- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Girl Help ..
Здравейте искам съвет момичета помагайте косата ми е мн изгорена от третирането с пресите машите и сички препарати за коса и вече незнам какво да си купя за да я оправя както беше преди хубава гъста и разбира се неизгорялапробвала съм какво ли не специални шампоани маски балсами сичко но нищо не помага.ПОМАГАЙТЕ какво да си зема за да си оправя изгорените кичури които стоят се едно съм си подпалила със запалка
моля кажете ми ..
Първо трябва да я подстрижеш,за да премахнеш изгорената коса,иначе ще става по-зле и чак след това да започнеш с подхранващи маски и естествено да спреш с пресите и подобните глупости.Можеш да пробваш с Бадемово и Кокосово масло,аз преди да се изправям с преса се мажа с кокосово и нямам проблеми
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Подстрижи се възможно най-много, спри с пресата, машата, сешуара и ползвай бадемово масло![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз бях в същото положение и нищо не ми помогна освен хининова вода.
А и доста по бързо ми порасна косата с нея. Можеш да пробваш и ти (:
а тази хининова вода от къде мога да си я купя и колко струва
а също така и бадемовото масло къде мога да го намеря?
Дамм може с хининова вода ... може малко и да си намалиш дължината ... малко повечко маски за коса и ще се оправи ... а и дай малко почивка от пресите ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да ще го направя а как се нанасят?
на суха коса на мокра / колко време трябва да го държа на косата си / измивам ли го после или го оставям Кажете ми плс
наистина малко намеса на фризиор.. след това спри за 1 2 месеца ( ако се наложи и повече) с изправянето къдренето и тн ... и си купи маската на avon advance techniques за изтощена коса![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ти пробвала ли си я ?
помага ли ?
мда 2 3 пъти съм си взимала от нея определено при мен помогнаПървоначално написано от vikit0o0o0o
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Логично е първо да се подстрижеш. Отиди при квалифициран коафьор, който освен нова дължина ще ти препоръча и подходящи продукти за коса.