- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Онази...как и беше името ?..Ах вярно Изневярата..
Заливам форума с поредната си безмисленна тема...Извинявам се за коетоПросто ми стана чудно когато доиде времето за раздяла,когато вече не изпитвате и не гледате със същото възхищение към половинката си (въпреки,че не ми се е случвало) тогава как постъпвате? При скромния си 18 годишен житеиски опит,съм забелязал,че повечето прибягвате към изневярате,без да имате доблеста да го признаете към половинката си
И изобщо как я приемате
Моето мнение е,че това е висша форма на предателство
Споделете и вие...
Това пък е най-голямата глупост - когато вече не изпитваш нищо към половинката си да му/й изневериш... Когато вече не изпитвам нищо към някого му го казвам внимателно, с намеци, не директно, старая се да не го нараня (въпреки че, ако те обича, няма как да не го нараниш човека) и всичко свършва.Относно изневярата... Това си е просто.. Не знам как да го опиша.. Предателство - ммм не, нещо повече от предателство... Така постъпват само глупаците...
![]()
За мен изневярата е все едно да се изплюеш в лицето на половинката си и да забиеш после шамар.Изключително долна постъпка това биха го направили хора без капка доблест някви нещастни хорица дето живеят за собствения си задник без да се замислят че човека до тях има чувста и може да бъде адски много наранен.Кармата на всички го връща това съм го виждал със собствените си очи не един и два пъти така че мислите кво правите.Първоначално написано от NotAnotherBoy
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Аз съм от тях !!Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
И хич не ми е зле да ти кажа
![]()
![]()
Ммммм.. Точно така...Първоначално написано от Faces
Само да ти кажа, че като мислиш само за себе си един ден целият свят ще ти обърне гръб и ще останеш сам... Нищо лично, просто съвет - не бъди такъв... После ще страдаш.. Сега си добре, но по-късно..Първоначално написано от NeZaPoznat
NeZaPoznat,сигорно се гордееш със себе си![]()
И според мен е "висша форма на предателство" ...Ако не искаш да си с даден човек му го кажи в лицето пък после си се ... под път и над път ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не бих изневерила...ако си решил да късаш с този човек,това не е начина.....Седнете,поговорет е...и после по живо,по здраво![]()
Първоначално написано от blackvelvet
Не си ме разбрала, аз не сам изневерявал и нямам намерение никога да го правя,просто ми е чудно вашето мнение по въпроса![]()
странно ми е,все пак за да си с някого или си го харесвал,или дори си го обичал,значи и си го уважавал...въпреки че чувствата са си отишли това не означава че трябва да губиш и уважението си към дадения човек...като се замислиш това означава,че не уважаваш и самия себе си..![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
Нямах предвид,че си.Казах го хипотетично,но няма значениеПървоначално написано от NotAnotherBoy
![]()
Всеки път като съм изневерявала ни бившите съм осъзнавала, че това е краят и съм късала след това.
Аз съм от хората, който не приемат и не прощават изневяра. Ако съм с даден човек съм само с него, ако вече чувствата не са същите просто се разделяме, защо трябва да го унижавам, като му изневеря и чак след това се разделяме. Изневярата е нещото, което никога не съм прощавала.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Никога не бих изневерила на човека до себе си, защото след като съм с него значи го уважавам прекалено много, за да го нараня.На мен са ми изневерявали ии знам колко ужасно се чувствах, не бих го причинила на никого.
Ако мисля, че нещата не са като преди, ако не гледам на него по същия начин или нямам чуваства е по - добре да се разделим.
Какво значи да нямам смелост да му кажа в очите?По - добре ли е да му изневеря ... В случай, че съм сигурна, че не мога да продължа тази връзка ще му го обясня по възможно най - деликатния начин.
Someone somewhere is made for you !
Като ти чета постовете из темите виждам че кармата вече ти го е върнала много жестоко живей в самозаблуда по добре ти е вижда се но не забравяй че отстрани се вижда най ясно и да ти кажа това което аз виждам буди в мен ей такава реакцияПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ще споделя нещо от личния си опит.... да изневерявала съм,не един път. Знам,че е отвратително,защото и на мен са ми изневерявали,глупава въртележка се получи,както и да е. Идеята ми е,че има случаи в които човекът до теб ти казва "не може да си отидеш,няма да те пусна" Какво правите тогава? не питам дали изневерявате,това го изключваме в момента като вариант. просто ако ви отговорят така,какво ще направите?
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
Хаха "не можеш да си отидеш няма да те пусна" кви са тия пуберски филми еПървоначално написано от lips_of_anegel
Какво ще направи ще те залепи за себе си ? Това че си била със слаба психиката и като ти е изскърцал със зъби или е направил онова патетично "ще се самоубия" си клекнала да останеш с него е друг въпрос.Няма такова нещо няма да те пусна аз такава ситуация не знам за това били ми обяснила как така няма да те пусне кво стаа ко прай ?
![]()
Да някои хора наистина прибягват към изневяра, други обаче не - има различн хора, които имат различни идеали. За мен една изневяра е предателство няма значение на коя фаза от връзката е била допусната - дали в началото, в средата или пък в края, когато чувствата са отшумяли (от двете или само от едната страна). Лично аз предпочитам щом връзката не ме прави шастлива и нямам чувства към партньора си просто да кажа:"Край", за да не се мъчим и да не се нараняваме, вместо да му изневеря.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Много поетични заглавия
пишемЕ...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Никога не съм стигала до изневяра. За мен моментът, в който чувствата ми са охладняли до степен, в която съм готова да изневеря, е моментът, в който слагам край на връзката. Преди изневярата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За мен изневярата е най-лошото което някой,който обичам може да ми причини...предпочитам да ми кажат истината (колкото и да боли от нея) отколкото да ме предадат по-този ужасен начин ... това може би е нещото което не бих простила на никой.
Предпочитам когато вече не изпитвам нищо да отида и да поговоря с човека до мен отколкото да правя глупости като изневери и др., защото ако се поставя на мястото на партньора наистина ще ми е ужасно гадно ако разбера за изневяра..ще се чувствам предадена и излъгана..
0bicham te !{~}{~ [h]~
Първоначално написано от TheBeliever
Иначе съм склонна да простя всяка изневяра. Не го харесвам това си качество, но незнам, просто бих простила само и само да бъде до мен.![]()