.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Град
    varna

тъпа радяла

имали ли сте случаи в който да ви зарежат без да се обадят дори без да ви изтъкнат и най малката причина за решението си?
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Мега фен
    не
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Таити
    не ама като се замисля е доста брутално
    There is no right or wrong, only fun or boring

Този случай без да се обади,е много брутално и едновременно става жалка момиче без достойнство!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен
    Град
    плд
    в момента аз съм в нещо такова и ми е много смотано, защото той не ми отговаря на смс-ите нито се обажда и не знам какво става...
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    а ти защо питаш? И с теб ли е така

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    амм... не, ама са ме зарязвали със шибан смс... и на тая смотанячка не й простих после...

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ами да се призная не и се надявам да не ми се случва.Човека,които го е направил трябва да е пълен нещастник и не заслужава да съжаляваш за него.С такива отрепки не си заслужава човек да си коси нерите.(писах в женски род,но си помислих,чи си момиче,ако греша извинявам се)
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от kristito3
    а ти защо питаш? И с теб ли е така
    ами да случи ми се преди около 3 месеца има няма...бяхме заедно за кратко...тя ме покани на първа среща и беше супер точна всичко дет се вика по мед и масло докато една вечер си тръгнахме от киното изпратих я и повече не чух за нея....от аверките и разбрах че имала семейни проблеми..ужжжж...а демонстрирала перфектно настроение..не се вързва

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Ами да се призная не и се надявам да не ми се случва.Човека,които го е направил трябва да е пълен нещастник и не заслужава да съжаляваш за него.С такива отрепки не си заслужава човек да си коси нерите.(писах в женски род,но си помислих,чи си момиче,ако греша извинявам се)
    Права си. Щом няма смелост да ти го коже в очите...

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    ами да случи ми се преди около 3 месеца има няма...бяхме заедно за кратко...тя ме покани на първа среща и беше супер точна всичко дет се вика по мед и масло докато една вечер си тръгнахме от киното изпратих я и повече не чух за нея....от аверките и разбрах че имала семейни проблеми..ужжжж...а демонстрирала перфектно настроение..не се вързва
    ами да ти кажа понякога и на мен като ми е тежко аз също се правя, че ми е наред всичко може би, за да не показвам слабост (сега обаче разбрах, че не трябва така) Може наистина да се е случило нещо. Представи си техните да са се разделили - това за нея си е истински шок Въпреки това не е правилно така - каквото и да има трябва да можеш да го споделиш с любимия си.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от kristito3
    Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    ами да ти кажа понякога и на мен като ми е тежко аз също се правя, че ми е наред всичко може би, за да не показвам слабост (сега обаче разбрах, че не трябва така) Може наистина да се е случило нещо. Представи си техните да са се разделили - това за нея си е истински шок Въпреки това не е правилно така - каквото и да има трябва да можеш да го споделиш с любимия си.
    напълно си права опитах вси4ко казах и просто да ми го каже спираме и толкова напрао се побърках от притеснение...завидях и на упоритостта да не ми пише в скайп и да не ми отговаря по телефона..помислих си ест най лошото че е загубила някой мн близък но за щастие не бе това...и още продължавам да я уважавам супер мн адски интелигентна

Не,не ми се е случвалоо

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не, не ми се е случвало.
    Такива хора са просто страхливци.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А я аз да те питам ... Толкова ли е трудно да пуснеш всичките си въпроси в една тема?!

И все пак по темата:До сега винаги аз съм зарязвала гаджетата си
    => НЕ!Не ми се е случвало
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Един път един общо познат ми пише в скайп. Аз ходя с [името и].
    И аз му викам : Не! Аз ходя с [името и]!
    Ситуацията не ми беше много весела в оня момент, в сега е.

В момента се случва същото нещо с мен...
    Ей така изневиделица, без да съм го очаквала. Просто спря да си вдига телефона, спря да ми отговаря на СМС, които му пратих. Много жалка раздяла е това за мен... Да нямаш доблест, смелост да се обадиш и да кажеш така и така, до тука сме. Жалки хора! И лошото е, че съм била с такъв жалък човек..

Цитирай Първоначално написано от GUESS
    В момента се случва същото нещо с мен...
    Ей така изневиделица, без да съм го очаквала. Просто спря да си вдига телефона, спря да ми отговаря на СМС, които му пратих. Много жалка раздяла е това за мен... Да нямаш доблест, смелост да се обадиш и да кажеш така и така, до тука сме. Жалки хора! И лошото е, че съм била с такъв жалък човек..
    Защо толкова се връзваш?
    И се чудя как мое да ги търпите такива...

Град
    Монтана
    Пример излизаме аз, тя, мой приятел и нейна приятелка. Тя казва на моя приятел че иска да се раздели с мен и тка. На мене нито дума
    Ама аз съм си бил виновен щот съм бил зъдръстен.
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    40 Miles from the Sun
    И как така тея хора просто се изпаряват? Разбирам да са без постоянен адрес, постоянно пътуващи престъпници, но тук говорим за обикновени тинейджъри и вие просто не ги намирате? ;ддд Та, не, не ми се е случвало.

Град
    < 33
    Не , но гаджето на една фр скъса сууупер тъпо с нея ..След като не бяха
    излизали 2 месеца , едва я накарах да му пише и да го попита какво става и то момченцето и писа "еми добре ще ти го кажа, ама ай по-бързо,че имам работа .. " Боже мой !Горката беше изперкала
    Actions speaks louder then words .. >.<

Цитирай Първоначално написано от AFT
    И как така тея хора просто се изпаряват? Разбирам да са без постоянен адрес, постоянно пътуващи престъпници, но тук говорим за обикновени тинейджъри и вие просто не ги намирате? ;ддд Та, не, не ми се е случвало.
    Да бе, са ше ходя да я гоня...

Мда имах нещо такова, дори не скъса с мен официално. Беше дооста гадно, въпреки че сега ми е някакси иронично весело Тъпото е, че си позволих да се влюбя в него. Просто продължаваш и не се занимаваш със страхливци/ки

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Да бе, са ше ходя да я гоня...
    Е, нямам предвид да ги преследвате или нещо такова, но кво е тва без никво обяснение просто да те за**е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си