хора имат следния проблем .има с мацки v skype с които може да си лафим часове но с повечето мацки някакси просто не става( много по лесно ми е да си лафя с мацки над 20 a е по трудно с тези Ha 15-18.19) има хиляди теми за разговори ( филми ,море ,лято ,музика ) НО НЕ СТАa
вие момичета които сте между 15-19 за какво ви кефи да лафите си така че някой да ви държи интереса (kakto skype taka i live)?( освен ako се правя на газари отворко тогава всичко е лесно но тогава просто не сам аз )
Хах, а на живо колко време държиш разговор с момиче?
Щото това е важното...чата - заеби таз работа. Ако на живо си шморц, значи и в скайп ще си шморц, то просто няма друг начин![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
пич... скайп не е база за оценяване на хората... не всеки, както ти, се представя за себе си... в повечето случаи се правят на 1 и 2... запознах се 2 момичета тка, едната се оказа каквато е в скайп - искрена, приятна за разговор... другата беше няква сдухана, пък в скайп й знаеше устичката...
Само аз ли забелязвам че скайп-а ни пропасти... Стига с тоя скайп бе хора по него сичко си е нашега повечето пъти...
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
ти си голям мислител на нашето времеПървоначално написано от Lyubomn7
от тоя скяйп нищо не излиза разберете го хора!Колкото за това за какво си лафя аз с момчетата...ми за всичко.Като почнем от това какво съм обявдала и стигнем до формула 1.Просто може темата да е най-обикновенна,но трудното е в това да направиш разговора увлекателен,интересен.Може да пуснеш някой бъзик(ако не ти се отдава обаче не се напъвай)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Приятно ми е да говоря почти на всякакви теми ... важното е да ги има а не да мъчли и да не знае кво да напише ...![]()
P.S. Мразя го тоя скайп .. толкова ядове само заради шибания скайп ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Скайп е средство за комуникация, но не бива да замества контакта на живо. Заговорите ли се дълго в интернет без да сте се виждали работата няма да стане.
има хора , на които им е по трудно да питаш на други пък така им е по лесно да се изразяват . Зависи от човека но вероятността на живо да е коренно различно е почти 100% .
Скайпа почти винаги разваля нещата. Аз примерно не говоря когато просто усещам, че с дадения човек не става, не ми е интересно.
Stay up all night with the stars *
Виж сега какво, мойто момче, може би ти е трудно да разговаряш с мацките на 15-19г, просто защото те са твърде ограничени или пък просто не им е приятно да си пишат с теб( не го приемай като лична обида, случват се такива неща). Всичко е до човека не до годините![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
!Първоначално написано от MarkKnight
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
ем не мисля че caM шморц live просто трябва да се правя на отворко за да съм и интересен и vs e ок,иначе някакси имам чувството че съм скучен гадното е че става само с някой момичета с някой др всичко си ок ...ama TE ΠΟ CA MAΛΚΟ![]()
и да по добре е live oT skype но сме прекалено далеч за да сме live
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Боже какво се оплаквате от тоя скайп...Вярно е че си има и отрицателни страни.Ако на вас не ви пести време,пари,нерви и главоболия,на повечето хора им пести.Момчето ви пита какво да прави В скайп а не СЪС скайп.
По темата:Аз съм на 16 и да ти кажа-повечето наборки не по скайп ми на Айфеловата кула да ги качиш,няма как да си говориш с тяхНезнам,май не си попаднал на момичета с богат речник,сори
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
какво 16 годишните немогат да говорят ?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Повечето немогат от лиготия 3 изречения да вържат.А най-лошото е че след '93 стават все повече такива.По мои наблюдения.Надявам се да греша,ама...![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Абе малко извън темата ама е и горе/долу препоръка към нейния автор:
Скайп не става за нищо друго освен уговорки и подобни. (И най-вече геймърски конферентни разговори)
Ако предпочиташ да забиваш мацката по скайп значи не ставаш. Обаче ако тя е срамежлива на живо или пък иска първо да си говорите по скайп за да те опознае и да знае с кой се среща тука вече нямаш избор, размекни я по скайп уговорете си една среща след като си сигурен ,че по скайп може да ти говори свободно и ако на живо не е готова продължавай по-скайп ако и втория път не стане... hell motherf**ker ... make a skype-friend-ship!!
Иначе да , другия вариянт е изтрий скайп, повечето момичета чиято възраст варират в областа 12-13-14-15-16 са доста надути(не казвам всички ,но голяма част от тях и поне моя контакт лист е фрашкан с такива и за това си правя такъв извод, другите да не се обиждате) и просто каквото и да правиш неможеш да си себе си и трябва да си гъзара на вселената с надути маниери.
Шморц в най-истинския смисъл на думата си. И позьорче..Първоначално написано от zesoares
Весел и усмихнат ден.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Само ядове и проблеми заради него.Защо не го унищожат проклетия скайп?!?
ех тоя скайп,тоя скайпи кво ще стане,ако просто спрете да го използвате
![]()
![]()
![]()
![]()