.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Куче

Куче

Ще си взимам куче Досега не съм имала и искам да науча повече за грижите например за тоалетната Знам че обикновено това се праве навън но например като сте на даскало и не можете да го разхождате как стоят нещата с тоалетната или пък вечер ако му си приходи може да ви се стори тъпо но досега не съм гледала кучета
    PuSh Me And Then Just ToUch Me So I Can Get My SaTisFacTion.

http://vbox7.com/play:9d8351b7

Повече от фен Аватара на Forester
    Е, докато е малко - до около 3 месеца и 15 дена ще пишка и ака вкъщи. Разхожда се след 3-та ваксина - тоест след 3-я месец и няколко дена...
    Иначе като порастне ще започне да се стиска и да чака да излезнете на разходка.
    Но все пак трябва да го разхождаш сутрин и вечер... може и наобяд за 5-10 минути, колкото да отиде до тоалетна.
    А няма такова - "не мога да го разхождам, защото съм на училище". Ще ставаш рано или ще си намериш човек, който да го разхожда, или въобще не си взимай куче.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Когато имах куче,всичко научих от www.dog.bg/forum ...доста полезно форумче.Там е писано за абсолютно всичко !
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от Forester
    Е, докато е малко - до около 3 месеца и 15 дена ще пишка и ака вкъщи. Разхожда се след 3-та ваксина - тоест след 3-я месец и няколко дена...
    Иначе като порастне ще започне да се стиска и да чака да излезнете на разходка.
    Но все пак трябва да го разхождаш сутрин и вечер... може и наобяд за 5-10 минути, колкото да отиде до тоалетна.
    А няма такова - "не мога да го разхождам, защото съм на училище". Ще ставаш рано или ще си намериш човек, който да го разхожда, или въобще не си взимай куче.
    +1
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Ако смяташ, че няма да се справиш с разхождането и т.н.т по-добре не си взимай куче, ами например рибки или костенурка...

Град
    морската столица
    Е, докато е малко - до около 3 месеца и 15 дена ще пишка и ака вкъщи. Разхожда се след 3-та ваксина - тоест след 3-я месец и няколко дена.
    noob Кучето трябва да го разхожда от 1вия месец някъде..За да може да свикне с това да върви,да свикне с режимът,че по-лесно да е

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Е, докато е малко - до около 3 месеца и 15 дена ще пишка и ака вкъщи. Разхожда се след 3-та ваксина - тоест след 3-я месец и няколко дена.
    noob Кучето трябва да го разхожда от 1вия месец някъде..За да може да свикне с това да върви,да свикне с режимът,че по-лесно да е
    Ти чел ли си въобще нещо за кучетата?
    Първата ваксина се слага на около 45 дена, след като е свършил имунинета от майката. След това, не съм сигурна след колко точно, се слага втората, после третата, и кучето се разхожда 14 дена след 3та ваксина, иначе може да хване болести!
    Айде образовайте се малко и след това говорете глупости!

Първата ваксина се слага на около 45 дена, след като е свършил имунинета от майката. След това, не съм сигурна след колко точно, се слага втората, после третата, и кучето се разхожда 14 дена след 3та ваксина, иначе може да хване болести!
    да така е.. едни фр си взеха наскоро източно европейка овчарка.. и то кученцето е малко още няма 2 месеца ама не са го изкарвали още и няма скоро да е .. чак след месец.. то и ако отделно му се дават лекарства протув глисти трябва се чака още за ваксината .,. и да така е след 3-тата ваксина вече може да се разхожда кученцето..
    term0t0 то пак ще си свикне не се притеснявай .. пък и "да се научи да върви" ? .. има време

Град
    морската столица
    Объркал съм се,занчи от втория месец се разхожда,голямото разход
    ивеждане е да го изведеш навън да нпави 3 крачки и да си свърши работата,ако я съврши-свърши,ако не значи теракота е по-удобен

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Объркал съм се,занчи от втория месец се разхожда,голямото разход
    ивеждане е да го изведеш навън да нпави 3 крачки и да си свърши работата,ако я съврши-свърши,ако не значи теракота е по-удобен
    Кучетата се разхождат две седмици след 3-та ваксина!
    Може и две или една (не съм сигурна) след 2-та, но не е препоръчително.
    Няма такова 3 крачки... за 3 крачки надали ще успее да се изпишка, освен ако не знае команда, но надали...

