Ами днес се замислих, как миналото лято бях на море с приятелки ,постоянно си ходех по купони,не бях зависима от гаджето ми все още..поне не се съобразявах толкова много с него ,колкото сега...а тази година всеки е с гадже..вярно ,че е много готино да си с някой ,който обичаш ,но аз като се сетя за моментите само с приятели,когато не съм се съобразявала с някой,който постоянно ми казва-"не прави това,не се заглеждай по този,защо говориш с бармана,този да не те сваля" и прочие...нормалните си неща нали...ех,колко ми става тъжно като се сетя за тези мигове...имам чувството ,че много неща се промениха ии искам пак да се върнат замалко,и после пак да съм си с гаджето...искам и на море да ходя с приятел/к/и ,ама не ме пуска не че ми е толкова неприятен,ама понякога просто ми омръзва постоянното му присъствие навсякъде около мен...а ако му кажа да си дадем почивка,ще бъде фатално...а и аз съм от тоя тип момичета,не че изневерявам,ама обичам да си излизам насам-натам само с приятелки ,или да ходя на дискотека веднъж седмично..ох незнам,исках просто да ви споделя какво ме мъчи....та какво бихте ме съветвали ,за да отида на море с приятелки,без той да разбере или да дойде