- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя. Много обичам това момиче
Отиди до старото у-ще да видиш са старите ти съученици и като я видиш
и кажи там "Охо ( името ) , к'во става, как е?" и така ,, тя ако те хареса
ще си проличи ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Седи малко, бе чуек. на 16 години си.. Има време да се влюбваш... Ся еби на воля, докато му е време!
Кратко и ясно - същия смотаняк си си.
Девойката те е отписала много отдавна, а ти продължаваш да се буташ в онази гадна категория от която почти няма излизане - на смотаняците, които тя йникога няма да погледне, но търпи, защото и вдигат самочувствието.
Отделно че 2 години да НЕ ВИЖДАШ някого и да твърдиш че го харесваш, при положение че девойката не един път ти е казвала в почти прав текст че не те иска.....човече прегледай се някъде.
Накратко - загубеняк ще си до момента в който не осъзнаеш че има хиляди други девойки, и че тази ти е била шута отдавна. Покажи малко достойснтво и мъжественост, наложи сим, покажи воля не бъди плужек - преодолей я и продължи напред.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
навии я да излезете и когато сте заедно поговорете и бъди директен... кво да се мъчиш още 2 год да се колебаеш и мечтаеш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
я па тоя! некъв роднина по ник тука виждам
бе аз ще ти кажа че нема смисъл, тва такива несподелени глупости колко съм имал ама бързо минава. нема да се плашиш, има други. виж ако си бил с някого много време и се прави че вече не я интересуваш - те тогава е страшно. не си търси проблеми, а си живей живота, търси на работата лекото и на хляба мекото
И аз съм като теб ама такъв е животатака че горе гладата не е единствената
Живота е такъв, какъвто е!
Напълно съм съгласна!!!Първоначално написано от nikemilov
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
защо не отидеш до тях, хем ще я изненадаш приятно, хем тя ще види, че си се променил. А ако и тогава нещата не станат, не е ли по-добре да се виждате на живо, дори приятелски, отколкото по скайп, пък и така по-голяма вероятност нещата да потръгнат![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
А защо не й кажеш какви чувства имаш към нея?![]()
Поне така по нейната реакция ще разбереш,тя какво мисли![]()
Някой път истината боли,но така ще си изясниш ситуацията !
Попитай я отново дали иска да излезете, и ако и този път ти откаже повече не я питай, но пази контакт и изчакай тя сама да ти направи някакъв намек да я поканиш да излезете.![]()