.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: ревност....

Град
    varna

ревност....

какво мислите за ревността?досадна,знак че човекът държи много на вас ииии как бихте постъпили???
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    (: Русе :)
    Попринцип всичко си има граници и в някаква по-малка степен ревността може да се приеме като нещо много мило, но има и такива, които буквално са БОЛНИ и тогава става страшно ....
    So free

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В умерени количества ревността е приемливо. Така човекът до теб ти показва, че го е грижа за теб и че не иска да те изгуби. Мине ли тази граница връзката се проваля. Силната ревност е равна на болестно състояние. В умерени количества чрез ревността ти показва даден човек, че те обича. Прекоси ли се тази граница става лошо и неприятно и за двамата.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    В умерени количества ревността е приемливо. Така човекът до теб ти показва, че го е грижа за теб и че не иска да те изгуби. Мине ли тази граница връзката се проваля. Силната ревност е равна на болестно състояние. В умерени количества чрез ревността ти показва даден човек, че те обича. Прекоси ли се тази граница става лошо и неприятно и за двамата.
    +1 с тази разлика че не мисля че е чак болесно състояние ама е по добре да не се прекалява....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Не е досада! Щом ревнуваш някого занчи да държиш на него, не искаш да го изгубиш, искаш да е само твой , искаш най-доброто за него .. абееее хD.. щом обичаш човека до себе си няма как да избегнеш ревността.. няма момче или момиче което да не ревнува приятеля/ката си ако наистина има чувства към нея и иска да го/я предпази от досадните типове и типкИии xD според някой ревността е да навреди себе си ..Според мен проблемът не е в ревността като чувство, а в това как го показваш. абее не е досада и тфа е !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всяка жена би искала малко да бъде погъделичквано от време на време нейното самочувствие .. ноо ако е прекалено става зле... ако липсва също ...

Супер фен
    Досадна е само когато постоянно ти се натяква, иначе на кой не би му било приятно да види, че другия проявява интерес към него
    nicolepcd

+1 с тази разлика че не мисля че е чак болесно състояние ама е по добре да не се прекалява....

Sladurancho когато обичаш някого безкрайно много и не можеш без него .. му е позволено и простено да прекалява с ревността :Pp ..

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от izlishna

Sladurancho когато обичаш някого безкрайно много и не можеш без него .. му е позволено и простено да прекалява с ревността :Pp ..
    да бее, личи ти че не си попадала на такива, които само за това, че си казал здрасти на някого и вече си най-голямата курва ии какво ли още не ... просто само не казвай, че е позволено
    So free

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    В умерени количества е знак за загриженост и внимание, а иначе - власт. Би ми било приятно понякога приятелят ми да ме ревнува, но постоянно да ми държи сметка какво правя - това би било доста досадно.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от "MayKyTy
    да бее, личи ти че не си попадала на такива, които само за това, че си казал здрасти на някого и вече си най-голямата к***а ии какво ли още не ... просто само не казвай, че е позволено
    не искам и да попадам

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от izlishna

това че аз ти позволявам не означава че при всички е позволено
    There is no right or wrong, only fun or boring

+1 за това Обаче не е хубаво и изобщо да липсва, защото така човека отсреща се чувства незабелязан. Умерено е най-добре :P За такива глупости като коя си погледнал/а или защо този/тази те гледа, тогава вече си е доста глупаво и излишно

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv

Ммм.....ревност...знам я много добре...понякога самата аз ревнувам....Може би защото ме е стах че ще ми опткраднат гаджето...Но въпеки това съм против ревнуването
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ревнива съм и това често ме убива от вътре.Това чувство е нож с две остриета.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    < 33
    Пфф предишното ми гадже беше бати ревнивеца и заради тази ревност
    най-накрая го зарязах .. То не се търпеше.. Постоянно трябваше да знае къде съм,с кого съм, какво правя .. Ако не излезнех 1 ден с него почваше да се сърди и да се кара с мен ,, Постоянно викаше , че съм излизала с други момчета и го лъжа ,, ревнуваше дори, че харесвам Уентуърт Милър .. Представяте ли си, ревнуваше от негоо ?!
    и то как така .. като аз дори няма да го видя, аз просто го харесвам като актьор , мъж .. абе тва ревността е .. и аз ревнувам , ама чак пък толкова
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Ревнива съм и това често ме убива от вътре.Това чувство е нож с две остриета.
    и аз съм така но не винаги го показвам но когато вече неиздържа ставам непоносим
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

по принцип не съм много много ревнива... само ако наистина имам повод... ;]

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Много си зависи. Ревността е знак, че човекът отсреща не му е безразлично за теб, но пък всичко си има граници. Понякога е доста задушаваща, макар и да няма повод за нея.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Aicken
    аз съм нормално ревнив мисля че ме понася без проблем приятелката не и казвам нито кво да прави нито нищо... дано обаче не я хвана в крачка щото ще и изпотроша кокалите. хич не сам ревнив иначе
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Пфф предишното ми гадже беше бати ревнивеца и заради тази ревност
    най-накрая го зарязах .. То не се търпеше.. Постоянно трябваше да знае къде съм,с кого съм, какво правя .. Ако не излезнех 1 ден с него почваше да се сърди и да се кара с мен ,, Постоянно викаше , че съм излизала с други момчета и го лъжа ,, ревнуваше дори, че харесвам Уентуърт Милър .. Представяте ли си, ревнуваше от негоо ?!
    и то как така .. като аз дори няма да го видя, аз просто го харесвам като актьор , мъж .. абе тва ревността е .. и аз ревнувам , ама чак пък толкова
    Хахахаха Уентуърт Милър, тя и моята бившата го харесваше Ама не съм ревнувал, аз като обяснявам, че ревността не идва от любов, после да ми разправят, ти си жив пример
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си