Здравей!
Аз бих поговорила с родителите си. Бих има казала, че и те са били на моята възраст и, че съм сигурна, че и те са правили глупости. Малко или много и в тях е кипяло нещо. [хи-хи] Бих има казала, че ги разбирам, че са разочаровани от мен и че знам, че доверие най-трудно се възвръща. Бих им се извиника и такам..
Но най-важното е ти сам да осъзнаеш ситуацията. Ти трябва да си прецениш дали е било грешка.. дали ще се повтаря.. Ще се оправиш с родителите ти, не се тревожи. Не трябва да се чувстваш виновен. В живота ни се случват лоши неща, за да можем съзнателно да избегнем някои по-значими за в бъдеще. Веднага ти казвам една ситуациика..
Представи си, че си се омъжил и имаш дечица от жена си. Изведнъж съседката те моли да я задоволиш срещу някаква сума и ти постъпваш така (както се е случило) и изведнъж жена ти влиза и ви заварва и се развеждате и минавате през съда за дечицата..Просто животът ти ще се промени коренно.. Сега не е така. Не се тревожи! Бъди спокоен! Не се чувствай виновен. Наистина тази случка е нищо. Винаги може и по- лошо. Чрез случката може би си осъзнал,че родителите ти са най-прекрасните на света и че си ги обичкаш. Или,че са ценни хора,които се стремят да ти дадат най-доброто (както и е).. Има толкова неща, които можеш да осъзнаеш.. Осъзнай ги ! Желая ти късмет и успех! И не се чувствай виновен! Сигурна съм, че нещата ще се оправят! Вярвам в това! Въпросът е да осъзнаеш всичко..
Чао!