение издигането и извисяването в живота, се о(бо)сновават чисто и просто с първобитното?(нека е "първично", може дори "човешко") И какъв е изходът тогава: жените търсят женското под мъжката обвивка, уви, не може да се случи безкомпромисно. Финито.
Всеки(който търси) се търси в другиго. Агресивността и излишната показност на гейовете се раждат от примитивната и преднамерена неприязън на не-гейовете.
Не секс(уалността)ът е в основата на всичко(да се чете "живота"), противно на мъжкото мислене. Хората се събират, желаят, обичат, на едно малко по-друго ниво, мисля си. Ако не сте съгласни и тук, не завиждам на любимите ви.
Против всякакви паради съм. Святичкото си го пазиш в себе си. Не е нужно да си го обличаш в материя, защото става пошло.
Напълно съм съгласен. Педеращината е заболяване на мозъка няма ген който да обуславя педерастията (просто се замислете ако ива то той бързо би изчезнал защото те няма да могат да се възпроиведат) ,а и щом биолгичните им функиций са им нормални и могат да се възпроизвеждат(да правят деца) -тогава за какъв ген говорим!?Нека тази тема да не съдържа пропаганда,обиди и необосновани мнения.
Съжалявам,ако и моите думи звучат като пропаганда,но това е моето мнение,с което не целя нищо користно.
Мислила съм защо се обръща толкова голямо внимание на сексуалното в нещата и защо има толкова голямо разнообразие , когато опре до него.То присъства навсякъде около нас - от рекламите на водка до обсъждането на сексуалната ориентация на известни личности.
Толкова много се вънуваме от него сякаш то ни плаща сметките за тока,купува нови дрехи на децата,намалява инфлацията,предпазва ни от болести.
Няма нищо по-хубаво от това да се върнеш скапан от работа,да си пуснеш телевизора и да те одари едно хубаво.Аз нямам телевизор от 1 година,но на прима виста мога да изброя поне 10 реклами ,които свъщност не съм забелязала какво рекламират,но помня циците и гъзовете във всяка от тях.
Много е интересна това,как една малка ракийка вечер и циците на някоя фолк певица връщат усмивката на човек и гледайки го отстрани ще си кажеш,че няма никакви проблеми.
Мисля че точно пренасищането е причина за разрата.До 89 г. не сме имали досег до Западната култура,а сега наваксваме с пълни темпове - тромаво и мъчно.В Европа и Америка гей парадите са нещо нормално,понеже западното общество отдавна е било в положението,в което сме ние сега.Развитите страни инвестират във всевъзможни глупости,които да разнообразяват живота им
( 1001 реалити предавания, затоплещи бюста сутиени, рингтонове за спиране на тютюнопушенето и тн. ) ,за развитите страни е някак си нормално любовта да не е само между мъжа и жената.В този ред на мисли,сигурна съм че ако можеше да измислят как и мъжете да зачеват ,кандидатите да пробват как от аналното им отверстие излиза 30 см глава на бебе,щяха да са много.
Защо операциите за смяна на пола не са измислени от източноевропеец?Защо българин не е измислил аналната броеница?
Мисля,че в нашата страна има доста по-сериозни теми за размисъл,отколкото това за или против гейовете.Мисля,че никой от вашите родители не го вълнува живо,дали ще има гей парад или не?Предлагам на всеки от вас да попита родителите си дали одобряват хомосексуалистите?Любовта им,правомощията над това да осиновяват деца и да сключват бракове?
Не е сега времето да се вънуваме за правата на гейовете,когато една четвърт от България живее на прага на бедността и когато всеки трети е в пенсионна възраст (данните не са примерни между другото,действителни са).България има нужда от деца,а не от педерасти,които са неспособни да продължат рода.Ако човек (който не по обективни медицински причини) не продължи рода си,за мен той не е живял пълноценно.Защото именно благодарение на любовта между мъж и жена той е дошъл на този свят и трябва да й е вечно признателен.
Майките учат дъщеричките си как да се държат като дами още от мънички.Бащите учат синовете си как да не плачат и да се държат мъжки още от мънички.Това е ултиматното човешко поведение.Не се подигравайте с възпитанието си и доверието на родителите си.Те няма да се гордеят с вашата либералност,толкова колкото биха се гордяли с внуци.
Не толерирайте хомосексуалността,защото след време (и благодарение на такива паради и хора като Евгени Минчев и Азис) вашите деца ще я приемат за нещо нормално,а тя не е.
А Роската ти прочети какво сме писали в другите теми. Няма всеки път едно и също да пиша .И стига си писала идиотщини дано като станеш на 30 поне ти узрее тиквата.
и пак да се каже, че проблема не е в гейовете.... проблема е в това че сега парадират с хомосексуалността си. Я си представете, че в един момент и тези дето имат фетиш някакъв тръгнат и те по улиците с лозунг НИЕ СИ СЕРЕМ ОТГОРЕ И ТОВА НИ РАДВА!
то густо, то пусто
Аз не съм чул за парад на хетеросексуалните.
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
на 1вите редове на парада ще са депотатите и кукуте
Проблема с парада може да се реши с АК-74![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Дебили като вас заслужават толкова бой колкото и меките китки..Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Серем ти на лафовете, наркоманчета гнусни..
