.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: бременна

бременна

значи..приятелката ми е бременна в 3тата седмица и разбрах че ескапел-а действа само през 1вите 2 та..въпроса ми е следния...има ли някакви хапчета с които може да се премахне бебето

Няма такова хапче пък и ескапел-а деистжа само до 3 дена

а как може да стане без аборт ?

Град
    Таити
    е тя малко късничко се е осъзнала... освен аборт не виждам др начин. една моя приятелка била бременна и ми разправяше че дигала тежко натоварвала се физически доста и така го махнала.. но и това крие рискове. според мен най добре да отиде на лекар
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Някъде на юг!
    Ще ставаш татко! Честито!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Ще ставаш татко! Честито!
    Честито и от мен

Мнооого кофти, ама много, наистина сте се оляли, на колко е години приятелката ти?

какви са последствията от аборта? и трябва нащте да знаят нали

на по 17 сме

Голям фен Аватара на js7tw
    бият и една инжекция,така са ми казвали
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Град
    Таити
    ми не съм много запознат но мисля че щом тя няма 18 ще трябва да кажете за издърнката си на родителите ви. ти толкоз ли си некадърен че не си се усетил или поне да бяхте направили един тест след няколко дни... то почти месец минал

Хапчето действа само до 72 часа след акта ..ако го вземе 72 часа след акта няма да има никакъв ефект от него .. работата е да го вземе преди тези 72 часа ... Търсих в интернет,за да ти помогна,но нищо не намерих ,само това по-горе,,,Но проблема ти е сериозен и се надявам да има начин да се оправят нещата.Ако искаш да питаш нещо за аборти и т.н. ,можеш да ми изпратиш ЛС ..

Град
    varna

Re: бременна

Цитирай Първоначално написано от h1w3b
    значи..приятелката ми е бременна в 3тата седмица и разбрах че ескапел-а действа само през 1вите 2 та..въпроса ми е следния...има ли някакви хапчета с които може да се премахне бебето
    сори мой наистиана е късно
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Добре,не го нападайте така...Това може да се случи на всеки...Човека иска помощ,то където му е трудно,а сега и критики да чете..Та,трябва да кажете на родителите ви,защото при аборта не можеш да го направиш без родителя.Има и незаконни аборти,но те са некачествени и следователно опасни!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от h1w3b
    а как може да стане без аборт ?
    има така наречения медицински аборт, който е с помощта на медикаменти и инженцкия , само че трябва да побързате, защото може само 1-я месец, иначе е опасно :>

на по 17 сме ..малко е рано за бебе

другия път внимавай...

Повече от фен
    Не знам какво да кажа. Да убиеш бебенце............ А пък да го роди...... Оф.... Без презерватив ли го правихте? Пфффффф.... Разбирам Ви и е страшно трудно и ужасно.. Да знаеш, че е живичко... Да знаеш, че трябва да се убие......... Рано е за бебе. Уфффф.... Аборт е начинът...

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    А наистина ли съществува възможността с тази инжекия/хапчета? Не бях чувала до сега, при какви случаи се използва и до кой месец? Разяснете да науча нещо ново.

Много гадна ситуация,май единственият изход е аборт
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

е съществува с хапчета ,но и той май е доста опасен ...май беше химически аборт..по-добре намери някой добър лекар..има много добри частни клиники вече,та след това да няма проблеми момичето..

Град
    Варна
    задължително трябва да се отиде на лекар,да не ви идват тъпи идеи в главата,не си правете експерименти със здравето....родителите ще ви разберат...успех!!
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=208354 Изчети тази тема има ДОСТА полезни съвети вътре,всичко е събрано накуп ...

А за вас мн съжелявам,дано всичко се оправи ...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Не знам какво да кажа. Да убиеш бебенце............ А пък да го роди...... Оф.... Без презерватив ли го правихте? Пфффффф.... Разбирам Ви и е страшно трудно и ужасно.. Да знаеш, че е живичко... Да знаеш, че трябва да се убие......... Рано е за бебе. Уфффф.... Аборт е начинът...
    Ох,като започнете с това 'ще убиеш бебенце' ми иде да се издрайфам,честно.Mомичето е още в третата седмица

Това да ви прилича на бебе?То още не е придобило дори форма,моля ви се!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ оф какви повъхностни хора има!!! НЕ става въпрос за това как изглежда и какво е на 3-тата седмица! Става въпроса за това,че се развива един нов живот, който както всички нас има правото да види бял свят, както се казва и да живее...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си