.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Дали е редно?

До скоро не вярвах, че има любов от пръв поглед. Но преди няколко седмици се случи точно това. Момчето е на 15 а аз съм на 12....и се чудих дали не е малко голям за мен. Благодаря предварително
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Според мен ти е доста раничко за любов и т.н. Попринцип 3 години не са много, но във вашата ситуация смятам, че ти е голямо момчето. Изобщо смятам, че си малка за каквито и да било връзки. Лично мнение
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Много е голям,откажи се .. Ти сериозно ли?!
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Ама ти за това ли искаш да късаш с гаджето си в предишната тема Малка си още наистина, не се занимавай с връзки, че накрая да няма бременна съм
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Я разкажи как стана влюбването?
    Седя си ти в рейса,гледаше през прозореца...и си казваше.. ''ех,остарях и аз...кога ще дойде и моят принц'' И в това време се качи ТОЙ... очилата му бяха тъй красиви... дънките,тъй прилепнали... блузката ...ех.. розово като никое друго. И ето,че той се зададе към теб...и видиш ли ти?! СЕдна именно до твоята особа! О БОЖЕ...но дали това е предложение за брак?! ... и изобщо как е избрал да седне точно там, дори след като това бе единственото свободно място в автобуса....остава загадка за нас...

...извинявам се за отклонението... дано разбираш какво искам да кажа все пак
    (пък ако е някоя голяма любов все пак... честита да ви е )

Ххаха според мен наистина не може да става дума за влюбване...увлечение-да,влюбване- едва ли

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Абе я вземи се влюби в учебниците,малка си още !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо бързате да пораствате? Порадвай се на детството си. Време за влюбване ще имаш цял живот.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Дали е редно?

Цитирай Първоначално написано от Elika
    До скоро не вярвах, че има любов от пръв поглед. Но преди няколко седмици се случи точно това. Момчето е на 15 а аз съм на 12....и се чудих дали не е малко голям за мен. Благодаря предварително
    пред детската кухня ли се срещнахте ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Седя си ти в рейса,гледаше през прозореца...и си казваше.. ''ех,остарях и аз...кога ще дойде и моят принц'' И в това време се качи ТОЙ... очилата му бяха тъй красиви... дънките,тъй прилепнали... блузката ...ех.. розово като никое друго. И ето,че той се зададе към теб...и видиш ли ти?! СЕдна именно до твоята особа! О БОЖЕ...но дали това е предложение за брак?! ... и изобщо как е избрал да седне точно там, дори след като това бе единственото свободно място в автобуса....остава загадка за нас...

Евала мацко Каза й го просто ПЕРФЕКТНО Лелеее чак се разплаках от смях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на vampirekiss

Re: Дали е редно?

Цитирай Първоначално написано от JoeBanana
    Цитирай Първоначално написано от Elika
    пред детската кухня ли се срещнахте ?
    Точно.Няма шанс.Той е 8 клас,а ти 5-6.Ако беше на негово място щеше ли да се хваниш с някоя 3 години ПО-МАЛКА от тебе,ама честно.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на Hilary_
    Любов на 12 ... някой друг път ... от скука вие малките няма какво да правите вече ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    не ги слушай какичките, само се праеят на вървежни

любовта не зависи от възраста едно дете на 4 също може да обича ! Друг е въпроса , че според обществото в което живеем ти е доста рано да си мислиш такива неща , по - добре изчакай още 2-3 години и всичко ще си е на мястото сега се разисми за бъдещето си и учението момчета винаги ще има няма да избягат

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    На 12 си, а говориш за любов от пръв поглед Та ти сигурно един сандвич не можеш да си направиш още бе.....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

това ме разби
    Иначе по темата-малка си още
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Вие малките сте луди бе На 12 си забога! Изживей си детството - време за любов бол

Стига сте го оттегчавали детето... точно от 12 започнах аз да се уча за кво иде реч при любовта , сега съм почти 15

Тва ме разби

Иначе по темата- не мислиш ли,че е малко раничко да казваш "любов от пръв поглед"

Град
    По балкана някъде..

truefax...truefax...
    ACϟDC

Ухилвам се до уши, когато видя "какичка" на по 15-16 да дава акъли на по-малките. Все едно половината от вас, момичета, не са тръгнали на 12-13 с някой батко на по 16, че и на по 18, а пък сега се правите на много мъдри. Голям праз, ако тръгнат. Какво я бърка да опита? Ще получи горчив урок(най-вероятно), но пък ще й е полезен занапред - да знае, че да се цели високо не е най-добрата идея. В крайна сметка, авторката тепърва се развива, т.е сега започва да гради основите при общуването с другия пол. И нямаше да е проблем да тръгне с 15-годишен, ако днешните 15-годишни момчета не целяха колко най-много момичета да вкарат в леглото си, каква трева да изпушат днес и каква по-голяма изцепка да направят. Просто представите за нормално, се изкривиха.

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Стига сте го оттегчавали детето... точно от 12 започнах аз да се уча за кво иде реч при любовта , сега съм почти 15

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ухилвам се до уши, когато видя "какичка" на по 15-16 да дава акъли на по-малките.
    Така е! С техния житейски опит за толкова дълъг живот.

Супер фен
    До двете моми над мен : Кой говори,че има огромен житейски опит изобщо Не винаги става дума на колко години си,а как мислиш и кво си преживял за тия години.
    Не съм кой знае колко далеч от нейната възраст,но пък може би ще съм права като я посъветвам за нещо,което съм преживяла до тук.
    Не виждам какво лошо има,че някой дава пример на момичето така че да се усети(дано),че вероятно нещата не са точно така,както тя си мисли сега.

Супер фен Аватара на Shia
    Аз не виждам какъв е проблема.Аз на 9 си изживях първата голяма любов,която винаги ще помня.Вярно детински работи бяха,но пак си беше ПЪРВАТА ЛЮБОВ.

Говори за любов ,не за секс и защо всичко трябва да е в истинския смисъл на думата.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Повечето преди мен ти казаха,каквото трябваше да ти се каже.На 12 си.Наистина,не си трови живота с любов.Има цял живот(живи здрави...)за любов и какво ли не.Ако искаш направи нещо по въпроса с 15 годишния,но знай,че дори и да стане нещо между вас едва ли ще е това,което си очаквала в началото...Все пак,наистина,може да ти е като ценен урок занапред.Ти избираш...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си