.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Стига сте го оттегчавали детето... точно от 12 започнах аз да се уча за кво иде реч при любовта , сега съм почти 15

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ухилвам се до уши, когато видя "какичка" на по 15-16 да дава акъли на по-малките.
    Така е! С техния житейски опит за толкова дълъг живот.
    Не си прави гавра ей, 2 години и половина ,са си 2год и половина , сегааа кой колко ще научи за тоя период е друга тема, лично за тоя период изучих доста женския характер и доста можеш да спориш с мене на тая тема ахаха... майко.. къде се набутах
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Я разкажи как стана влюбването?
    Седя си ти в рейса,гледаше през прозореца...и си казваше.. ''ех,остарях и аз...кога ще дойде и моят принц'' И в това време се качи ТОЙ... очилата му бяха тъй красиви... дънките,тъй прилепнали... блузката ...ех.. розово като никое друго. И ето,че той се зададе към теб...и видиш ли ти?! СЕдна именно до твоята особа! О БОЖЕ...но дали това е предложение за брак?! ... и изобщо как е избрал да седне точно там, дори след като това бе единственото свободно място в автобуса....остава загадка за нас...

...извинявам се за отклонението... дано разбираш какво искам да кажа все пак
    (пък ако е някоя голяма любов все пак... честита да ви е )

Someone somewhere is made for you !

Според мен годините нямат значение стига да има истинска любов.Моя съвет е да седнеш и да помислиш какви са точно чувствата ти и тогава да решиш да ли да се занимаваш или не.От една стана хората преди мен са прави,че ти е рано все още да опитваш от любовта и от нейните разновидности на чувства.Но от друга мнооооооооооооо добре те разбирам,че искаш да изпробваш всичко колкото се може по бързо,но не осъзнаваш,че губиш едни хубави години за игри.Щот след като ИЗПРОБВАШ всичко,което искаш няма тръпка да живееш и на 15-17 години вече ще ти омръзне от всичко и от всички точно когато ти е време.

Не. Това е числително бройно.

Каквото и да си говорим днешната младеж изпуска най-хубавите си години в опити да стане "готин" като преспи с възможно най-много хора. МНОГО ГУБИТЕ!! Идете си играйте навънка и оставете тези неща за след "2 години и половина"

Punisherrr ти хубаво ги съветваш, обаче виж закво става въпрос. Всички станаха големи разбирачи, всички на по 12-13 години вече са толкова високо в небесата, изживяват се като "ЗВЕЗДИ", изобщо не ги интересува какво става около тях и на какво приличат. И за жалост ще става още по-лошо....

Голям фен Аватара на Aicken
    МНОГО ДОБРА ЛОГИКА!
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Стига сте го оттегчавали детето... точно от 12 започнах аз да се уча за кво иде реч при любовта , сега съм почти 15
    Ето поне един който ме разбира...
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Цитирай Първоначално написано от bekhama
    Според мен годините нямат значение стига да има истинска любов.Моя съвет е да седнеш и да помислиш какви са точно чувствата ти и тогава да решиш да ли да се занимаваш или не.От една стана хората преди мен са прави,че ти е рано все още да опитваш от любовта и от нейните разновидности на чувства.Но от друга мнооооооооооооо добре те разбирам,че искаш да изпробваш всичко колкото се може по бързо,но не осъзнаваш,че губиш едни хубави години за игри.Щот след като ИЗПРОБВАШ всичко,което искаш няма тръпка да живееш и на 15-17 години вече ще ти омръзне от всичко и от всички точно когато ти е време.
    Ами да ....но на мен пи писна да съм малко си бебче....а и той наистина е много як

Каквото и да си говорим днешната младеж изпуска най-хубавите си години в опити да стане "готин" като преспи с възможно най-много хора. МНОГО ГУБИТЕ!! Идете си играйте навънка и оставете тези неща за след "2 години и половина"

Punisherrr ти хубаво ги съветваш, обаче виж закво става въпрос. Всички станаха големи разбирачи, всички на по 12-13 години вече са толкова високо в небесата, изживяват се като "ЗВЕЗДИ", изобщо не ги интересува какво става около тях и на какво приличат. И за жалост ще става още по-лошо....
    Кой е казал , че говорим за секс? Ние си говорим за....абе за може би бъдещето ми гадже...и нищо повече...да не съм някоя к***а

Седя си ти в рейса,гледаше през прозореца...и си казваше.. ''ех,остарях и аз...кога ще дойде и моят принц'' И в това време се качи ТОЙ... очилата му бяха тъй красиви... дънките,тъй прилепнали... блузката ...ех.. розово като никое друго. И ето,че той се зададе към теб...и видиш ли ти?! СЕдна именно до твоята особа! О БОЖЕ...но дали това е предложение за брак?! ... и изобщо как е избрал да седне точно там, дори след като това бе единственото свободно място в автобуса....остава загадка за нас...