да се направи анти-хомо парад...![]()
то густо, то пусто
Ам не съм чела другите страници (сори за което) ама кога е тоя парад?![]()
27 юни .Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Гейовете са ми едно от най-противните неща в тоя живот. Не ми пука дали са свестни, хора на изкуството, хора на науката и етц. Не ме грее. Имат сериозни отклонение в психиката и се опитват да набутат някво странно мислене на нормалния човек, че тва е съвсем естествено и тряа да се правим, че не го виждаме. Е, извиняяяяяявам се. Не мога да не виждам как цял парад ми се движи из центъра на София и да си свиркам, докато те пропагандират "Не ни дискриминарайте". Не, благодаря. Нямам намерение децата ми да растат с мисълта, че мъж с мъж да се целува е най-нормалното нещо на света и туко виж и те решили да пробват. Хубаво, нека си се пеераси, но да си го пазят за вкъщи тая подробност. Нека си им остава личен живот, а не цел в живота да ги приемат такива каквито са.. най-изтърканото нещо пък е тва. А за осинявате на деца също съм твърдо против. Те самите трябва да осъзнават каква вреда могат да причинят на едно дете, което ще израстне с дилемата на кой от двамата си татковци да казва "мамо". Несъобразително, неморално, ненормално е това. И много ясно, че като расте в такава среда, ще стигне до извода "що пък не.. нали и мама и тати са такива.." Едното си е вродено, а другото психологическа нагласа. Само че във втория случай не са виновни само гените.
Цялата тая работа ми е мн абсурдна, да си траят и тва е. Не се ли усещат, че така само по-кофти става.. за тях.![]()
.!.
имаше един лаф само са ебем няма са целуваме без педалски работи
пак по темата се ми е тая не ги мисля не ма интересуват да праят кот си искат стига да не ми го навират в очите че са гнусни
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Мъжете и жените притежават набор от качества,но при мъжете едни са преобладаващи и развити повече отколкото при жените и обратното,моля те не отричай това..Първоначално написано от Sham
Мъжете и жените не се различават само по това,кой има болт и кой има гайка..
Не говори за феминизъм,еманципация и блабла,просто половете са различни.
Пред закона са равноправни.Но всеки сам избира,според своя светоглед,дали е така и ако не е дали е от доминиращия пол или от пасивния.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
на мен ми е много интересно що един гей тряя да му чупи китка и да се държи като жена и да говори мазно тва кво общо има с тва че харесва мъже не мога да си го обесна
I'm a psycho baby
педали педали ама да са държат както трябва е човек тогава никoй няма да разбере пък и да разбере не е дразнещо не ми пука кво прай ама то като дойде едно такова мазни да ти говори и да са държи как после да го мразиш и да не искаш да го биеш и после ааа ма тва онова набиват някви филми и ние сме нормални ми дръжса нормално кат си нормален е педал
I'm a psycho baby
^^прав си в случая. Подобна показност има и при хетеро мъжете, които ходят тежко, примерно. Хора 'сЕкакви.
И твърдя, че гейовете са най-сексапилните и мъжествени същества.
Но както има путьовци при едните, нормално е да се срещат и сред другите.
А, Раур, аз не казвам, че няма различие/я м/у половете, само те побутнах да споделиш какъв е големият плюс на едните.; //защото, повтарям, за мен възпитанието няма нищо общо с пола на възпитателите, а за душевни изкривявания можем да говорим и при едно "нормално", но по един или друг начин частично семейство.
пътьовци ясно че при едни и при другите ама тва да си путьо е друго тва по нежен а у знаеш няма ти обеснявам ама тия работи дет ги праят те ги праят нарочно е човек ти чупки мазен глас не е щот е путьо прай са мисли си че изглежда по един начин явно ама не осъзнава че дразни ако не прай изкуствени мазни неща аз съм сиг че никoй няма да обърне внимание е че педал ама явно той иска нарочно да знаеш че е педал и ето къв е ефекта тайче паради да праят онова да праят квот да ми праят докато не спрат да са праят са гнусни гувнари и дескриминация игнор
I'm a psycho baby
Само дето турбо гъзарите не си правят паради и не държат всички да ги харесват..Първоначално написано от Sham
Ами, мога да ти кажа, че един гей не е разпознаваем, ако не го демонстрира с чупене на стойки и обществено нагъзване, т.е. ако е културен и цивилизован човек. Можеш да го различиш само по сексапила и мъжествеността, които излъчва. Неслучайно най-харесваните(от жени!) мъже са хомосексуални. Примери много.Първоначално написано от Raybeez
едит:
ЗипФайл, болшинството гейове не подкрепят, съответно и не участват в такива паради; А всъщност цялото това делене(все пак човешка склонност) на "общности" е абсурдно, ако някой и(зи)ск(в)а равнопоставеност.
се по нещо има там дето да си личат ама не е като да го праят нарочно по поносимо е мен цялата тая изкуствена простотия ме дразни а тия дето ще са на парада са точно такива и ма съмнявам тия дето се държат нормално и не праят такива чупки да са чак пак толкова дискреминирани
I'm a psycho baby
Съжалявам че пак ви противореча,наистина не искам да се заяждам и да си натрапвам мнението,но..
сексапила на мъжете идва от нивото на поддържаност..?
душ,бръснене на брадата,почистване на ушите,миене за зъбите,чисти дрехи..това не е ли нормалното вече?
или е нормално (описвам фризьора ми) : обувките и колана да са в еднакъв цвят (черното е демоде),блузката да е прилепнала,боксерките да са електриков цвят (смятай докъде са му дънките за да ги забележа),да има рисунки по ноктите (нещо което дори аз не правя като момиче) , да има оформени вежди (за което по разказите му приятелката му се грижи),прическата да е в 2 цвята (един боядисан и един изрусен) и в 4 пласта със странично обръснати под някаква форма паяжини,с фон-дьо тен (който мъжете никога не слагат както трябва) ?
Сексапилът си е в непринудеността и нутарализма.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
И естествено трябва ние да казваме кое е секси и красиво и кое не.
Има си приятелка- значи всичко е ок за него, не мисля, че е нужно да го обсъждаме.
Всеки се стреми да е привлекателен и красив по свой начин.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!