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto
    Ако смяташ, че няма да се справиш с разхождането и т.н.т по-добре не си взимай куче, ами например рибки или костенурка...
    + Куче за да имаш трябва да си много сериозен човек със свободно време. Ако нямаш къща с двор става лошо.Това значи да се откажеш от повечето си свободно вереме и пътувания. Особено ако пътуваш из чужбина. Куче да имаш не е просто да плоскаш малко храна от време на време и разходка когато на теб ти е приятно. И кучето се привързва и ако ти омръзне да се занимаваш с него и го гледаш колкото да не умре ще страда. Помисли си много добре! Трябва да си 110% сигурна и да си планувала всичко , а не просто си се събудила една сутрин и "хммммм искам ... куче"
    ACϟDC

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Не е толкова страшно.Само не стряскай,наистина да имаш куче е голяма отговорност,но няма по хубаво нещо от това да виждаш как се радва безумно много когато се прибираш вкъщи,как иска да е до теб и да си играете.Колкото до тоалетната,дори след 3-тия месец след като почнеш да го извеждаш,това не значи че веднага ще спре да ака и да пишка вътре.Даже може в началото,извеждането да е ново за него и когато го изведеш навин да стиска,а когато се приберете вкъщи да се изхожда.Затова когато го изведеш и видиш че си е свършило работата го похвали,погали го,а когато го направи вътре му се карай и така то ще разбере кое е правилното.Айде успех и не забравяай да му отделяш много внимание и любов,за да е щастливо.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Re: Куче

Цитирай Първоначално написано от PCDfenka
    Ще си взимам куче Досега не съм имала и искам да науча повече за грижите например за тоалетната Знам че обикновено това се праве навън но например като сте на даскало и не можете да го разхождате как стоят нещата с тоалетната или пък вечер ако му си приходи може да ви се стори тъпо но досега не съм гледала кучета
    Има значение каква порода е кучето и размерът му...Попринцип аз си падам по големи кучета, и не използвам неща като изкувствени тоалетни. Храната трябва да е прясна...месо, спец. добавки за кучета... Сухите храни са МНОГО вредни в големи количества...затова не прекаляваите (2 хранения на ден - за голямо куче). Разходки...по 1 път, може и 2.
    Най-важно е вниманието. Всяко куче се нуждае от много внимание- най-важното за изграждането на характера му. Аз имам мъжки Питбул - цял квартал го знае като едно от най-умните и готини кучета. Закача само други кучета и цигани понякога...
    Важно е да знаете, че лоша порода просто няма! Връзката между кучето и стопанина е толко силна, че то ВИНАГИ е готово да даде живота си за да го спаси без да се поколебае.
    Накратко - отпишете митовете за специалните грижи за кучето,изкуствени тоалетни и разни кокали и тем подобни боклуци, решене , постригване, рязане на нокти, специални храни, специални условия, минимална температура от 25,73272376376 градуса - ТОВА СА ГЛУПОСТИ. Едно куче се нуждае от внимание...дайте му го. Винаги съм имал най-хубавите кучета в квартала и всеки ги помни поименно.
    Затова ! По-важно от вниманието, игрите и разходките няма. Кучето би се чувствало много по-добре имайки вашата топлина, отколкото имайки най-модерната колиба с климатик, кожено ложе , в което да спи и доживотен запасот най-скъпите храни.
    Хранете го,колкото да не е гладно каде се вика (ваксините са задължителни), и знайте че то ще ви отвърне с в пъти по-голяма обич.

Допълнеие

Попринцип зависи от породата кучетата от по-едрите породи са готови да се отделят от майката когато са на 1,5 месеца. Аз лично живея в къща и си гледам кучетата на двора. НИКОГА ВЪРЗАНО ! Слагайте веригата като има хора за секи случай само...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си