- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
Едва ли става дума за подигравки, при положение че всички са като мен, само един не прави горните работи и е аутсайдер.Мацките.......имам си фенки, но аз не им пускам по разбираеми причиниПървоначално написано от Goddess
![]()
И аз съм виждала по улице трашни пародии на мъж и са адски смешни горките,но нещо във вашите изказвания ме подразни.
1.Не мога да разбера кое му е гейското момче да си маха космите от краката(за ръцете съм простив,наитина там не трябва).За мен гледката на яки,мусколести,обезкосмени мъжки крака е идеална.Е ако крака на момчето е кльощава колкото раката ми е смешно,обаче пак е по-добре от някакви космарлаци.
2.Розова блуза.Боже мой защо да е гейско?Аз какви напомпани мъже съм виждала с розови блузи,да не би и те да са гейове?Това за цветовете са някакви предрасъдъци от на баба ми времето.
3.Каквото и да си говорим едно момче трябва да се облича хубаво,не с някви одърпани парцалки приличащи на човали.Има толкова хубави мъжки дрехи и се чудя как може за някой да са педалски(тук разбира се изключвам тесни прилепнали дънки и някакви блузки с камачета и пайети)
4.Момче да си скуби веждите е ужастно,но все пак ако има една вежда,няма да е лошо да я направи на две.
5.Кое му е странато,че момчетата имат преси.Щом харесват дадена прическа,но имат къдреви коси,защо да не се изправят.
Не знам,но за мен това са си съвсем нормални неща.
Но вече момче,което използва козметика,дрехи и аксесоари предназначени за момичета не е нормално.
Вие сте клас от бавноразвиващи се уроди в такъв случай. И само си представям какви са ти "фенките".Първоначално написано от NaskoKaulitz
Разбираемите причини предполагам са, че си падаш по фенове.
![]()
И все пак тези спорове са НАПЪЛНО излишни.Всеки може да ходи така както си иска, който го харесва, ок, който не, просто го подминава![]()
![]()
![]()
Лелетова ми напомня веднъж като бях в тролея ии гледам някакъв фешън с розов суичер, изрусена коса и изправен бритон (на кратко с всички екстри), и това което ... така да се каже ми хвана окото беше, че
![]()
беше захапал някаква розова биберона.
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
ма то е и педерастче ... мамино златнода ве аз па как можах да си помисла че си момче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а и да комплексите ми избиха проблем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Средства за обезкосмяване + пинсета + розово + преса за коса – ВСЕ ЖЕНСКИ РАБОТИ, МИЛА МОЯ.Първоначално написано от lipstik
Ех, че си ми тъпааа.![]()
Ох,ох,ох.Съмобрасначката си е чисто мъжка и това,че жените я използват е друга работа.Има кола маска и за жени,и за мъже,което значи,че не е предназначено само за жени.
За цвета.Ами това,че момичетата могат да се обличат във всички цветове,защо момчетата да не могат?Къде пише,че розовото е типичен момичешки цвят.Ако е така значи момичетата да не се обличат в синьо.Единствено за пресата съм съгласна,но не виждам нищо лошо да си я използват.
Не виждам с нещо да съм тъпа бианке,просто мислим по различен начин![]()
Аз сега ще карам по твоята логика:
Момичетата носят поли => защо и момчетата да не носят?
М?
Рейбийз ти го обясни.
Не мислим по различен начин, защото и ти не знаеш какво ти е мнението и какво мислиш. Противоречиш си.
Ти НЯМАШ мнение, бе. Не разбра ли?Първоначално написано от lipstik
Кво ви става бе момичета?! Какво лошо има в това едно момче да си бръсне краката?! Трябва ли да ходят като горили за да са момчета...Е айде това с фон дю тена е прекалено...ама да се бръснат и да се грижат за външния си вид...кво като имал преса и си изправя косата...бил с оформени вежди?!!? е като има една вежда неможе ли да я пооформи малко...На мен ми е противно да видя някое момче с рунтава несресана коса, косми като гора по цялото тяло, пъпки по лицето и пр...А за дрехите какво?!? да ходят само с черно и сиво?! Цветовете не са само за жени...Верно някой прекаляват в стремежа си да не са толкова ужасни и преминават границата...ама има и жени, които приличат на мъже
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Истински ! Мачовци отвсякъде !Първоначално написано от pLqmi92
![]()
Мъжа трябва да е КОСМАТ! Точка по въпроса.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ух божеПървоначално написано от pLqmi92
![]()
дал господ на всеки по 1 даже 2 на момичетата тавока момче
мале шъ са изнасиля кат ги видех
![]()
![]()
УЖАС![]()
кат ги видях паднах от стола.Дори в най-смелите си мечти и фантазии за подобни "мъже" не съм и имала
![]()
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Няма лошо да се поддържат, но да някаква степен .. ама явно пропускат момента, в който искат на заем фон дьо тен-а на приятелката си ..![]()
Аз пък не мога да приема момчета с дълги коси ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от pLqmi92
ПФФФФФФФХАХХХХХХХХХХХХХХХ ХХХХХАХАХХААХХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОХХ СЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! ! ебаси сладурите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва за епилирането не мисля че трябва да е критерии за педерасия.. оформените вежди също стига да не са прекалено тънки и оформени... ии баща ми също има собствен епилатор и ходи на кола маска тва не го прави педерас ....![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Първоначално написано от brokeninside13
Нали,много са яки,мъжествени,божествени ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СлаДуРчиТъЪ иНлоФфФчИиИИи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох,шегата настрана,пропиках са... положението еее ...![]()
![]()
Още по-лошото е,че момичетата си ги харесват на т.нар. "фешъни"![]()
Погледнете само коментарите в сайтовете за запознанства към такива снимки.
Истинските жени не харесват такива модни момчета...май и истинските жени са малко,а?![]()
Малеее,само да срещна такъв на улицата![]()
Ужас![]()
![]()
В бившия ми клас имаше един, който си изправяше само притона с преса, слагаше си фон дю тен заради пъпките.. Дънките му бяха неестествено прилепнали.. Даже подозирам, че това дори не бяха мъжки дънки..
Като ходеше си въртеше задникаСкубеше си веждите.. а дори веднъж беше казал, че смее да си сложи гланц за устни..
Без думи...
През всички 7 години в които бяхме в един клас, абсолютно всеки ден ми е идвало да му хвърля такъв бой, чее...![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Комунистите са виновниПървоначално написано от brokeninside13
![]()