.
Отговор в тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 400
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Оооооох то бива комплексарщина ама тва вашето е безгранично.Какво лошо има човек да се поддържа, времената се менят, не може да стоим все в средновековието и аз използвам фон дьо тени, кремове, имам си епилатор, скубя си веждите ...........
    ми и ти си същия. айде, марш да сънуваш мокри сънища с Бил
    Може и да съм същия, ама поне не ме игнорират и не ми викат че живея с средновековието (както на един "истински мъж" от класа ми)
    Не винаги внимамието, което ти се обръща е за хубаво. Кой знае и ти колко смях и подигравки отнасяш, пък живей си в новото време...
    А не може ли да си нормален, хубав мъж, (ама и хубав и мъж), без да се пресоваш, да се гримираш, да се топираш, да си хърбав, да носиш розови блузки и тесни панталони ? Пускат ли ти мацките ?
    Едва ли става дума за подигравки, при положение че всички са като мен, само един не прави горните работи и е аутсайдер.Мацките.......имам си фенки, но аз не им пускам по разбираеми причини

И аз съм виждала по улице трашни пародии на мъж и са адски смешни горките,но нещо във вашите изказвания ме подразни.
    1.Не мога да разбера кое му е гейското момче да си маха космите от краката(за ръцете съм простив,наитина там не трябва).За мен гледката на яки,мусколести,обезкосмени мъжки крака е идеална.Е ако крака на момчето е кльощава колкото раката ми е смешно,обаче пак е по-добре от някакви космарлаци.
    2.Розова блуза.Боже мой защо да е гейско?Аз какви напомпани мъже съм виждала с розови блузи,да не би и те да са гейове?Това за цветовете са някакви предрасъдъци от на баба ми времето.
    3.Каквото и да си говорим едно момче трябва да се облича хубаво,не с някви одърпани парцалки приличащи на човали.Има толкова хубави мъжки дрехи и се чудя как може за някой да са педалски(тук разбира се изключвам тесни прилепнали дънки и някакви блузки с камачета и пайети)
    4.Момче да си скуби веждите е ужастно,но все пак ако има една вежда,няма да е лошо да я направи на две .
    5.Кое му е странато,че момчетата имат преси.Щом харесват дадена прическа,но имат къдреви коси,защо да не се изправят.
    Не знам,но за мен това са си съвсем нормални неща.
    Но вече момче,което използва козметика,дрехи и аксесоари предназначени за момичета не е нормално.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Едва ли става дума за подигравки, при положение че всички са като мен, само един не прави горните работи и е аутсайдер.Мацките.......имам си фенки, но аз не им пускам по разбираеми причини
    Вие сте клас от бавноразвиващи се уроди в такъв случай. И само си представям какви са ти "фенките". Разбираемите причини предполагам са, че си падаш по фенове.

Град
    Пловдив
    И все пак тези спорове са НАПЪЛНО излишни.Всеки може да ходи така както си иска, който го харесва, ок, който не, просто го подминава

Град
    SoFiA
    Леле това ми напомня веднъж като бях в тролея ии гледам някакъв фешън с розов суичер, изрусена коса и изправен бритон (на кратко с всички екстри), и това което ... така да се каже ми хвана окото беше, че беше захапал някаква розова биберона.
    NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    И аз съм виждала по улице трашни пародии на мъж и са адски смешни горките,но нещо във вашите изказвания ме подразни.
    1.Не мога да разбера кое му е гейското момче да си маха космите от краката(за ръцете съм простив,наитина там не трябва).За мен гледката на яки,мусколести,обезкосмени мъжки крака е идеална.Е ако крака на момчето е кльощава колкото раката ми е смешно,обаче пак е по-добре от някакви космарлаци.
    2.Розова блуза.Боже мой защо да е гейско?Аз какви напомпани мъже съм виждала с розови блузи,да не би и те да са гейове?Това за цветовете са някакви предрасъдъци от на баба ми времето.
    3.Каквото и да си говорим едно момче трябва да се облича хубаво,не с някви одърпани парцалки приличащи на човали.Има толкова хубави мъжки дрехи и се чудя как може за някой да са педалски(тук разбира се изключвам тесни прилепнали дънки и някакви блузки с камачета и пайети)
    4.Момче да си скуби веждите е ужастно,но все пак ако има една вежда,няма да е лошо да я направи на две .
    5.Кое му е странато,че момчетата имат преси.Щом харесват дадена прическа,но имат къдреви коси,защо да не се изправят.
    Но вече момче,което използва козметика,дрехи и аксесоари предназначени за момичета не е нормално.
    Противоречиш си..
    Напротив,с нищо не си противореча!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ма то е и педерастче ... мамино златно да ве аз па как можах да си помисла че си момче а и да комплексите ми избиха проблем

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Противоречиш си..
    Напротив,с нищо не си противореча!
    Средства за обезкосмяване + пинсета + розово + преса за коса – ВСЕ ЖЕНСКИ РАБОТИ, МИЛА МОЯ.
    Ех, че си ми тъпааа.

