Човече...що си се вкарал в толкова бозав филм...
По ред на постовете ти ще анализирам.

Та не мога да проумея какво искат момичетата- не се държа гадно или вулгарно те просто не ме забелязват и това много ми тежи.Help :S

Искат да имат мислещ човек до себе си. Искат човек, който може да се открои от тълпата по хубавия начин. С цинизми всеки може.

Та аз и казвах обичам те,аз я търсех,аз исках да излизаме всеки ден,аз аз аз.Тя сякаш беше безразлична-все тая you know.Омразна ми това.

И не ти ли светна лампичката че, щом не ти отговаря нещо куца в цялата история? Да си чувал за свобода, ненатрапчивост, усещане и тактичност?

Пък и искам някое по умно и будно момиче,хем умна хем красива де ама някак се не става номера.

А шамари не искаш ли?

А що се отнася до това дали искам първо момичето да направи 1вия ход да искам

Е момичетата пък искат да знаят че не си пикльо, и че можеш да си смел. Отделно те искат готин и уверен, а да не забравяме и забавен. Може да си мълчи у тях с мечето.

мразя да се натрапвам някои познати го правят и за мене това е много грозно.

Ето от тук ти почват проблемите. Нямаш си и на идея колко погрешна е тая нагласа. Ами щом смяташ заговарянето на момичета(познати или не) за натрапване...къде си тръгнал изобщо?

Ilikeliljon прав си сори за спама просто мисля че моя случай е по особен

Определено е така. (тук влагам нескрита ирония, и се подхилквам тихичко, жалко че няма такава емотка тук)

така е прав си но търся нещо различно от типа жена в едни определени сайтове (тип лейка с 16 дупки) търся по особена не просто като гореспоменатите.

Ъм, смени критериите на търсене. Не е сложно да се сетиш. Или възрастовата група. В краен случай сайта.

а взема ли на някоя скайпа разговора ( чата демек ) пропадаа,защото мотиката не знае че апенините не са в Африка

Що не пробваш да си говорите за устния апарат у семейство Твърдокрили, знаеш ли колко интересна дискусия може да стане.
Честно казано - хич не ме вълнува колко много научни и исторически факти знае момичето. Интересува ме, да мога да вържа интересен разговор и да му е приятно и комфортно с нея. Да не споменавам, че умения за водене на приятен и интересен разговор просто ти липсват.

E аз не говоря за Теория на студения ядрен синтез

А трябва. Това е модерно в днешно време.

А просто елементарни неща,просто искам да има малко по богата обща култура

Купи си книга, тя със сигурност ще има такава.

Тези съвети са мен ако питаш за масата,демек общите правила.Имам нужда просто

А ти към изключенията ли спадаш?

1/ някак си да успея да отсея момичетата и да намеря някоя свястна (help)

Смени си критериите по които ги избираш.

2/Как да се запозная с някоя по интелигентна ама и хубава (приятелите ми познават само обратното на умни и това пречи като се събираме)

Смени средата в която търсиш.

3/ Защо подяволите когато се съберем момичетата не обръщат внимание на нещо тип " здравей харесвам те искам да те опозная "

Защото е повече от дебилно.

a сте тресат от кеф на "ай се напушим кат свине лицааааааа"

Тук си в грешка. А ако все пак е вярно - смени средата.

Още нещо?