- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е редно?
Не си прави гавра ей, 2 години и половина ,са си 2год и половина , сегааа кой колко ще научи за тоя период е друга тема, лично за тоя период изучих доста женския характер и доста можеш да спориш с мене на тая тема ахаха...Първоначално написано от ivsan4eto
майко.. къде се набутах
![]()
What if.. ?
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
Someone somewhere is made for you !
Според мен годините нямат значение стига да има истинска любов.Моя съвет е да седнеш и да помислиш какви са точно чувствата ти и тогава да решиш да ли да се занимаваш или не.От една стана хората преди мен са прави,че ти е рано все още да опитваш от любовта и от нейните разновидности на чувства.Но от друга мнооооооооооооо добре те разбирам,че искаш да изпробваш всичко колкото се може по бързо,но не осъзнаваш,че губиш едни хубави години за игри.Щот след като ИЗПРОБВАШ всичко,което искаш няма тръпка да живееш и на 15-17 години вече ще ти омръзне от всичко и от всички точно когато ти е време.
Каквото и да си говорим днешната младеж изпуска най-хубавите си години в опити да стане "готин" като преспи с възможно най-много хора. МНОГО ГУБИТЕ!! Идете си играйте навънка и оставете тези неща за след "2 години и половина"![]()
Punisherrr ти хубаво ги съветваш, обаче виж закво става въпрос. Всички станаха големи разбирачи, всички на по 12-13 години вече са толкова високо в небесата, изживяват се като "ЗВЕЗДИ", изобщо не ги интересува какво става около тях и на какво приличат. И за жалост ще става още по-лошо....
МНОГО ДОБРА ЛОГИКА!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ето поне един който ме разбира...Първоначално написано от fatal4o
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Ами да ....но на мен пи писна да съм малко си бебче....а и той наистина е много якПървоначално написано от bekhama
Кой е казал , че говорим за секс? Ние си говорим за....абе за може би бъдещето ми гадже...и нищо повече...да не съм някоя к***аПървоначално написано от ivsan4eto
Ти мила ако гледаш външния вид...за никъде нe си !Аз на 12 карах колело и се катерех по дърветата,те ся на 12 любов имали..Земи си седни на 4-те буквички,хвани учебниците и си учи урочетата ! Не искала да е бебче наща...еми извинявай ти още си ДЕТЕ !!!
![]()
![]()
![]()
Това ми е пределно ясно....но аз не гледам какъв му е бъншния вид. Аз много държа на душата, дори и отвънда да прилича на....абе на нещо гадно. А ж не може ли да си имам гадже и да съм си дете?Първоначално написано от exis7
![]()
![]()
![]()
А и аз ако искаш да знаеш съм си пълна отличничка!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Elika
Първоначално написано от Elika
Искрено съжалявам за предишния си пост. Ти си малка, тъпа, разглезена кифла и колкото и да се опитват да те предпазят от бъдещо разочарование съфорумците, няма смисъл. Наливен мозък не се предава. Или имаш акъл в главата и разсъждаваш нормално, или си поредната повърхностна пикла, която още сополите не може да си обърше, но веднага й омекват краката, като види някой батко.Това ми е пределно ясно....но аз не гледам какъв му е бъншния вид. Аз много държа на душата, дори и отвънда да прилича на....абе на нещо гадно. А ж не може ли да си имам гадже и да съм си дете?![]()
^^^Твое мнение!![]()
![]()
![]()
Апфф в 4ти клас ходех с 14 год. и 5,6ти клас се си карах 14,15,16 годиам позната на твоите годинки,която ходи само с 15,16,17 год
Въпрос на личен избор
![]()
Апфф в 4ти клас ходех с 14 год. и 5,6ти клас се си карах 14,15,16 годиам позната на твоите годинки,която ходи само с 15,16,17 год
Въпрос на личен избор
![]()
от такива ранни връзки се поражда кривината в днешната младеж... неизживяно детство, недостатъчно бели през този период... и ето как на 15-16 момчетата се правят на мъже и ходят на фитнес, а са с манталитет на 10 годишни... нормално за едно момиче да си намери "батко", не се учудвам като видя връзка между 17-18 годишно момче и 13-14 годишно момиче... все пак повечето от момчетата на тяхната възраст си бъркат в носа и се държат изобщо като деца... казвам повечето, защото остатъка са нормални, но се възприемат като загубеняци, защото не се държат толкова отворено пред другите, а са себе си... явно аз съм експеримент и изпълнявам ролята на точно тоя загубеняк, който е отритван от съучениците си, защото не е идиот, не е лицемер и говори всичко право в лицето... така през целия период 12-15 години... и сега, на 16 години, съм много по-уважаван от момичетата, но не, не заради външния вид, а заради възгледите ми, заради начина ми на мислене... и може би най-важното - заради манталитета ми! Да, не се смятам за самохвалко, просто фактология... чудя се как някоя още не се е влюбила в мене през скайпа... проумейте го - проваляте си детството! Изградете приятелство с някого или с няколко човека, за да имате на кого да разчитате като пораснете! Като останете без опора, няма спасение - пак ще циврите... няма смисъл от малки да се избиватеживейте си живота радостно сега, после ще ви плесне хормона и всичко ще е по-лесно
![]()
леле любов на 12.....хмм интересно, хубаво харесала си го ама любов....
От правилно по правилно!!!Първоначално написано от ivsan4eto
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
![]()
тва беше върха
![]()
![]()
![]()
Това не е любов...малка си още
Най-точно казано! Лапето няма какво да прави и айде гадже.....тцтцтцтцПървоначално написано от Hilary_
Излез и си играй бе, мойто момиче....
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Любов викаш, а? Ем, обичайте се, не е голяма разликата, ама на тия години...
nicolepcd