- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчетата все повече заприличват на момичета....
Най- тъжното в случая е, че тези хора един ден ще отглеждат деца.
Първоначално написано от kriskata10
ХаХхаХхаХа как реши,че им завиждаме?Това,че не харесваме и отказваме да приемем гнусния и стил значи,че завиждаме?Изкривени представи имаш.В крайна сметка не може всички да харесваме едни и същи момчета,ако теб ти харесват то на 98% от форума са и смешни.
АпФ
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Като гледам с ква злоба пишеш..е ясно че е завист![]()
Фешъните са най готините момчета и само с такъв бих тръгнала!
а не разбирам на вас кво ви пречи..[/quote]
хахаха Ама никой от тях не би тръгнал с теб по простата причина,че търсят само мъжко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ама,те животните са по красиви от "фешъните" и вече ти казах че няма какво да говря,споря или каквото и да било,то сега на младите "момичета" представа им за красота,мъже е съвсем различна....оффф кво ли ти обесневвам. ШИБАИ СЕ !Първоначално написано от Sneki
също толкова нормално е мъж да се гримира колкото и да ползва вибратор тип зайче![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
На сегашните момичета до 7-8 клас представата за момче е когато е с изправена косичка и лице на 7 годишен.. Какво мъжествено намирате в тия бе, момичета?![]()
Снеки,за пореден път ти казвам :
Умирай,спамер гаден.
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
стамбинкаПървоначално написано от Raybeez
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Не ви ли дойде на акъла,че снеки може да е от въпросните "фиешънчита",дошъл да види коя спиралка е по-хубава,или кой епилатор да използва.
Чшшш, моме...спокойно! За к'во си се набутала при обикновенните? Кажи са, че не ти пука за мнението на останалите...Първоначално написано от Sneki
К'во имаш у главата? Цикламени пухкави лайна ли?
Шшшшш...деа и отворените
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от Sneki
Искам да ми кажеш как го реши,че съм обикновенна? Ае обоснови се
Много акъл се иска за обяснение!
Айде сега ние обикновенните да му ударим един дружен рев, защото едно необикновенно момиче ни затапи!
Деа...какви сме комплексари
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Ами този неопределен индивид почти ме накара да зарежа приятеля си (подчертавам приятеЛ,от мъжки род) и мисля да гоня фешъни![]()
Пък може да дадат някой друг съвет за модата,че нали ние обикновенните сме невежи и прости.
Спрете да и обръщате внимание тя само това иска,някой поне тук да се занимава с нея.
P.S Много ми се спи и започнах да пиша глупости
Не можеш да пишеш деТствени! Чшшш.. научи се беПървоначално написано от Raybeez
![]()
малко спам
лека ви нощ![]()
На сух к*у*р*Първоначално написано от Raybeez
кацна фешън.
Късна есен.
Спокоо...весело да има!Първоначално написано от Raybeez
![]()
Ако имам дете, което да прилича на тия, ще го заключа в мазето и ще го спукам от бой!
Повечето случай, за които говорите, са изключения и са наистина тревожни. Хората прекаляват. Но много се ядосвам, когато някой каже, че е педераско или не е мъжествено ако някой си бръсне краката или си скубе малко веждите. Всеки, който познавам го прави, и не е по-малко мъж от останалите. Мъжествеността е черта на характера. На някой момчета им отива когати си скубят веждите, или пък ги правят по-красиви. Мъжете също трябва да се поддържат, в днешното време на суета всеки се опитва да покаже външност и стил. И естетиката и вкусът са такива, че на повечето от сегашното поколение им се струва неприятно някой да не си е обръснал краката примерно, ако не му отиват многото косми. Няма нищо женствено в това малко да се опитваш да се грижиш за тялото си. Но е вярно, че повечето от така наречените "фешъни" прекаляват и става грозно.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
ДаПървоначално написано от KumchoValcho
за мъж е отвратително
(тми)
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
шЛяДкУ бЕбШиИиИиИиИиИи![]()
![]()
Ощее еднооо![]()
Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
ЕБАСИ ПЕДАЛИТЕ
![]()
![]()
няма да се смея щото не е за смях.... тва е трагично бе! кво стаа с тоя шибан свят ЛЕЛЕЕЕЕ.................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()