.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да му кажа, че...

Как да кажа на момче, че искам да скъсам с него без много да го заболи...И как после да остана приятелка с него. Благодаря предварително!
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Никога няма лесен начин, но започваш отдалече и постепенно стигаш до тази тема. Покажи му колко е важен за теб, че не искаш да го изгубиш, но вече не ви виждаш като нещо повече от приятели и такива други дивотии
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    В една раздяла няма как да няма наранени. Познати може да останете, но приятели едва ли. Приятелството е много силна дружба в която няма място за влюбване.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    В една раздяла няма как да няма наранени. Познати може да останете, но приятели едва ли. Приятелството е много силна дружба в която няма място за влюбване.
    +1

Но проблема е,че като приятели се забавляваме много....и искам така да си остане
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Повече от фен
    off кофтии и на мен ми се е случвало..амии точно почваш отдалече и му казваш всичко,но наблягаш на това че е страхотен човек и не искаш да го загубиш като приятел...а пък то си има един период в които според мен той решава дали да те потърси и да продължите катоприятели или е твърде болезнено да те гледа и прекъсва всякакви контакти с теб да речем

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Доколкото разбрах от другите ти теми си на 12. Вероятно и той. В 5-ти клас едва ли ще му "разбиеш сърцето", така че няма от какво да се притесняваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    < 33
    Няма как да не го заболи, ако те е обичал, но тъй като разбрах от друга тема, пусната от теб, ти си на 12 => едва ли ще му стане нещо, тъй като
    той просто те харесва .. даже кво ще му стане ? А да останете фр ?
    Че кой ви пречи ?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма как да не го заболи... просто му го кажи по-скоро ...

отиди и му кажи че държиш на него много повече като приятел отколкото като гадже и че не искаш да си прецаквате приятелството

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Едва ли може да останете приятели, може би познати На "здравей - здрасти", а в най-добрия случай да си излизате Но това за приятелството е лично мое мнение А относно това как да не го заболи - такъв вариант не съществува, ако държи на теб и наистина те обича Кажи му го директно и му кажи ИСТИНСКАТА причина за вашата раздяла
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Съжалявам, че ти го казвам, ама все пак сме тука, за да сме искрени - никакъв шанс да не го нараниш и много малък да си останете приятели... И все пак ако може да има някакво приятелство, вероятно ще трябва да мине доста време до тогава... Съжалявам!

Да си останете приятели? Зависи само от вас двамата, причините за раздялата и да не се скарате на края, доста време ще мине докато той се адаптира към факта ,но ще се случи. Само не трябва през това време "забавленията" ви да бъдат от рода прегръдки и целувки ,че това ще му създава представата ,че можете пак да тръгнете.

Съгласен съм с Раззер няма как да не го нараниш а за приателство забрави няма как да стане след известно време може би...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    АХАХХАХАХХХАХАХАХАХАХААХА ХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ
    това не беше ли онаяя голямата кака?
    дето харесваше двемомченца?
    ммм за**и.
    ето за кфо ти говоря...
    ся след 2-3 дена
    иде тема?
    как да я накарам да ме заобича отново.. ;/
    такъв начин няма земи си чакай малко да пораснеш,па тогава късай гаджетата...
    жалко за пича ше бъде унизен.....
    Самата истина !

Супер фен Аватара на gabsit000
    ам казваш му,че нещата м/у вас..не вървят много гладко в последно врме и искаш да си останете приятели

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ааа значи тей.. нали обичаше гаджето си?
    Какво стана - любовта се изпари за 2 дена.. Ех, че силна любов..

И ся реши да си с 10 годишния?
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не бе .. кажи му,че десетгодишния ще ти купува бонбонки

кажи му късаме и ти давам 1 килограм шололад

сериозно ако скъсаш с някои него винаги ще го заболи само че ако е по силем (емоционално) бързо ще го реглътне и имате шамсове пак да сте приятели
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Фен
    Град
    Plovdiv
    най-добре му обясни какво чувстваш,би трябвало да оцени това ,че си искрена с него ,ако наистина е готин ,мисля че няма да има проблем да си останете приятели

Re: Как да му кажа, че...

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Как да кажа на момче, че искам да скъсам с него без много да го заболи...И как после да остана приятелка с него. Благодаря предварително!
    няма начин

Цитирай Първоначално написано от soif
    най-добре му обясни какво чувстваш,би трябвало да оцени това ,че си искрена с него ,ако наистина е готин ,мисля че няма да има проблем да си останете приятели
    дрън-дрън
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^

Re: Как да му кажа, че...

Цитирай Първоначално написано от Elika
    душа с кого ш късаш,с приятеля ти заради Симончо ли?

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Няма как да не го заболи

няма как да не го заболи малко или много.Ако нещатата не вървят и се карате за най- малкото нещо дай му като довод това, че се карате и не можеш повече така, така ще се измъкнеш най-лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си