- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- случвало ли ви се е
Да, често. Не знам с какво се набивам толкова на очи. Ама кво пък-значи не съм невзрачна и безразлична щом се заминават да ми обсъждат дрехите, поведението и т.н, па макар и негативно.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
I lol`d dude !Първоначално написано от AFT
Понякога просто не трябва да го казваш... Тя има предвит за хората който ако ти намерят някакъв недостатък и почват да говорят зад гърба ти или да ти се подиграват !! Те са просто тъпаци и наистина не трябва да им обръщаш внимание ...
ваУ рокс
Grell
Абе да говорят за облеклото ми и да искат немогат ( винаги съм бил в крак с модата и модерните неща ) но можеби малко ми се смеят на шкембенцетоНо аз не им обръщам внимание,просто ги пращам по дяволите и това е.
![]()
случвало ми се е ама не ми пука кой знае колко да говорят това показва че съм нещо пред рях
Случва се и то постоянно. Ина мен един път започнаха да ме дразнят за нещо{не помня за какво} и си мислеха, че това ще ми намали самочувствието. Обаче след 2-3 дни подминаване и не говорене стях от моя страна, останаха, а аз
. Съвета ми е да не им обръщаш внимание, а ако и това не помогне знай че те правят т'ва само защото искат да си вдигнат ниското самочувствие.
не са ми се подигравали за нищо-било то облекло,тяло и т.н. досега само хубави коментари съм получавада чукам на дърво
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не обръщам внимание на хора, които изказват мнение без да ме познават.
Иначе такива коментари относно облекло, приятели и нещо др не съм получавала, но и да получа пука ми на..![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от WhyNot
има оправия - спри да им обръщаш вниманиеаз такива ги наричам с общото име Интелигенция... нека си говорят, като си загубят слушателите, ще ги видиш кво ше правят
![]()