от такива ранни връзки се поражда кривината в днешната младеж... неизживяно детство, недостатъчно бели през този период... и ето как на 15-16 момчетата се правят на мъже и ходят на фитнес, а са с манталитет на 10 годишни... нормално за едно момиче да си намери "батко", не се учудвам като видя връзка между 17-18 годишно момче и 13-14 годишно момиче... все пак повечето от момчетата на тяхната възраст си бъркат в носа и се държат изобщо като деца... казвам повечето, защото остатъка са нормални, но се възприемат като загубеняци, защото не се държат толкова отворено пред другите, а са себе си... явно аз съм експеримент и изпълнявам ролята на точно тоя загубеняк, който е отритван от съучениците си, защото не е идиот, не е лицемер и говори всичко право в лицето... така през целия период 12-15 години... и сега, на 16 години, съм много по-уважаван от момичетата, но не, не заради външния вид, а заради възгледите ми, заради начина ми на мислене... и може би най-важното - заради манталитета ми! Да, не се смятам за самохвалко, просто фактология... чудя се как някоя още не се е влюбила в мене през скайпа... проумейте го - проваляте си детството! Изградете приятелство с някого или с няколко човека, за да имате на кого да разчитате като пораснете! Като останете без опора, няма спасение - пак ще циврите... няма смисъл от малки да се избивате живейте си живота радостно сега, после ще ви плесне хормона и всичко ще е по-лесно