- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че...
Как да кажа на момче, че искам да скъсам с него без много да го заболи...И как после да остана приятелка с него. Благодаря предварително!
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Никога няма лесен начин, но започваш отдалече и постепенно стигаш до тази тема. Покажи му колко е важен за теб, че не искаш да го изгубиш, но вече не ви виждаш като нещо повече от приятели и такива други дивотии![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
В една раздяла няма как да няма наранени. Познати може да останете, но приятели едва ли. Приятелството е много силна дружба в която няма място за влюбване.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Но проблема е,че като приятели се забавляваме много....и искам така да си остане![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
off кофтии и на мен ми се е случвало..амии точно почваш отдалече и му казваш всичко,но наблягаш на това че е страхотен човек и не искаш да го загубиш като приятел...а пък то си има един период в които според мен той решава дали да те потърси и да продължите катоприятели или е твърде болезнено да те гледа и прекъсва всякакви контакти с теб да речем
Доколкото разбрах от другите ти теми си на 12. Вероятно и той. В 5-ти клас едва ли ще му "разбиеш сърцето", така че няма от какво да се притесняваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма как да не го заболи, ако те е обичал, но тъй като разбрах от друга тема, пусната от теб, ти си на 12 => едва ли ще му стане нещо, тъй като
той просто те харесва .. даже кво ще му стане ?А да останете фр ?
Че кой ви пречи ?
Actions speaks louder then words .. >.<
Няма как да не го заболи... просто му го кажи по-скоро ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
отиди и му кажи че държиш на него много повече като приятел отколкото като гадже и че не искаш да си прецаквате приятелството
Едва ли може да останете приятели, може би познатиНа "здравей - здрасти", а в най-добрия случай да си излизате
Но това за приятелството е лично мое мнение
А относно това как да не го заболи - такъв вариант не съществува, ако държи на теб и наистина те обича
Кажи му го директно и му кажи ИСТИНСКАТА причина за вашата раздяла
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Съжалявам, че ти го казвам, ама все пак сме тука, за да сме искрени - никакъв шанс да не го нараниш и много малък да си останете приятели... И все пак ако може да има някакво приятелство, вероятно ще трябва да мине доста време до тогава... Съжалявам!
Да си останете приятели? Зависи само от вас двамата, причините за раздялата и да не се скарате на края, доста време ще мине докато той се адаптира към факта ,но ще се случи. Само не трябва през това време "забавленията" ви да бъдат от рода прегръдки и целувки ,че това ще му създава представата ,че можете пак да тръгнете.
Съгласен съм с Раззер няма как да не го нараниш а за приателство забрави няма как да стане след известно време може би...
ам казваш му,че нещата м/у вас..не вървят много гладко в последно врме и искаш да си останете приятели![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ааа значи тей.. нали обичаше гаджето си?
Какво стана - любовта се изпари за 2 дена..Ех, че силна любов..
И ся реши да си с 10 годишния?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не бе .. кажи му,че десетгодишния ще ти купува бонбонки![]()
кажи му късаме и ти давам 1 килограм шололад
сериозно ако скъсаш с някои него винаги ще го заболи само че ако е по силем (емоционално) бързо ще го реглътне и имате шамсове пак да сте приятели
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
най-добре му обясни какво чувстваш,би трябвало да оцени това ,че си искрена с него ,ако наистина е готин ,мисля че няма да има проблем да си останете приятели
няма начинПървоначално написано от Elika
дрън-дрънПървоначално написано от soif
![]()
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
душа с кого ш късаш,с приятеля ти заради Симончо ли?Първоначално написано от Elika
![]()
няма как да не го заболи малко или много.Ако нещатата не вървят и се карате за най- малкото нещо дай му като довод това, че се карате и не можеш повече така, така ще се измъкнеш най-лесно