- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва или не ?! черни точки...
не съм много сигурна за това реших да се допитам до вашето мнение :P значи въпроса е трябва ли да се стискат чените точки? (по нослето,бузките,челото и навсякъде по лицето) ужасни са мразя ги иии като се сабудя и видя лицето си изпъпчено направо откачам искам да се самоубияя![]()
![]()
таа...ако имате същите проблеми пишете да се мъчим заедно
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
[i]Офф аз знам че не е хубаво да се стискат, но на мен ми е станало навик и знам че не трябва, ама го правя.
Иначе тва беше преди сега използвам продуктите долу и вече нямам почти нищо, а ги ползвам от седмица.
![]()
Иди на козметик! И след тва няма да се познаеш :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Аз знам че колкото повече ги стискаш ,толкова повече излизат .. Ужасно е![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз пък казвам или Гарниер пюр 3 в 1 или колекцията на Орифлейм за проблемна кожа и двете помагат![]()
по- добре да не го правиш сама.. може да стане по-зле ... отиди при козметичка която знае какво прави![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
сега е излязъл някакъв " Garnier skrab" или нещо такова... иначе козметикът е наистина най-добрия вариант. Аз ползвам "garnier 3in1" и пак съм доволна.![]()
![]()
Козметикът е най-добрият вариант. Ако решиш сама да си ги махаш обаче, задължително първо си направи парна баня.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Мадам. ^ Иди на козметик.Аз имах доста и ми ги махна всичките. (:
Гадното е, че след месец някъде пак се появиха.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
от продуктите против черни точки съм най-доволна от Loreal pure zone.ползвам го от около месец само вечер и лицето ми се изчисти напълно,но зависи от кожата при всеки е различно.за най-сигурно отиди при козметик![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
иди на козметик![]()
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
Не е особено полезно да си стискаш черните точки, обаче когато нищо друго не помага![]()
А да, и козметик![]()
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
А козметичката какво ти прави?
Аз преди време ползвах на нивеа едни ленти, които после направо ти изкореняват черните точки и забравяш поне за 2 седмици. Скоро не съм ги търсила
Предполагам, че защото кожата се разранява. Иначе ако после се почисти не мисля, че има някакъв проблем. Все пак носа ми е почти безчуствен от премахването(собственоръч о) на черни точки, пък нямам белези. Изключвам тези дето се появяват веднага и червения нос (изчезват до няколко часа).Първоначално написано от KumchoValcho
Където глупостта е образец, там разумът е безумие.
Йохан Волфганг Гьоте
Защото се появяват повечеПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ми то затова се ходи на козметик всеки месецПървоначално написано от breathless
или ако не на 1 то поне на 2 месеца трябва да се ходи
... най-добре си иди на козметик .. там ти правят всичко нужно.. нищо,че после си червен като домат
... ако си решила вече сама да ги стискаш .. най-добре преди това сложи кърпа (която си намокрила с мноооооого топла вода) ... така порите се отварят и черните точки излизат много по-лесно
.. за да не замърсяваш кожата най-добре вземи от тоалетната хартия .. както е така на лисчета или там квото е
и завий пръстите с които ще стискаш черните точки
... сменяй кърпичките често...
след като вече си свършила почисти лицето с тоник... или нещо което почиства кожата ;] Казвам ти какво прави моята козметичка.. когато не е на работа ... аз си правя процедурите сама вкъщи.. ефект има.. в момента нямам черни точки
![]()
О никак не е хубаво да се стискат..Днеска си вземах едно кремче на Garnier Blackheads uprooting scrub и довечера ще го пробвам за 3 пъти седмицата е![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()