тея мечки спирка нямат

Ти мила ако гледаш външния вид...за никъде нe си !Аз на 12 карах колело и се катерех по дърветата,те ся на 12 любов имали.. Земи си седни на 4-те буквички,хвани учебниците и си учи урочетата ! Не искала да е бебче наща...еми извинявай ти още си ДЕТЕ !!!

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Цитирай Първоначално написано от exis7
    Ти мила ако гледаш външния вид...за никъде нe си !Аз на 12 карах колело и се катерех по дърветата,те ся на 12 любов имали.. Земи си седни на 4-те буквички,хвани учебниците и си учи урочетата ! Не искала да е бебче наща...еми извинявай ти още си ДЕТЕ !!!
    Това ми е пределно ясно....но аз не гледам какъв му е бъншния вид. Аз много държа на душата, дори и отвънда да прилича на....абе на нещо гадно. А ж не може ли да си имам гадже и да съм си дете?

А и аз ако искаш да знаеш съм си пълна отличничка!

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Ами да ....но на мен пи писна да съм малко си бебче....а и той наистина е много як
    Цитирай Първоначално написано от Elika
    А и аз ако искаш да знаеш съм си пълна отличничка!
    Това ми е пределно ясно....но аз не гледам какъв му е бъншния вид. Аз много държа на душата, дори и отвънда да прилича на....абе на нещо гадно. А ж не може ли да си имам гадже и да съм си дете?
    Искрено съжалявам за предишния си пост. Ти си малка, тъпа, разглезена кифла и колкото и да се опитват да те предпазят от бъдещо разочарование съфорумците, няма смисъл. Наливен мозък не се предава. Или имаш акъл в главата и разсъждаваш нормално, или си поредната повърхностна пикла, която още сополите не може да си обърше, но веднага й омекват краката, като види някой батко.

^^^Твое мнение!

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

Апфф в 4ти клас ходех с 14 год. и 5,6ти клас се си карах 14,15,16 год иам позната на твоите годинки,която ходи само с 15,16,17 год Въпрос на личен избор

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

Апфф в 4ти клас ходех с 14 год. и 5,6ти клас се си карах 14,15,16 год иам позната на твоите годинки,която ходи само с 15,16,17 год Въпрос на личен избор

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    от такива ранни връзки се поражда кривината в днешната младеж... неизживяно детство, недостатъчно бели през този период... и ето как на 15-16 момчетата се правят на мъже и ходят на фитнес, а са с манталитет на 10 годишни... нормално за едно момиче да си намери "батко", не се учудвам като видя връзка между 17-18 годишно момче и 13-14 годишно момиче... все пак повечето от момчетата на тяхната възраст си бъркат в носа и се държат изобщо като деца... казвам повечето, защото остатъка са нормални, но се възприемат като загубеняци, защото не се държат толкова отворено пред другите, а са себе си... явно аз съм експеримент и изпълнявам ролята на точно тоя загубеняк, който е отритван от съучениците си, защото не е идиот, не е лицемер и говори всичко право в лицето... така през целия период 12-15 години... и сега, на 16 години, съм много по-уважаван от момичетата, но не, не заради външния вид, а заради възгледите ми, заради начина ми на мислене... и може би най-важното - заради манталитета ми! Да, не се смятам за самохвалко, просто фактология... чудя се как някоя още не се е влюбила в мене през скайпа... проумейте го - проваляте си детството! Изградете приятелство с някого или с няколко човека, за да имате на кого да разчитате като пораснете! Като останете без опора, няма спасение - пак ще циврите... няма смисъл от малки да се избивате живейте си живота радостно сега, после ще ви плесне хормона и всичко ще е по-лесно

леле любов на 12.....хмм интересно, хубаво харесала си го ама любов....

Повече от фен
    Град
    плд

От правилно по правилно!!!
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

тва беше върха

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Това не е любов...малка си още

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Любов на 12 ... някой друг път ... от скука вие малките няма какво да правите вече ...
    Най-точно казано! Лапето няма какво да прави и айде гадже.....тцтцтцтц Излез и си играй бе, мойто момиче....
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Супер фен
    Любов викаш, а? Ем, обичайте се, не е голяма разликата, ама на тия години...
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си