- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е редно?
До скоро не вярвах, че има любов от пръв поглед. Но преди няколко седмици се случи точно това. Момчето е на 15 а аз съм на 12....и се чудих дали не е малко голям за мен. Благодаря предварително![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Според мен ти е доста раничко за любов и т.н. Попринцип 3 години не са много, но във вашата ситуация смятам, че ти е голямо момчето. Изобщо смятам, че си малка за каквито и да било връзки. Лично мнение![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Много е голям,откажи се .. Ти сериозно ли?!![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Ама ти за това ли искаш да късаш с гаджето си в предишната тема![]()
![]()
Малка си още наистина, не се занимавай с връзки, че накрая да няма бременна съм
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Я разкажикак стана влюбването?
Седя си ти в рейса,гледаше през прозореца...и си казваше.. ''ех,остарях и аз...кога ще дойде и моят принц'' И в това време се качи ТОЙ...очилата му бяха тъй красиви... дънките,тъй прилепнали... блузката ...ех.. розово като никое друго.
И ето,че той се зададе към теб...и видиш ли ти?! СЕдна именно до твоята особа! О БОЖЕ...но дали това е предложение за брак?! ... и изобщо как е избрал да седне точно там, дори след като това бе единственото свободно място в автобуса....остава загадка за нас...
...извинявам се за отклонението... дано разбираш какво искам да кажа все пак![]()
(пък ако е някоя голяма любов все пак... честита да ви е)
Ххаха според мен наистина не може да става дума за влюбване...увлечение-да,влюбване-едва ли
Абе я вземи се влюби в учебниците,малка си още !
Защо бързате да пораствате? Порадвай се на детството си. Време за влюбване ще имаш цял живот.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
пред детската кухня ли се срещнахте ?Първоначално написано от Elika
Евала мацкоПървоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
Каза й го просто ПЕРФЕКТНО
![]()
![]()
Лелеее чак се разплаках от смях
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Точно.Няма шанс.Той е 8 клас,а ти 5-6.Ако беше на негово място щеше ли да се хваниш с някоя 3 години ПО-МАЛКА от тебе,ама честно.Първоначално написано от JoeBanana
![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Любов на 12 ...![]()
някой друг път ... от скука вие малките няма какво да правите вече ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не ги слушай какичките, само се праеят на вървежни
любовта не зависи от възраста едно дете на 4 също може да обича ! Друг е въпроса , че според обществото в което живеем ти е доста рано да си мислиш такива неща , по - добре изчакай още 2-3 години и всичко ще си е на мястото сега се разисми за бъдещето си и учението момчета винаги ще има няма да избягат
На 12 си, а говориш за любов от пръв погледТа ти сигурно един сандвич не можеш да си направиш още бе.....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
това ме разби
Иначе по темата-малка си още
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Вие малките сте луди бе![]()
На 12 си забога!
Изживей си детството - време за любов бол
![]()
Стига сте го оттегчавали детето... точно от 12 започнах аз да се уча за кво иде реч при любовта , сега съм почти 15![]()
Първоначално написано от Punisherrr
Тва ме разби
![]()
![]()
Иначе по темата- не мислиш ли,че е малко раничко да казваш "любов от пръв поглед"
truefax...truefax...Първоначално написано от Punisherrr
![]()
ACϟDC
Ухилвам се до уши, когато видя "какичка" на по 15-16 да дава акъли на по-малките. Все едно половината от вас, момичета, не са тръгнали на 12-13 с някой батко на по 16, че и на по 18, а пък сега се правите на много мъдри. Голям праз, ако тръгнат. Какво я бърка да опита? Ще получи горчив урок(най-вероятно), но пък ще й е полезен занапред - да знае, че да се цели високо не е най-добрата идея. В крайна сметка, авторката тепърва се развива, т.е сега започва да гради основите при общуването с другия пол. И нямаше да е проблем да тръгне с 15-годишен, ако днешните 15-годишни момчета не целяха колко най-много момичета да вкарат в леглото си, каква трева да изпушат днес и каква по-голяма изцепка да направят. Просто представите за нормално, се изкривиха.
Първоначално написано от fatal4o
![]()
![]()
![]()
Така е! С техния житейски опит за толкова дълъг живот.Първоначално написано от mArMaLaDkA
До двете моми над мен : Кой говори,че има огромен житейски опит изобщоНе винаги става дума на колко години си,а как мислиш и кво си преживял за тия години.
Не съм кой знае колко далеч от нейната възраст,но пък може би ще съм права като я посъветвам за нещо,което съм преживяла до тук.![]()
Не виждам какво лошо има,че някой дава пример на момичето така че да се усети(дано),че вероятно нещата не са точно така,както тя си мисли сега.![]()
Аз не виждам какъв е проблема.Аз на 9 си изживях първата голяма любов,която винаги ще помня.Вярно детински работи бяха,но пак си беше ПЪРВАТА ЛЮБОВ.
Говори за любов ,не за секс и защо всичко трябва да е в истинския смисъл на думата.
Повечето преди мен ти казаха,каквото трябваше да ти се каже.На 12 си.Наистина,не си трови живота с любов.Има цял живот(живи здрави...)за любов и какво ли не.Ако искаш направи нещо по въпроса с 15 годишния,но знай,че дори и да стане нещо между вас едва ли ще е това,което си очаквала в началото...Все пак,наистина,може да ти е като ценен урок занапред.Ти избираш...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!