.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    varna

случвало ли ви се е

става ли ли сте обект на чести коментари затова как се обличате в училище?с кого движите и смятате ли че има оправия с тея злобари които дори не ви познават ???
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Да, случва се всеки ден.
    И това всички го правят и ти го казват само, за да се почувстваш нещо по-нисшо от тях, а всъщност те се чувстват така.Завиждат ти и за това се опитват да ти направят гадно.С такива няма оправия, никога не е имало и няма и да има.Ама то си е за тях.Никакво внимание не трябва да им обръщаш, подминаваш ги като пътни знаци, не им говориш, гледаш през тях и коооооолкото и да са инатливи и упорити, накрая като видят, че просто не се дразниш, ще те оставят намира.

От собствен опит.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    40 Miles from the Sun
    А може би наистина се обличате зле? Това да ви е минавало през ума? ^^

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    А може би наистина се обличате зле? Това да ви е минавало през ума? ^^
    тва ли е най важното да се плюеме кой как изглежда и да си прайме някви крайни заключения дай сега като видим метъл и както следва да го пратим в миналия век а недай си боже емо момче..краййй 100% е гей или най малкото е имал бисексуални преживявания....обличам се малко по различно тъй като се интересувам от тва и онова но не мисля в никакъв случай че е зле все пак благодаря за мнението

Град
    40 Miles from the Sun
    ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва?

Град
    varna
    ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва?
    разбира се че може да има разбира се че и аз не правя разлика просто не смятам че е редно да си правят изводи за човека от това как се облича особено ако ,,набитото им око'' прераства в наглост е тогава почва да ми пука и да права си света не е розов...

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Значи според мен е важно какво мнение имат за теб близките ти хора,в крайна сметка не можеш да угодиш на всички.Абе хора вие си живеете
    своя живот,не на някой друг,така че се обличайте както си искате и правете каквото си искате,пък останалите щом им пука толкова за вас нека ви обсъждат
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Завиждаш,просто не им обръщай внимание,накрая ще ти се умилкват и мазнят- пак от собствен опит.

не, не ми се е случвало ... но и да ми се случи , сигурно ще е от проява на завист

по добре на хората в устата отколкото в краката
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Да, но само хубави.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    пфф абе кво ти пука кой кво говори не ми е ясно...особено пък ако не ги познаваш тия дето говорят....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в училище всеки говори за мен когато мина по коридора.. :// и то защото майка ми е учителка там....просто ги игнорирам и толкова
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Сигурно зад гърба ми,ама то и аз си обсъждам кой как се е облякъл.Какво лошо има в това?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Случвало ми се е ... и ще продължава ... хмм докато има "различни" ще има и злобари ...

п.с. Теглиш им по една майна и т'ва е ...

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Случва ми се доста често да ме обсъжсат за това с кой дружа ... но не ми пука тва си е мояг живот квот искът да си плямпат ...! :)
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    определено ..

Град
    из източната част
    честно казано не ми се случва често... последно ми се случи преди 5 месеца един нещо ме бъзикна бил съм приличал на някой си актьор каза го иронично аз викам честно ли ве дан лъжеш и накрая само ше кажа че смешния не бях аз...
    това за който го мързи ,да бе

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Случвало ми се е ... и ще продължава ... хмм докато има "различни" ще има и злобари ...

п.с. Теглиш им по една майна и т'ва е ...

Съгласен/на съм.
    По темата: не, но дори да съм ставала без да знам- не ме интересува.

Един ме нахрани и му избих 2 зъба беше яко
    ROCK HARD RIDE FREE

дреме ми..ше си ходя както си искам,ще дружа с когото си поискам..живота си е мой..

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO
    Значи според мен е важно какво мнение имат за теб близките ти хора,в крайна сметка не можеш да угодиш на всички.Абе хора вие си живеете
    своя живот,не на някой друг,така че се обличайте както си искате и правете каквото си искате,пък останалите щом им пука толкова за вас нека ви обсъждат

Наа место казано.Какво ги засяга с кой излизаш,какво обличаш? Всеки има право да казва и да прави каквото иска.А и е много тъпо да не позанваш някой а да давап мнение за него.да не ти пукааа,тегли им една..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiToO

Наа место казано.Какво ги засяга с кой излизаш,какво обличаш? Всеки има право да казва и да прави каквото иска.А и е много тъпо да не позанваш някой а да давап мнение за него.да не ти пукааа,тегли им една..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Супер фен Аватара на montana6
    Мен са ме бъзикали, щото аз нося само анцузи, суичъри и такива по-леки дрехи, тип спортен. Нямам дънки или ризи в гардероба си и така ми харесва да се обличам и ми е удобно, щото винаги ако ми се доиграе нещо или ако трябва да извършвам някаква дейност, няма нужда да се преобличам. Ама не съм обръщал внимание много на тея бъзици. Иначе в училище се движих сам. Нямах някаква компания. Имах един приятел, ама той се махна след 9-ти клас и оттогава бях сам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си