- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност....
какво мислите за ревността?досадна,знак че човекът държи много на вас ииии как бихте постъпили???![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Попринцип всичко си има граници и в някаква по-малка степен ревността може да се приеме като нещо много мило, но има и такива, които буквално са БОЛНИ и тогава става страшно ....![]()
So free
В умерени количества ревността е приемливо. Така човекът до теб ти показва, че го е грижа за теб и че не иска да те изгуби. Мине ли тази граница връзката се проваля. Силната ревност е равна на болестно състояние. В умерени количества чрез ревността ти показва даден човек, че те обича. Прекоси ли се тази граница става лошо и неприятно и за двамата.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
+1 с тази разлика че не мисля че е чак болесно състояние ама е по добре да не се прекалява....Първоначално написано от kobrichka
There is no right or wrong, only fun or boring
Не е досада! Щом ревнуваш някого занчи да държиш на него, не искаш да го изгубиш, искаш да е само твой , искаш най-доброто за него .. абееее хD.. щом обичаш човека до себе си няма как да избегнеш ревността.. няма момче или момиче което да не ревнува приятеля/ката си ако наистина има чувства към нея и иска да го/я предпази от досадните типове и типкИии xD според някой ревността е да навреди себе си ..Според мен проблемът не е в ревността като чувство, а в това как го показваш. абее не е досада и тфа е !![]()
Всяка жена би искала малко да бъде погъделичквано от време на време нейното самочувствие .. ноо ако е прекалено става зле... ако липсва също ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Досадна е само когато постоянно ти се натяква, иначе на кой не би му било приятно да види, че другия проявява интерес към него![]()
nicolepcd
+1 с тази разлика че не мисля че е чак болесно състояние ама е по добре да не се прекалява....
Sladurancho когато обичаш някого безкрайно много и не можеш без него .. му е позволено и простено да прекалява с ревността :Pp ..
да бее, личи ти че не си попадала на такива, които само за това, че си казал здрасти на някого и вече си най-голямата курва ии какво ли още не ... просто само не казвай, че е позволеноПървоначално написано от izlishna
![]()
So free
В умерени количества е знак за загриженост и внимание, а иначе - власт. Би ми било приятно понякога приятелят ми да ме ревнува, но постоянно да ми държи сметка какво правя - това би било доста досадно.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
това че аз ти позволявам не означава че при всички е позволеноПървоначално написано от izlishna
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
+1 за товаПървоначално написано от kobrichka
Обаче не е хубаво и изобщо да липсва, защото така човека отсреща се чувства незабелязан. Умерено е най-добре :P За такива глупости като коя си погледнал/а или защо този/тази те гледа, тогава вече си е доста глупаво и излишно
![]()
Ммм.....ревност...знам я много добре...понякога самата аз ревнувам....Може би защото ме е стах че ще ми опткраднат гаджето...Но въпеки това съм против ревнуването![]()
![]()
![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Ревнива съм и това често ме убива от вътре.Това чувство е нож с две остриета.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Пфф предишното ми гадже беше бати ревнивеца и заради тази ревност
най-накрая го зарязах ..То не се търпеше..
Постоянно трябваше да знае къде съм,с кого съм, какво правя .. Ако не излезнех 1 ден с него почваше да се сърди и да се кара с мен ,, Постоянно викаше , че съм излизала с други момчета и го лъжа ,, ревнуваше дори, че харесвам Уентуърт Милър .. Представяте ли си, ревнуваше от негоо ?!
![]()
и то как така .. като аз дори няма да го видя, аз просто го харесвам като актьор , мъж ..абе тва ревността е .. и аз ревнувам , ама чак пък толкова
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
и аз съм така но не винаги го показвам но когато вече неиздържа ставам непоносимПървоначално написано от vampirekiss
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
по принцип не съм много много ревнива... само ако наистина имам повод... ;]![]()
Много си зависи. Ревността е знак, че човекът отсреща не му е безразлично за теб, но пък всичко си има граници. Понякога е доста задушаваща, макар и да няма повод за нея.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз съм нормално ревнивмисля че ме понася без проблем приятелката не и казвам нито кво да прави нито нищо... дано обаче не я хвана в крачка щото ще и изпотроша кокалите.
хич не сам ревнив иначе
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Хахахаха Уентуърт Милър, тя и моята бившата го харесвашеПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
![]()
Ама не съм ревнувал, аз като обяснявам, че ревността не идва от любов, после да ми разправят, ти си жив пример
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!