.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

военно училище

някой може ли да ми разясни как се кандидатства във военно училище какви предмети трябват от дипломата и тн за офицерски длъжности и тн и трябва ли задължително да си минал казарма преди това

Град
    София
    Казармата не е задължителна, но е препоръчителна, защото както е казал великия шведски пълководец Карл XI "Военноначалник който преди това не е бил войник, не е никакъв военноначалник" и затова всички стари генерали ги уволнява и взима за генерали обикновенни войници, като това наистина се оказва много правилно решение. Ееее, май много се отплеснах. С две думи "Казармата преди военен университет е препоръчителна, ако искаш да си наистина добър".
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Казармата не е задължителна, но е препоръчителна, защото както е казал великия шведски пълководец Карл XI "Военноначалник който преди това не е бил войник, не е никакъв военноначалник" и затова всички стари генерали ги уволнява и взима за генерали обикновенни войници, като това наистина се оказва много правилно решение. Ееее, май много се отплеснах. С две думи "Казармата преди военен университет е препоръчителна, ако искаш да си наистина добър".
    ае и аз си мисля че е доста препоръчителна щото не можеш да командваш войници без ти да си бил на тяхното място и да знаеш какво им е, ама като четах оная тема за казармата доста ми мина мерака да ходя там

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    ае и аз си мисля че е доста препоръчителна щото не можеш да командваш войници без ти да си бил на тяхното място и да знаеш какво им е, ама като четах оная тема за казармата доста ми мина мерака да ходя там
    Споко, Т72 само се шегува, за да покаже колко доверчиви могат да бъдат хората на един недоказан слух. Иначе Борис (т.е. Т72) никога не би тормозил новобранец, а и в момента никъде няма извращения, само едно време е имало.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Математика - е това ми го искаха в Търново и за това не влязох там...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Математика - е това ми го искаха в Търново и за това не влязох там...
    аа уби ми мерака щом трябва математика... мене хич ме няма там

http://www.nvu.bg

Там пише всичко, от което имаш нужда.

За ВОЕННА специалност се кандидатства САМО С МАТЕМАТИКА.
    За ГРАЖДАНСКА специалност се кандидатства с МАТЕМАТИКА, ГЕОГРАФИЯ или ИСТОРИЯ.

Имай предвид, че за военна специалност се минава също така през интервю, нормативи и тест по чужд език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си