.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Повече от фен
    Да, често. Не знам с какво се набивам толкова на очи. Ама кво пък-значи не съм невзрачна и безразлична щом се заминават да ми обсъждат дрехите, поведението и т.н, па макар и негативно.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ОМГ, човек не може ли да има негативно мнение за нещо? Света не е розов. Когато не ми хареса нещо, го казвам (освен ако забележката ми ще бъде тотално не на място де), предполагам всеки го прави, дори и ти. Защо трябва да те вълнува толкова мнението на останалите, щом на теб ти харесва?
    I lol`d dude !
    Понякога просто не трябва да го казваш... Тя има предвит за хората който ако ти намерят някакъв недостатък и почват да говорят зад гърба ти или да ти се подиграват !! Те са просто тъпаци и наистина не трябва да им обръщаш внимание ...
    ваУ рокс
    Grell

Абе да говорят за облеклото ми и да искат немогат ( винаги съм бил в крак с модата и модерните неща ) но можеби малко ми се смеят на шкембенцето Но аз не им обръщам внимание,просто ги пращам по дяволите и това е.

Голям фен
    Град
    sofiq
    случвало ми се е ама не ми пука кой знае колко да говорят това показва че съм нещо пред рях

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Случва се и то постоянно. Ина мен един път започнаха да ме дразнят за нещо{не помня за какво} и си мислеха, че това ще ми намали самочувствието. Обаче след 2-3 дни подминаване и не говорене стях от моя страна, останаха , а аз . Съвета ми е да не им обръщаш внимание, а ако и това не помогне знай че те правят т'ва само защото искат да си вдигнат ниското самочувствие.

Град
    Пловдив
    не са ми се подигравали за нищо-било то облекло,тяло и т.н. досега само хубави коментари съм получава да чукам на дърво
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Не обръщам внимание на хора, които изказват мнение без да ме познават.
    Иначе такива коментари относно облекло, приятели и нещо др не съм получавала, но и да получа пука ми на..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: случвало ли ви се е

Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    става ли ли сте обект на чести коментари затова как се обличате в училище?с кого движите и смятате ли че има оправия с тея злобари които дори не ви познават ???

има оправия - спри да им обръщаш внимание аз такива ги наричам с общото име Интелигенция... нека си говорят, като си загубят слушателите, ще ги видиш кво ше правят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си