Ох,ох,ох.Съмобрасначката си е чисто мъжка и това,че жените я използват е друга работа.Има кола маска и за жени,и за мъже,което значи,че не е предназначено само за жени.
    За цвета.Ами това,че момичетата могат да се обличат във всички цветове,защо момчетата да не могат?Къде пише,че розовото е типичен момичешки цвят.Ако е така значи момичетата да не се обличат в синьо.Единствено за пресата съм съгласна,но не виждам нищо лошо да си я използват.
    Не виждам с нещо да съм тъпа бианке,просто мислим по различен начин

Аз сега ще карам по твоята логика:
    Момичетата носят поли => защо и момчетата да не носят?
    М?
    Рейбийз ти го обясни.
    Не мислим по различен начин, защото и ти не знаеш какво ти е мнението и какво мислиш. Противоречиш си.

Добре,съжалявам,че си имам собствено мнение,което е различно от вашето и ме прави тъпа.
    А примера за полите беше

Добре,съжалявам,че си имам собствено мнение,което е различно от вашето и ме прави тъпа.
    А примера за полите беше
    Ти НЯМАШ мнение, бе. Не разбра ли?

Ти какво искаш сега?Толкова си груба и не разбирам защо?

Кво ви става бе момичета?! Какво лошо има в това едно момче да си бръсне краката?! Трябва ли да ходят като горили за да са момчета...Е айде това с фон дю тена е прекалено...ама да се бръснат и да се грижат за външния си вид...кво като имал преса и си изправя косата...бил с оформени вежди?!!? е като има една вежда неможе ли да я пооформи малко...На мен ми е противно да видя някое момче с рунтава несресана коса, косми като гора по цялото тяло, пъпки по лицето и пр... А за дрехите какво?!? да ходят само с черно и сиво?! Цветовете не са само за жени...Верно някой прекаляват в стремежа си да не са толкова ужасни и преминават границата...ама има и жени, които приличат на мъже

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Истински ! Мачовци отвсякъде !

Мъжа трябва да е КОСМАТ! Точка по въпроса.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Повече от фен Аватара на roksana_1
    ух боже дал господ на всеки по 1 даже 2 на момичетата тавока момче мале шъ са изнасиля кат ги видех

УЖАС кат ги видях паднах от стола.Дори в най-смелите си мечти и фантазии за подобни "мъже" не съм и имала
    Bring it on baby.. I taste good!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма лошо да се поддържат, но да някаква степен .. ама явно пропускат момента, в който искат на заем фон дьо тен-а на приятелката си .. Аз пък не мога да приема момчета с дълги коси ...

Супер фен Аватара на brokeninside13

ПФФФФФФФХАХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХАХАХХААХХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХАХАХ
    ОХХ СЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! ! ебаси сладурите

Град
    blg
    тва за епилирането не мисля че трябва да е критерии за педерасия.. оформените вежди също стига да не са прекалено тънки и оформени... ии баща ми също има собствен епилатор и ходи на кола маска тва не го прави педерас ....
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13

ПФФФФФФФХАХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХАХАХХААХХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХАХАХ
    ОХХ СЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! ! ебаси сладурите

Нали,много са яки,мъжествени,божествени .... СлаДуРчиТъЪ иНлоФфФчИиИИи

ох,шегата настрана,пропиках са... положението еее ...

Още по-лошото е,че момичетата си ги харесват на т.нар. "фешъни"
    Погледнете само коментарите в сайтовете за запознанства към такива снимки.
    Истинските жени не харесват такива модни момчета...май и истинските жени са малко,а?
    Малеее,само да срещна такъв на улицата

Мега фен Аватара на xoxi
    Ужас
    В бившия ми клас имаше един, който си изправяше само притона с преса, слагаше си фон дю тен заради пъпките.. Дънките му бяха неестествено прилепнали.. Даже подозирам, че това дори не бяха мъжки дънки..
    Като ходеше си въртеше задника Скубеше си веждите.. а дори веднъж беше казал, че смее да си сложи гланц за устни..
    Без думи...
    През всички 7 години в които бяхме в един клас, абсолютно всеки ден ми е идвало да му хвърля такъв бой, чее...
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    естествено, че вие сте виновни...

докато тия педали са вървежни сред момичетата, броят им няма да намалее
    ест ! Момичетата са виновни за ВСИЧКО За втората световна война , за озонавата дупка , световната криза и останалите проблеми. Обвинякай само тъпите кухи лейки (кифлите) , а не вси4ки моми4ета А и да не съм им наложила на вси4ки да си бръснат краката Вие мом4етата вземете се стегнете !!!
    Комунистите са виновни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си