.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: skype

Hybrid View

хора имат следния проблем .има с мацки v skype с които може да си лафим часове но с повечето мацки някакси просто не става ( много по лесно ми е да си лафя с мацки над 20 a е по трудно с тези Ha 15-18.19) има хиляди теми за разговори ( филми ,море ,лято ,музика ) НО НЕ СТАa
    вие момичета които сте между 15-19 за какво ви кефи да лафите си така че някой да ви държи интереса (kakto skype taka i live)?( освен ako се правя на газари отворко тогава всичко е лесно но тогава просто не сам аз )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хах, а на живо колко време държиш разговор с момиче?

Щото това е важното...чата - заеби таз работа. Ако на живо си шморц, значи и в скайп ще си шморц, то просто няма друг начин

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

впрочем да... мани ги разговорите в скайп ... има хора които просто треа да им вадиш думите от устата ... , ноо на живо са съвсем други и да valdesbg е много прав ако на живо си шморц и в скайп ще си ... успехче с проблема

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    пич... скайп не е база за оценяване на хората... не всеки, както ти, се представя за себе си... в повечето случаи се правят на 1 и 2... запознах се 2 момичета тка, едната се оказа каквато е в скайп - искрена, приятна за разговор... другата беше няква сдухана, пък в скайп й знаеше устичката...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Изтрий си скайпа

Град
    Монтана
    Само аз ли забелязвам че скайп-а ни пропасти... Стига с тоя скайп бе хора по него сичко си е нашега повечето пъти...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Само аз ли забелязвам че скайп-а ни пропасти... Стига с тоя скайп бе хора по него сичко си е нашега повечето пъти...
    ти си голям мислител на нашето време

Супер фен Аватара на vampirekiss
    от тоя скяйп нищо не излиза разберете го хора!Колкото за това за какво си лафя аз с момчетата...ми за всичко.Като почнем от това какво съм обявдала и стигнем до формула 1.Просто може темата да е най-обикновенна,но трудното е в това да направиш разговора увлекателен,интересен.Може да пуснеш някой бъзик(ако не ти се отдава обаче не се напъвай)
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Hilary_
    Приятно ми е да говоря почти на всякакви теми ... важното е да ги има а не да мъчли и да не знае кво да напише ...

P.S. Мразя го тоя скайп .. толкова ядове само заради шибания скайп ...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Скайп е средство за комуникация, но не бива да замества контакта на живо. Заговорите ли се дълго в интернет без да сте се виждали работата няма да стане.

има хора , на които им е по трудно да питаш на други пък така им е по лесно да се изразяват . Зависи от човека но вероятността на живо да е коренно различно е почти 100% .

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Изтрий си скайпа
    Ахам.
    .!.

Скайпа почти винаги разваля нещата. Аз примерно не говоря когато просто усещам, че с дадения човек не става, не ми е интересно.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Виж сега какво, мойто момче, може би ти е трудно да разговаряш с мацките на 15-19г, просто защото те са твърде ограничени или пък просто не им е приятно да си пишат с теб( не го приемай като лична обида, случват се такива неща). Всичко е до човека не до годините
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    blg
    Изтрий си скайпа
    !
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

ем не мисля че caM шморц live просто трябва да се правя на отворко за да съм и интересен и vs e ок,иначе някакси имам чувството че съм скучен гадното е че става само с някой момичета с някой др всичко си ок ...ama TE ΠΟ CA MAΛΚΟ
    и да по добре е live oT skype но сме прекалено далеч за да сме live

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Изтрий си скайпа
    !
    И аз съм на това мнение

Боже какво се оплаквате от тоя скайп...Вярно е че си има и отрицателни страни.Ако на вас не ви пести време,пари,нерви и главоболия,на повечето хора им пести.Момчето ви пита какво да прави В скайп а не СЪС скайп.

По темата:Аз съм на 16 и да ти кажа-повечето наборки не по скайп ми на Айфеловата кула да ги качиш,няма как да си говориш с тях Незнам,май не си попаднал на момичета с богат речник,сори
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Боже какво се оплаквате от тоя скайп...Вярно е че си има и отрицателни страни.Ако на вас не ви пести време,пари,нерви и главоболия,на повечето хора им пести.Момчето ви пита какво да прави В скайп а не СЪС скайп.

По темата:Аз съм на 16 и да ти кажа-повечето наборки не по скайп ми на Айфеловата кула да ги качиш,няма как да си говориш с тях Незнам,май не си попаднал на момичета с богат речник,сори
    какво 16 годишните немогат да говорят ?
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Повечето немогат от лиготия 3 изречения да вържат.А най-лошото е че след '93 стават все повече такива.По мои наблюдения.Надявам се да греша,ама...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Абе малко извън темата ама е и горе/долу препоръка към нейния автор:

Скайп не става за нищо друго освен уговорки и подобни. (И най-вече геймърски конферентни разговори)

Ако предпочиташ да забиваш мацката по скайп значи не ставаш. Обаче ако тя е срамежлива на живо или пък иска първо да си говорите по скайп за да те опознае и да знае с кой се среща тука вече нямаш избор, размекни я по скайп уговорете си една среща след като си сигурен ,че по скайп може да ти говори свободно и ако на живо не е готова продължавай по-скайп ако и втория път не стане... hell motherf**ker ... make a skype-friend-ship!!

Иначе да , другия вариянт е изтрий скайп, повечето момичета чиято възраст варират в областа 12-13-14-15-16 са доста надути(не казвам всички ,но голяма част от тях и поне моя контакт лист е фрашкан с такива и за това си правя такъв извод, другите да не се обиждате) и просто каквото и да правиш неможеш да си себе си и трябва да си гъзара на вселената с надути маниери.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от zesoares
    ем не мисля че caM шморц live просто трябва да се правя на отворко за да съм и интересен и vs e ок,иначе някакси имам чувството че съм скучен
    Шморц в най-истинския смисъл на думата си. И позьорче..

Весел и усмихнат ден.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Скайпа найстина ни проваля

Само ядове и проблеми заради него .Защо не го унищожат проклетия скайп?!?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ех тоя скайп,тоя скайп и кво ще стане,ако просто спрете да го използвате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си