- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дамски шорти
Напоследък гледах няколко филма с сърфисти и много съм се запалила по дамските шорти.Та много държа лятото да съм с такива, но в Стара Загора няма голям избор, даже бих казала никакъв.Някой хора даже не са чували за дамски шорти.Харесах си няколко модела на ripcurl, но и те нямат магазин в Стара Загора.До колкото разбрах имат само в София - 2, Варна, Влас и Слънчев Бряг.
Ще Ви помоля ако някой скоро се разхожда по главната в София или мола да провери дали има някой от тези модели -
http://www.myripcurlshop.com/Catalog/Product.aspx?ProductID=GBOFGN-RC(CATALOG_PRODUCTS)&variantID=9340123323169&categ oryID=F1_GirlsSwimwear(CATALOG_PRODUCTS)
http://www.myripcurlshop.com/Catalog/Product.aspx?ProductID=GBOFGE-RC(CATALOG_PRODUCTS)&variantID=9340123323916&categ oryID=F1_GirlsSwimwear(CATALOG_PRODUCTS)
http://www.myripcurlshop.com/Catalog/Product.aspx?ProductID=GBOFGM-RC(CATALOG_PRODUCTS)&variantID=9340123323121&categ oryID=F1_GirlsSwimwear(CATALOG_PRODUCTS)
и съответно в Варна магазинът също е в мола.
И ще съм още по-благодарна ако някой се навие да ми ги прати по Спиди, пощата или което и да е със съответното заплащане на шортите и колкото той си прецени за него.А и ако някой също може да ги поръча от сайта-супер, но едва ли тук има хора с регистрации или нещо такова.
Благодаря предварително.![]()
![]()
Линковете не работят, душата![]()
Иначе едва ли някой ако се навие ще уцели мерки, цвят ,начин по който ти стои модела
Търси по СТЗ![]()
За линковете пробвайте copy-paste, понеже тук нещо не излизат.
главната в София![]()
![]()
ооокей
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
Да,ахахахах![]()
Първоначално написано от slaveto1989
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Да, коя е тази 'главната'?![]()
Такъв магазин има на Графа, а според мен ако някоя улица е главна по - вероятно би било да е Витошка .. Имаче Рип Кърл има на Графа и в Сити Центъра мисля ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
има такива шорти в Rip Curl,гледах миналата седмици.
на Графа и в CCS са магазините.
В ccs има като вторите и разни другии.. преди няколко дни ходих.
п.п. Дори и да има в София на тебе това какво ще ти помогне щом си от Стара Загора?
Fall down seven times..
Stand up eight.
POLLINA да не се заяжда в тази тема. Ако имаш нещо да казваш пиши на ЛС
Айде да спрем да спамим, а ?!? Момичето искаше панталонки![]()
Чета...дамски щори. И се чудя около 5мин какво е това...
И в бордшоп има от тоя тип. Даже са намалени.
Хубаво, че има, но на мен не ми вършат работа като са в София.Темата се отнасяше за друго.
Има вариант да си поръчаш от интернет ако намериш някъде,такива които да ти харесат.Но не е сигурно как ще ти стоят...Стана ми интересно какви филми със сърфисти си гледала?Ще ми кажеш ли заглавия..?
аз гледам че са пуснали на адидас един модел, който е много сладурски и има от същата серия и бански![]()
предполагам че ще го има в мола![]()
знаете ли къде в Пловдив има дамски шорти от онези с цветята,като мъжките банскина приятеля ми са ми големи,иначе как се изкушавам да му взема всичките
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче